hero banner image
Javed Akram
Speciallæge Javed Akram
Forløbet ved fedtsugning

Indholdsfortegnelse

Fedtsugning hos os

På Roskilde Privathospital har vi over 30 års erfaring med at udføre fedtsugninger over hele kroppen på både mænd og kvinder. Vi anvender udelukkende den seneste nye teknologi, så vi kan give alle vores patienter det bedste og mest naturlige resultat, som de kan glæde sig over resten af livet. Nedenfor kan du læse alt om, hvordan vi laver en fedtsugning med et flot resultat.

sygemelding
Typisk 1-2 uger
Operationstid
2-3 timer
Tid på klinikken
6-7 timer

Indholdsfortegnelse

Se de flotte resultater

Her kan du se nogle af de resultater, som vores kirurger har lavet. Til forundersøgelse tager kirurgen altid udgangspunkt i dine ønsker og vejleder dig derefter. Det handler om at få dine ønsker, det æstetiske og kirurgien til at spille sammen. Så det er i overenstemmelse med dit drømmelook.

Tap for at se før-billede

Efter
Før Klik og se mere

Fedtsugning

Fedtsugning af mave

Efter
Før Klik og se mere

Fedtsugning

Fedtsugning af mave

Efter
Før Klik og se mere

Ansigtsløft, Fedtsugning, Hals og hage

Efter
Før Klik og se mere

Ansigtsløft, Fedtsugning, Hals og hage

Loading…

Lad os tage en snak om mulighederne

Mie Klink
Mie Klink

Ansvarshavende lægesekretær

Mie Klink

Ansvarshavende lægesekretær

Ring på 46325005

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08:00-15:00, Fredag 08:00-13:00

 • En god oplevelse

  I april fik jeg lavet fedtsugning af hofter og lænd, af Javed. Fra jeg trådte ind af døren, til min første samtale har jeg været tryg. Under hele operationen, var sygeplejerske Susanne ved min side. Tak for den tryghed du gav. Resultatet af fedtsugningen er så godt, at jeg beundrer det hver dag. Professionelt og empatisk personale, alle fra receptionen til læge og sygeplejersker. Vil klart anbefale Roskilde Privathospital til alle der har brug for det. Stort tak til alle.

 • Jeg fik tirsdag d.28-2-23 fortaget en…

  Jeg fik tirsdag d.28-2-23 fortaget en stor maveplastik +Lipo. Jeg var meget nervøs og havde en million sommerfugle i maven inden min operation, men da jeg trådte ind af døren på Roskilde Privathospital blev jeg mødt af det venligste og omsorgsfulde personale man kan ønske sig, al min nervøsitet forsvandt med det samme, jeg vil rose hele det team der var på mig både før, under og efter operationen, i fortjener virkelig al den ros i kan få, jeg var virkelig i de bedste hænder. Og vil til enhver tid varmt anbefale Roskilde Privathospital

 • De bedste anbefalinger herfra!

  Efter længere tids overvejelser valgte jeg at tage kontakt til klinikken, da jeg havde er stort ønske om en fedtsugning på mine lår. Jeg blev mødt af Daniel til en forundersøgelse, som forstod hvorfor jeg var ked af mit udseende, og vejledte mig rigtig godt i hvad der var muligt at gøre. Dagen for fedtsugning var en dag med god vejledning hele vejen igennem, alle var søde både før og efter indgrebet. Nu har jeg været til kontrol 2 uger efter, og igen er jeg blevet modtaget og behandlet godt. Daniel og sygeplejerskerne samt de søde piger i reception fremstår alle kompetente og de har styr på deres faglighed. De får de varmeste anbefalinger af mig.

  20+

  års erfaring

  2.000+

  Patienter årligt

  4,9

  på trustpilot

  50

  behandlingstyper

  Garanti

  Behandlingsforløbet

  Når du vælger Roskilde Privathospital, er du garanteret:

  1. Samme kirurg til både forundersøgelse og operation
  2. Overnatning ved større operationer: Ved større operationer tilbyder vi overnatning med fuld forplejning.
  3. 5 års tryghedsgaranti ved brystoperationer med brystimplantater eller tilkøb 8 års trygshedgaranti
  4. Implantatkortopbevaring i 20 år: Vi gemmer dit implantatkort i 20 år efter operationen, så du kan få dit implantat sikkert udskiftet af vores kirurger ved eventuelle komplikationer.
  5. Eventuel re-operation indenfor 12 måneder er gratis: Hvis resultatet ikke lever op til forventningerne, drøfter du det med kirurgen 3 måneder efter operationen, og i planlægger sammen næste skridt.
  6. Tryghed efter din operation: En sygeplejerske står til rådighed, som du kan ringe til i dagtimerne og derudover får du akutnummer til kirurgen.
  7. Lovpligtig patientforsikring: Vi er dækket af obligatorisk patientforsikring for alle operationer foretaget i Danmark. Dette giver dig ekstra tryghed.
  8. Ekstra kontroller ud over de obligatoriske efter operation, hvis du har behov for det.

  → Læs mere om kvalitet og tryghed 

  Sannes fedtsugning
  00:57

  Hvad er en fedtsugning?

  Hvornår er en fedtsugning en god løsning?

  Der er i dag flere grunde til, at mange vælger at få foretaget en fedtsugning. Den primære årsag er, at vores fedtdepoter på kroppen er genetisk betinget. Det betyder, at selvom man træner eller har været igennem et større vægttab, så kan både mænd og kvinder have svært ved at komme af med deres genstridige fedtdepoter.

  Derfor foretager vi både fedtsugninger af mænd og fedtsugninger af kvinder, så de kan få den kropsform, de ønsker. Du skal ikke se fedtsugning, som et vægttab men derimod en måde at skulpturere kroppen på så den synes slankere i de ønskede områder.


  Derfor får du uønskede fedtdepoter

  Placeringen af fedt på vores krop bestemmes grundlæggende af tre ting; vores gener, vores hormoner og vores livsstil. Hvis man er overvægtig, vil man øge størrelsen på sine fedtdepoter. Men selv hvis man ikke er overvægtig, kan man opleve, at man har områder på kroppen, hvor man ophober større mængder fedt.

  Fordelingen af fedt på kroppen er også meget forskellig alt efter, hvilket køn og ikke mindst hvilken alder man har. Årsagen til, at der kan være stor forskel på, hvor mænd og kvinder ophober fedt, skal særligt ses i deres hormonbalance.

  Fedtsugning til kvinder

  Det kvindelige kønshormon østrogen er med til at stimulere ophobning af fedtvæv i de fysiologiske depoter. Derfor udvikler kvinder ofte uønskede fedtdepoter på lårene, hofterne, knæene og halsen.

  Kønshormonerne gør også, at mange kvinder oplever en forandring af deres fedtfordeling efter en endt graviditet, hvor de finder det meget svært at vende tilbage til deres tidligere kropsfacon.

  Fedtsugning til mænd

  Hos mænd spiller hormonpåvirkning også en væsentligt rolle, da det mandlige kønshormon testosteron nedbrydes delvist i fedtvæv til et biprodukt med en virkning, der kan ligne de kvindelige kønshormoner. Derudover har mænd en tendens til at få uønskede fedtdepoter bag på hofterne, på brystet og omkring halsen. Dette medfører ofte, at mænd, der tidligere har været overvægtige, kan have udviklet blivende fedtdepoter, som er svære at slippe af med, selv hvis man dyrker motion og spiser sundt.

  Alder har betydning

  Sidst men ikke mindst så har alderen også en betydning for vores fedtdepoter. I takt med at vi bliver ældre svækkes stofskiftet naturligt, hvilket gør, at man forbrænder mindre, hvilket kan medvirke til, at man ophober mere fedt på kroppen. Derfor kan motion være et godt supplement til en fedtsugning for at få et holdbart resultat.

  Områder vi behandler med en fedtsugning

  Fedtsugninger kan laves på alle de problematiske områder på kroppen, hvor fedtet typisk hober sig op fx på:

  • Maven
  • Hagen
  • Halsen
  • Lårene yderlår og inderlår
  • Armene
  • Hofterne
  • Lægge
  • Knæ
  • Brystet

  Behandlingen af de enkelte områder på kroppen er forskellig, da både fedttypen i vævet, samt fastheden af huden og hudkvaliteten varierer fra område til område på kroppen.

  Huden omkring inderlårene er således blød og tynd, imens huden, der befinder sig på hofterne, vil være fast og tyk. Alle disse faktorer har alle en indflydelse på, hvilket resultat man kan forvente på længere sigt af en behandling. I nogle tilfælde vil man have brug for at få behandlet flere områder på én gang for at kunne få et naturligt og flot resultat.

  Dette vil vi dog tale om under din forundersøgelse.

  En fedtsugning er ikke erstatning for en slankekur

  En fedtsugning må ikke være i stedet for en slankekur. Selvom det er en meget populær procedure kan du ikke få en fedtsugning på Roskilde Privathospital, hvis dit BMI er over 30.

  Er din vægt indenfor normalen har din hud også lette ved at trække sig sammen, da den er mere elastik efter en eventuel operation, hvilket er forudsætningen for at opnå et flot resultat.

  Sådan er forløbet

  Forundersøgelse

  Sådan foregår forundersøgelsen

  Forundersøgelsen er første skridt inden din kosmetiske operation. Forundersøgelsen sikrer, at du har fået den bedste rådgivning af vores specialister. Det er udelukkende vores erfarne speciallæger i plastikkirurgi der udfører forundersøgelser og operationer. 1. Grundig vejledning Her taler vi om dine ønsker, du deler dine helbredsoplysninger, og I afstemmer forventinger. Du skal vide, at din […]

  Læs mere
  Forberedelse

  Før din operation – din huskeliste

  Glæder du dig til at blive opereret her på hospitalet, men er du i tvivl om, hvordan du forbereder dig bedst muligt?  Læs denne grundigt inden din operation 1-2 måneder før operationen a. Hold pause med medicin og naturmedicin Til forundersøgelsen beslutter kirurgen, om du skal holde pause med noget af din vanlige medicin inden operationen. […]

  Læs mere
  Narkose

  Fuld narkose – er det farligt?

  Skal du opereres her på Roskilde Privathospital, og vil du læse mere om, hvordan det i praksis fungerer, når du skal opereres i fuld bedøvelse? Så læs med her, hvor vores anæstesilæge, Andrei Poukinski giver dig svar på dine spørgsmål. Fuld narkose hedder på lægesprog generel anæstesi. Anæstesi handler om din sikkerhed og tryghed “Jeg […]

  Læs mere
  Operation

  Operationsdagen – sådan foregår det

  Skal du opereres her på Roskilde Privathospital, og vil du læse mere om, hvordan det i praksis fungerer, når du skal opereres i fuld bedøvelse? Så læs med her og få svar på dine spørgsmål. Er der stadig noget, som du er i tvivl om, så er du altid meget velkommen til at kontakte os […]

  Læs mere
  Efterforløb og resultat

  Cilies BFO:”Jeg kan være fysisk aktiv uden problemer, og jeg føler mig utrolig feminin”

  Hvad betyder det at være glad for sin krop og for ens selvværd? For Cilie, som til daglig studerer, betyder det en del. Og hun opsøgte Roskilde Privathospital, fordi hun ønskede sig en brystforstørrende operation. Læs med her. Plastikkirurg, Javed Akram og Cilie talte de forskellige muligheder grundigt igennem. Herunder størrelse og form og Cilie fik set […]

  Læs mere

  Relateret til denne operation

  Sådan foregår forundersøgelsen
  Læs mere
  Operationsdagen – sådan foregår det
  Læs mere
  Før din operation – din huskeliste
  Læs mere

  Potentielle komplikationer og bivirkninger

  Selvom en fedtsugning er en meget sikker behandlingsform, der har mange år på bagen, så vil der i forbindelse med en fedtsugning være nogle bivirkninger. Disse er dog ikke alvorlige og vil aftage løbende over et par måneder.

  Nogle af de komplikationer, som der kan opstå ved fedtsugninger inkluderer:

  Potentielle komplikationer og bivirkninger

  • Hævelser
  • Ømhed
  • Føleforstyrrelser
  • Efterblødninger
  • Infektioner
  • Blodpropdannelse

  Fedtsugning


  Ømhed og hævelser:

  De mest almindelige bivirkninger ved behandlingen er ømhed og hævelser. Dette er helt naturligt, da man som før nævnt skal bruge små kanyler til at komme ind under huden for at kunne suge fedtet ud. Du skal derfor regne med at kunne opleve ømhed og hævelser ca. 1–2 uger efter operationen. I denne forbindelse kan du også opleve, at din hud bliver misfarvet. Men dette aftager i takt med, at din krop heler.


  Føleforstyrrelser:

  I nogle tilfælde kan der opstå føleforstyrrelser i det behandlede område. Årsagen til dette er, at man i forbindelse med behandlingen kan komme til at påvirke nerverne i det behandlede område. Dette kan medføre en nedsat følelse i det behandlede område. Denne følelse aftager dog i løbet af få måneder. Det er meget sjældent, at patienter får permanent nedsat følelse i et behandlet område.


  Efterblødninger:

  I meget sjældne tilfælde kan man opleve, at der opstår blødninger i forbindelse med behandlingen. Efterblødninger resulterer oftest i misfarvninger i tiden umiddelbart efter behandlingen, men det påvirker meget sjældent det endelige resultat. Efterblødninger skal behandles via en ny operation i det konkrete område, hvor det er opstået.

  Infektioner:

  Infektioner kan opstå i forbindelse med alle kirurgiske indgreb, men de er dog yderst sjældne. Kun ved 1 % af alle behandlinger opstår der infektioner. Både vores klinik og vores arbejdsgange er indrettet således, at vi effektivt kan minimere risikoen for infektioner.


  Blodpropdannelser:

  Ligesom med infektioner så er der altid en lille risiko for blodpropdannelse i forbindelse med en operation. Dette forebygges bedst ved, at du efter operationen kommer på benene igen og får mulighed for at bevæge dig rundt.

  Efter fedtsugningen bliver de små huller i huden syet, og man får plaster på. Derefter får man en stram bandage udenpå. Trådene fjernes ca. 8-10 dage efter operationen på klinikken. Herefter kan du tage bad og så småt begynde at massere de opererede områder i ca. 5 minutter hver dag. Efter 14 dage tilrådes mere ihærdig massage for at undgå ujævnheder.

  Godt at vide

  Prisen på en fedtsugning varierer naturligt alt efter, hvor meget fedt der skal fjernes, hvilket oftest hænger sammen med, hvilket område der skal behandles. Derudover kan prisen blive påvirket af, om der skal foretages andre behandlinger i forlængelse af fedtsugningen. Når man laver en fedtsugning, strammes huden ikke automatisk op, og derfor vælger mange at få foretaget en hudreduktion efterfølgende for at få det bedste og mest naturlige resultat. Hos Roskilden Privathospital foretager vi ligesom fedtsugninger også hudreduktioner. Vi vil komme ind på, hvorvidt dette er nødvendigt i forbindelse med din konsultation. Hvis du skal have behandlet flere problemområder, får du altid 25% rabat på det billigste område.

  Både og. En fedtsugning fjerner permanent fedtceller fra kroppen, men faktorer som livsstil og kostvaner kan stadig gøre, at man ikke kan holde sin idealvægt over tid.

  En fedtsugning er en kirurgisk procedure, hvor plastikkirurgen fjerner overskydende fedtvæv fra kroppen ved hjælp af en tynd sugekanyle. Patienten vil blive bedøvet, enten med lokalbedøvelse eller fuld narkose, afhængigt af omfanget.

  En fedtsugning er ikke en slankekur, og du vil ikke tabe dig meget i vægt som følge af operationen. Målet er at fjerne uønsket fedt fra bestemte områder af kroppen.

  Normalt er fedtsugning egnet til dig, som har en normalt kropsvægt, men har uønskede fedtdepoter, som ikke forsvinder med kost og motion.

  Som med enhver kirurgisk procedure er der risici forbundet med fedtsugning, herunder infektion, blødning og blodpropper. Det er vigtigt at vælge en kvalificeret plastikkirurg og følge deres instruktioner omkring forberedelse og efterbehandling for at minimere risikoen for komplikationer.

  Resultatet af en fedtsugning kan være permanent, men det er vigtigt at opretholde en sund livsstil for at bevare resultatet. Hvis du tager på i vægt efter operationen, kan det resultere i, at fedtdepoterne vender tilbage.

  En fedtsugning er en operation, og der vil være en vis smerte og ubehag efter proceduren. Under operationen er du ofte lokalbedøvet og i nogle tilfælde, hvis indgrebet er større bliver du lagt i fuld narkose. Din kirurg vil ordinere smertestillende medicin og give dig instruktioner om, hvordan du kan lindre smerter og ubehag.

  Hævelsen efter en fedtsugning kan tage flere uger eller endda måneder at falde helt ned. Det er vigtigt at give din krop tid til at hele, og følge din kirurgs instruktioner om efterbehandling og opfølgende behandling.

  Det er vigtigt at give din krop tid til at komme sig efter en fedtsugning, og du skal følge din kirurgs instruktioner om, hvornår du kan begynde at træne igen. Generelt kan det tage flere uger, før du kan begynde at træne igen, afhængigt af omfanget af operationen og din helbredstilstand.

  Vil du vide endnu mere om behandlingen?

  Første gang vi mødes, snakker vi dine ønsker igennem og giver dig den bedste rådgivning.