Rynke og Ansigtsbehandling

Efterspørgslen på ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger i form af Botox og vævsfylder (Restylane & Juvederm) er blevet tiltagende populært. Dette skyldes dels, at kendskabet til behandlingerne i befolkningen er øget generelt, men også at botox og Restylane er meget skånsomme behandlinger, sammenlignet med kosmetisk ansigtskirurgi. Behandling med Botox og Restylane kan oftest klares på under en halv time og giver sjældent andre bivirkninger end lidt lokal rødme, som hurtigt aftager.

På vores klinik i Roskilde udføres alle ansigtsbehandlinger af speciallæger i Plastikkirurgi. Der foretages ikke rynkebehandlinger ved sygeplejersker eller læger fra andre medicinske specialer, som er tilfældet i mange andre klinikker. Plastikkirurger er som eneste faggruppe i DK uddannet til at foretage kosmetiske ansigtsløftninger/kirurgi. Den erfaring, mener vi, giver grundlag for at tilbyde den bedste behandling til vores patienter.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur.

Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene.

Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering ved en af vores erfarne plastikkirurger.

Almene forholdsregler ved Botox og restylaneinjektioner

Vi anbefaler at du medbringer en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) til konsultationen. Kosmetiske indgreb må ikke foretages på personer under 18 år. Vi gør opmærksom på, at patienter i følge Sundhedsloven altid skal have 2 dages betænkningstid efter forundersøgelsen, før Botox og/ eller Restylane.

Før Botox/Restylane

Såfremt du op til tidspunktet før indgrebet føler dig utilpas, så som forkølelse, influenza- eller andre symptomer / eller du har sår eller bumser i nærheden af
det område der skal sprøjtes, skal du kontakte klinikken så hurtigt som muligt, da indgrebet i så tilfælde vil blive udsat. Har du haft infektion svarende til luftvejene/bihuler/hals/urinvejene/underliv eller infektion i tand/tandkød, sår/bylder eller blå mærker bedes du også kontakte klinikken. Er der i øvrigt sket noget nyt siden du har været til konsultation er det bedre at kontakte klinikken med henblik på forespørgsel end at risikere, at indgrebet aflyses, når man møder til dette.

Indgrebet betales ved ankomsten. Du bedes medbringe din vanlige medicin. Du vil blive undersøgt af en læge.

Al form for make-up fjernes før Indgrebet. Ingen creme i ansigtet. Efter behandlingen vil du få udleveret telefonnummer til lægen, og som er din sundhedsfaglige kontaktperson, og som altid gerne vil kontaktes ved evt. problemer.

Priser på Rynkebehandling

Botox/Azzalure 1. område2.000 kr.
Botox/Azzalure efterfølgende områder1.000 kr.
Filler Juvederm Ultra Smile 0,55 ml2.500 kr.
Filler Juvederm Volbella, Volift, Voluma, 1. ml3.000 kr.

Forbrug ved rynkebehandling

Bekymringsrynke i panden0,5 – 1 ml
Rande under øjnene (Tear trough)0,5 – 1 ml
Kindbensløft1 – 2 ml
Fuger fra næse mod mund1 – 2 ml
Læbeforstørrelse/ læberynker0,5 – 1 ml
Nedadgående mundvige (Marionetfolder)1 ml

Skriv en uforpligtende besked

Dit Navn

Din Email

Din Besked

Anna Jørgensen

(Plastikkirurg)

Lægeuddannet i 1974 og har fået en speciallægeanerkendelse i plastikkirurgi i 1987.


Vi ønsker dig varmt velkommen til!

Vi tager hånd om dig, med vores mangeårige erfaring inden for plastikkirurgi sikrer vi dig den bedste og tryggeste behandling i eksklusive rammer.

phone + 45 46 32 50 05