• Jeg kan varmt anbefale dette sted

  Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Søs K.

  Perfekt oplevelse hos Roskilde

  Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Natascha H.

  Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

  Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

  Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner
  Anmeldt af: Jeanette A.

Rynke og Ansigtsbehandling

På Roskilde Privathospital udføres alle ansigtsbehandlinger af speciallæger i Plastikkirurgi. Der foretages ikke rynkebehandlinger ved sygeplejersker eller læger fra andre medicinske specialer, som er tilfældet i mange andre klinikker. Plastikkirurger, er som eneste faggruppe i Danmark, uddannet til at foretage kosmetiske ansigtsløftninger/kirurgi. Den erfaring gør, at vi kan tilbyde den bedste behandling til vores patienter.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Rynkerne opstår til dels som følge af manglende volumen og derudover som følge af påvirkning fra den mimiske ansigtsmuskulatur. Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om et “friskere look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at de ser trætte ud eller mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering af en af vores erfarne plastikkirurger.

 

Fillers

Som alderen skrider frem mister huden sit indhold af hyaluronsyre, hvorved hudens evne til at binde fugtighed formindskes. De statiske rynker skuldes tab af elasticitet, volumen og fugtighed.

Fillers er en ikke-permanent filler, der består af hyaluronsyre. Fillers genopretter hudens indhold af hyaluronsyre, og tilføjer volumen. Stoffet nedbrydes og har derfor effekt i 6-12 måneder. Efter flere behandlinger ser man ofte en øgning af virkningstiden. Fillers anvendes til udjævning af rynker, (pande, omkring mund), læber, markering af kindben og kæbelinier og til opfriskning af hud, fx omkring kavalergang og i ansigtet.

 

Behandling

Gelen injiceres med ultratynd nål og er relativt smertefrit. Kan evt. suppleres med Emla (lokalbedøvende creme) eller med bedøvelsessprøjte. Behandlingsvarighed er ca. 30 minutter.

Efter behandlingen vil der typisk forekomme ubehag et par dage. Almindeligvis let rødme, hævelse, blå mærker, ømhed eller kløe i området. Vi anbefaler, at du venter et par dage med at påføre make-up, massere området og udsætte det for kulde eller sol. Kontrol efter 2-4 uger.

 

Risici

I sjældne tilfælde vil der forekomme bivirkninger efter et par dage eller efter til 2-4 uger. Der kan forekomme betændelse og i 1 ud af 2000 behandlinger overfølsomhed. Ved tidligere overfølsomhedsreaktioner ved denne behandling, ved graviditet eller infektion i området bør behandlingen udsættes.

Læs venligst vores ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Botox

I tilfælde af, at man finder en operation med pandeløft/øjenbrynsløft for stort et indgreb, så kan Botox i visse tilfælde give en tilsvarende virkning. Musklerne, der giver rynker over næsen og smilerynkerne ved øjnene kan trække øjenbrynene ned, men efter Botox i små doser afslappes musklerne og øjenbrynene kan derved løftes. I store mængder er Botox et giftstof, men i de små mængder, som anvendes her, anses det for at være uskadeligt, og det nedbrydes i kroppen. Botox hæmmer nerveimpulsen til små mimiske muskler, således at de slapper af, og rynkerne udglattes.

 

Behandling

Varighed af indgrebet er ca. 30 minutter. Effekten ses efter 1-2 dage, og den fulde effekt efter et par uger.  Effekten aftager og kan gentages efter 3-6 måneder, dog kan man i nogle tilfælde se en permanent svækkelse af musklerne. Ved gentagne behandlinger forlænges effektens varighed oftest.

Behandlingen foretages med en ultratynd nål og er som oftest forbundet med let ubehag og kortvarig let smerte. Man bør  undgå at berøre, trykke og gnide på området i 6 timer efter behandlingen. Du bør tilmed undgå at ligge ned 4 timer efter injektionen. Vi anbefaler, du kommer til kontrol 2 uger efter behandlingen.

 

Risici

Lokal ømhed, smerter, hævelse. I meget sjældne tilfælde kan der forekomme infektion eller forbigående symptomer i form af hovedpine, synsforstyrrelser, hængende øjenbryn, hævede eller hængende øjenlåg, tørre øjne, let kvalme, allergisk reaktion. Ekstremt sjældent kan der forekomme forbigående lammelse af ansigtsmuskulaturen i det behandlede område. I tilfælde af problemer bør den behandlende læge altid kontaktes. Ved tidligere overfølsomhedsreaktioner ved denne behandling, ved graviditet eller infektion i området bør behandlingen udsættes.

Læs venligst vores ”Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt igennem.

 

Almene forholdsregler ved Botox og fillersinjektioner

Vi anbefaler, at du medbringer en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) til konsultationen. Kosmetiske indgreb må ikke foretages på personer under 18 år. Vi gør opmærksom på, at patienter ifølge Sundhedsloven altid skal have 2 dages betænkningstid efter forudundersøgelsen før Botox og eller Fillers.

 

Før Botox/Hyaluronsyre

Såfremt du i tidspunktet op til indgrebet føler dig utilpas såsom forkølelse, influenza eller andre symptomer, skal du kontakte klinikken så hurtigt som muligt, da indgrebet i visse tilfælde vil blive udsat. Det samme gælder, hvis du har sår eller bumser i nærheden af det område, der skal sprøjtes. Har du haft injektion i luftvejene, bihulerne, halsen, urinvejene, underlivet eller infektion i tande eller tandkød, sår, bylder eller blå mærker, bedes til tilmed kontakte klinikken.

Er der i øvrigt sket noget nyt, siden du har været til konsultation, er det bedre at kontakte klinikken for en sikkerheds skyld, da du ellers kan risikere, at indgrebet aflyses, når du møder op. Indgrebet betales ved ankomsten, og du bedes medbringe din vanlige medicin. Du vil blive undersøgt af en læge, og alle former for make-up fjernes før indgrebet. Undgå cremer i ansigtet inden behandlingen. Efter behandlingen vil du få udleveret telefonnummeret til den læge, som er din sundhedsfaglige kontaktperson, og som du altid skal kontakte ved evt. problemer.

 

Peelinger, pH-formula

PH-formula er en relativ overfladisk peeling og risikoen for varige hudskader er derfor mindre. Det giver dog også en mere diskret virkning. Ønsker man en kraftigere virkning, så anbefaler vi dybere peelinger med kraftigere stoffer  eller laserbehandling.

Peeling foresager en irritation, der viser sig ved rødme, hævelse og afskalning.
 Huden strammes op, og man kan se reduktion af rynker og pigmentforandringer. Peelingen indeholder en mild syre, der opfrisker let rynket, pigmenteret og grov hud.

 

Behandling

Huden affedtes og påsmøres og skal virke i få minutter.
 Herefter fjernes midlet, og der påføres creme i ansigtet. Behandlingen tager ca. 20 minutter.

Efter behandlingen bør huden berøres så lidt som muligt. Du bør ikke afrense eller fjerne hudflager, men kun skylle med vand i helingsperioden, som varer mellem 4-14 dage afhængigt af, hvor dybt man går. Huden må kun behandles med fugtgivende creme, hvilket vi anbefaler, at du påfører efter 4 timer og ved behov.

Der vil typisk forekomme prikken, svigen, kløen og lidt smerte, og dette aftager almindeligvis efter det første døgn.
Huden ser oftest ud som efter en solskoldning, men kan også være afskallet med blærer og brune hudflager. I sjældne tilfælde vil der være sår i op til 2 uger – afhængigt af dybden. Jo dybere en peeling, desto større virkning, men derved også større risiko. De fleste ønsker en serie på i alt 4-6 behandlinger med et interval på 4 uger.

 

Risici

Du bør have så lidt kontakt med huden som muligt for at undgå infektion, som i værste fald kan give ardannelse og vare pigmentforandringer.

Uegnede patienter: Aktiv acne- eller ardannelse, dybe rynker, herpesinfektion, patienter med urealistiske forventninger og en del sygdomme. Ved tendens til herpes også kaldet forkølelsessår anbefales Zovirbehandling 4 dage før og 4 dage efter behandlingen.

Skån huden en måned før med milde hudprodukter. Ingen hårfjerning. Mød op med renset hud og uden make-up, parfume eller cremer. Husk at vaske og desinficerer dine hænder umiddelbart inden påføring af creme i helingsperioden. Brug derudover høj solfaktor efter heling.

 

Fedttransplantation i ansigtet

Det fedt, som man mister som alderen skrider frem, kan erstattes med transplantation – se afsnit om fedttransplantation. Velegnede områder er følgende: nederste øjenlåg, kindben, fold fra næse til mund samt marionnetfolder nedadgående fra mundvig.

Priser

BehandlingPris
Botox/Hyaluronsyre 1. område1.800 kr.
Botox/Hyaluronsyre efterfølgende områder900 kr.
Filler Juvederm Ultra Smile 1. ml2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml2.500 kr.
Peeling, pH-formular600 kr.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Anmeldelse
Dato
Service
Ansigtsbehandling
Bedømmelse
51star1star1star1star1star