Rynkebehandling

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Rynke og Ansigtsbehandling

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Rynkerne opstår til dels som følge af manglende volumen og derudover som følge af påvirkning fra den mimiske ansigtsmuskulatur. Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om et “friskere look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at de ser trætte ud eller mørke rande under øjnene.

En rynkebehandling i ansigtet kan udjævne langt de fleste rynker såsom:

Forud for enhver type rynke og ansigtsbehandling vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering, så det ønskede resultat opnås. For at opnå det ønskede resultat kan det være nødvendigt at kombinere rynke og ansigtsbehandlingen med en anden behandling. F.eks. vælger nogle patienter at kombinere rynkebehandlingen med en nedre øjenlågsoperation for at behandle poser under øjnene.

Fillers

Som alderen skrider frem mister huden sit indhold af hyaluronsyre, hvorved hudens evne til at binde fugt formindskes. De statiske rynker skyldes tab af elasticitet, volumen og fugtighed.

Fillers er en ikke-permanent filler, der består af hyaluronsyre. En fillerbehandling til rynker genopretter hudens indhold af hyaluronsyre og tilføjer volumen. Stoffet nedbrydes og har derfor effekt i ca. 6-12 måneder. Efter flere behandlinger ser man ofte en øgning af virkningstiden. Fillers anvendes til udjævning af rynker under øjnene, ved pande, omkring munden, læberne, til markering af kindben og kæbelinjer og til opfriskning af hud som fx omkring kavalergang og i ansigtet. De mest kendte typer af fillers er Restylane og Juvederm.

Behandling: Gelen injiceres med en ultratynd nål og er relativt smertefrit. Kan evt. suppleres med Emla (lokalbedøvende creme) eller med bedøvelsessprøjte. Behandlingsvarighed er ca. 30 minutter. Efter behandlingen vil der typisk forekomme ubehag et par dage. Almindeligvis let rødme, hævelse, blå mærker, ømhed eller kløe i området. Vi anbefaler, at du venter et par dage med at påføre make-up, massere området og udsætte det for kulde eller sol. Kontrol efter 2-4 uger.

Risici: I sjældne tilfælde vil der forekomme bivirkninger efter et par dage eller efter til 2-4 uger. Der kan forekomme betændelse og i 1 ud af 2000 behandlinger overfølsomhed. Ved tidligere overfølsomhedsreaktioner ved denne behandling, ved graviditet eller infektion i området bør behandlingen udsættes.

Læs venligst vores ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Botox

I tilfælde af, at man finder en operation med pandeløft for stort et indgreb, så kan Botox i visse tilfælde give en tilsvarende virkning. Musklerne, der giver rynker over næsen og smilerynkerne ved øjnene kan trække øjenbrynene ned, men efter Botox i små doser afslappes musklerne og øjenbrynene kan derved løftes. I store mængder er Botox et giftstof, men i de små mængder, som anvendes her, anses det for at være uskadeligt, og det nedbrydes i kroppen.

Botox hæmmer nerveimpulsen til små mimiske muskler, således at de slapper af, og rynkerne udglattes. Botox bruges i dag også til at behandle sved og migræne.

Behandling: Varighed af indgrebet er ca. 30 minutter. Effekten ses efter 1-2 dage, og den fulde effekt efter et par uger.  Effekten aftager og kan gentages efter 3-6 måneder, dog kan man i nogle tilfælde se en permanent svækkelse af musklerne. Ved gentagne behandlinger forlænges effektens varighed som ofte. Behandlingen foretages med en ultratynd nål og er som oftest forbundet med let ubehag og kortvarig let smerte. Man bør undgå at berøre, trykke og gnide på området i 6 timer efter behandlingen. Du bør tilmed undgå at ligge ned 4 timer efter injektionen. Vi anbefaler, du kommer til kontrol 2 uger efter behandlingen.

Risici: Lokal ømhed, smerter, hævelse. I meget sjældne tilfælde kan der forekomme infektion eller forbigående symptomer i form af hovedpine, synsforstyrrelser, hængende øjenbryn, hævede eller hængende øjenlåg, tørre øjne, let kvalme eller allergisk reaktion. Ekstremt sjældent kan der forekomme forbigående lammelse af ansigtsmuskulaturen i det behandlede område. I tilfælde af problemer bør den behandlende læge altid kontaktes. Ved tidligere overfølsomhedsreaktioner ved denne behandling, ved graviditet eller infektion i området bør behandlingen udsættes.

Læs venligst vores ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt igennem.

 

Almene forholdsregler ved Botox og fillersinjektioner

Vi anbefaler, at du medbringer en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) til konsultationen. Kosmetiske indgreb må ikke foretages på personer under 18 år. Vi gør opmærksom på, at patienter ifølge Sundhedsloven altid skal have 2 dages betænkningstid efter forudundersøgelsen før Botox og eller Fillers.

Før Botox/Hyaluronsyre: Såfremt du i tidspunktet op til indgrebet føler dig utilpas såsom forkølelse, influenza eller andre symptomer, skal du kontakte klinikken så hurtigt som muligt, da indgrebet i visse tilfælde vil blive udsat. Det samme gælder, hvis du har sår eller bumser i nærheden af det område, der skal sprøjtes. Har du haft injektion i luftvejene, bihulerne, halsen, urinvejene, underlivet eller infektion i tande eller tandkød, sår, bylder eller blå mærker, bedes til tilmed kontakte klinikken.

Er der i øvrigt sket noget nyt, siden du har været til konsultation, er det bedre at kontakte klinikken for en sikkerheds skyld, da du ellers kan risikere, at indgrebet aflyses, når du møder op. Indgrebet betales ved ankomsten, og du bedes medbringe din vanlige medicin. Du vil blive undersøgt af en læge, og alle former for make-up fjernes før indgrebet. Undgå cremer i ansigtet inden behandlingen. Efter behandlingen vil du få udleveret telefonnummeret til den læge, som er din sundhedsfaglige kontaktperson, og som du altid skal kontakte ved evt. problemer.

 

HIFU – ultralydsbehandling

En avanceret kosmetisk teknologi for ikke-kirurgisk ansigtsbehandling: Facelift/opstramning af væv på ansigt og hals. Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejde dybere end alle andre ikke-kirurgiske behandlinger. Ved HIFU behandles; pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje. Vi skræddersyer altid behandlingen til det individuelle behov

Der er 3 forskellige anvendelsetyper:

1:  HIFU facelift som går i hudens dybeste lag, og hvor der skabes en sammentrækning og opstramning af underhuden. De første resultater (fylde og løft af vævet) viser sig efter 1-2 mdr. Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses oftest efter 6 mdr. Ofte kan det være en fordel at gentage behandlingen efter ca. 1 år for at vedligeholde resultatet. Behandlingen kan med fordel suppleres med kollagenbooster og skinbooster. 

2: HIFU kollagenbooster arbejder både i dybden på 3 mm. og i overfladen (1,5 mm.) af huden. Behandlingen igangsætter kollagenproduktion og hudens glød boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet med øget fylde og spændstighed ses oftest efter 1-2 mdr.  Behandlingen kan gentages hver 3. måned.

3: HIFU skinbooster arbejder på fine linjer og rynker i overfladen (1,5 mm.) af huden. Behandlingen forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning. Behandlingen kan gentages efter en måned.

Fordele:
– Kan i mange tilfælde erstatte kirurgisk facelift
– Naturlige resultater og høj sikkerhed
– Positive resultater hos langt de fleste
– Har oftest en foryngende og opstrammende effekt på kinder, kæber og hals
– Giver et naturligt løft
– Kan mindske rynker og slap hud samt reducere ældningstegn
– Kræver ingen sygedage
– Oftest en langvarig effekt
– Egnet til alle hudtyper på alle tider af året

 

Peelinger, pH-formula

PH-formula er en relativ overfladisk peeling, og risikoen for varige hudskader er derfor mindre. Det giver dog også en mere diskret virkning. Ønsker man en kraftigere virkning, så anbefaler vi dybere peelinger med kraftigere stoffer eller ved laserbehandling. Peeling foresager en irritation, der viser sig ved rødme, hævelse og afskalning. Huden strammes op, og man kan se reduktion af rynker og pigmentforandringer. Peelingen indeholder en mild syre, der opfrisker let rynket, pigmenteret og grov hud.

Behandling: Huden affedtes og påsmøres og skal virke i få minutter. Herefter fjernes midlet, og der påføres creme i ansigtet. Behandlingen tager ca. 20 minutter. Efter behandlingen bør huden berøres så lidt som muligt. Du bør ikke afrense eller fjerne hudflager, men kun skylle med vand i helingsperioden, som varer mellem 4-14 dage afhængigt af, hvor dybt man går. Huden må kun behandles med fugtgivende creme, hvilket vi anbefaler, at du påfører efter 4 timer og ved behov.

Der vil typisk forekomme prikken, svigen, kløen og lidt smerte, og dette aftager almindeligvis efter det første døgn. Huden ser oftest ud som efter en solskoldning, men kan også være afskallet med blærer og brune hudflager. I sjældne tilfælde vil der være sår i op til 2 uger – afhængigt af dybden. Jo dybere en peeling, desto større virkning, men derved også større risiko. De fleste ønsker en serie på i alt 4-6 behandlinger med et interval på 4 uger.

Risici: Du bør have så lidt kontakt med huden som muligt for at undgå infektion, som i værste fald kan give ardannelse og varige pigmentforandringer. Uegnede patienter: Aktiv acne- eller ardannelse, dybe rynker, herpesinfektion, patienter med urealistiske forventninger og en del sygdomme. Ved tendens til herpes også kaldet forkølelsessår anbefales Zovirbehandling 4 dage før og 4 dage efter behandlingen. Skån huden en måned før med milde hudprodukter. Ingen hårfjerning. Mød op med renset hud og uden make-up, parfume eller cremer. Husk at vaske og desinficere dine hænder umiddelbart inden påføring af creme i helingsperioden. Brug derudover høj solfaktor efter heling.

 

Environ

Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid-receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis som tillades.

Environ® anvender udelukkende ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af produkterne. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypoallergene. 

 

Fedttransplantation i ansigtet

Det fedt, som man mister som alderen skrider frem, kan erstattes med transplantation – se afsnit om fedttransplantation. Velegnede områder er følgende; nederste øjenlåg, kindben, fold fra næse til mund samt marionnetfolder nedadgående fra mundvig.

 

Priser

Behandling Pris
Botox/Azzalure 1 område 1.800 kr.
Botox/Azzalure efterfølgende områder 900 kr.
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml 2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml 2.500 kr.
Peeling, pH-formular 600 kr.
HIFU, ansigt 3.000 kr.
HIFU, hals 2.500 kr.
HIFU, ansigt og hals 4.500 kr.
HIFU, kollagenboost 3.000 kr.
HIFU, skinbooster 2.000 kr.

Generel prisliste

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)