Rynke og Ansigtsbehandling

Efterspørgslen på ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger i form af Botox og vævsfylder (Restylane & Juvederm) er blevet tiltagende populært. Dette skyldes dels, at kendskabet til behandlingerne i befolkningen er øget generelt, men også at botox og Restylane er meget skånsomme behandlinger, sammenlignet med kosmetisk ansigtskirurgi. Behandling med Botox og Restylane kan oftest klares på under en halv time og giver sjældent andre bivirkninger end lidt lokal rødme, som hurtigt aftager.

På vores klinik i Roskilde udføres alle ansigtsbehandlinger af speciallæger i Plastikkirurgi. Der foretages ikke rynkebehandlinger ved sygeplejersker eller læger fra andre medicinske specialer, som er tilfældet i mange andre klinikker. Plastikkirurger er som eneste faggruppe i DK uddannet til at foretage kosmetiske ansigtsløftninger/kirurgi. Den erfaring, mener vi, giver grundlag for at tilbyde den bedste behandling til vores patienter.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur.

Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene.

Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering ved en af vores erfarne plastikkirurger.

Vi tager hånd om dig...

Med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer. Vi ønsker dig varmt velkommen i Roskilde.

phone + 45 46 32 50 05