Mommy makeover

Få foretaget en mommy makeover på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Hvad er en mommy makeover?

Nogle kvinder vil opleve at få overskydende slap hud på maven, at brystet begynder at hænge eller at miste fylden i brystet efter at have født børn. Det er helt naturligt, at en graviditet sætter sine spor på kroppen, men for nogle kvinder vil de ændringer være så store, at de vil få svært ved at genkende sig selv i spejlet. For nogle vil det sågar have en negativ indvirkning på deres selvopfattelse og dermed selvtillid.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så kan en mommy makeover være en mulighed for dig. En mommy makeover operation er en kombination af to eller flere kirurgiske indgreb. Som oftest vil det være en brystoperation kombineret med en maveskindsoperation. Det kan også være en fedtsugning i kombination med en brystoperation. Vi anbefaler, at du venter med at få foretaget en mommy makeover, til du har født de børn, du måtte ønske at få.

Der skal gå mellem 3-6 måneder, før det endelige resultat kan vurderes. Du kan forvente, at resultatet af en mommy makeover holder i mange år frem – dog vil din krop naturligvis fortsætte med at ældes. Holdbarheden varierer dog meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis mv. Du skal være opmærksom på, at ændringer i din vægt, rygning og graviditet, vil kunne påvirke resultatet markant.

 

Almene forholdsregler Infomateriale (PDF) Almene forholdsregler (PDF)

 

Sådan forløber behandlingsforløbet hos os

En mommy makeover er en omfattende operation og dermed også en omfattende proces, som strækker sig over længere tid. Hos Roskilde Privathospital ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at give alle vores patienter den rette vejledning hele vejen igennem ethvert forløb. Vi vil her guide dig igennem de forskellige trin i forløbet hos Roskilde Privathospital.

 

Før operationen

Før en eventuel operation vil du skulle til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger. Her vil kirurgen undersøge dig, spørge ind til dine ønsker og informere dig om, hvad der er muligt, og hvad der skal til for at opnå det ønskede resultat. Du vil få rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med operationen. Vi anbefaler, at du på forhånd skriver dine spørgsmål ned, da der er mange informationer at skulle forholde sig til. Når du i samråd med kirurgen har besluttet dig for en behandling, vil du blive grundigt informeret om forløbet, indgrebet samt de risici, der er forbundet med operationen.

 

På operationsdagen

På selve operationsdagen skal du indfinde dig på vores klinik senest 30 minutter før din operation. Her vil du blive mødt af vores personale og blive ført til et af vores hospitalsstuer, hvor en af vores anæstesisygeplejersker vil informere dig om forløbet – herunder bedøvelsen – og klargøre dig til operationen. Du vil få udleveret hospitalstøj, få et armbånd på med navn og CPR-nummer, og du vil derudover få forbyggende smertestillende medicin samt få lagt drop.

Derefter vil du blive ført ud i det venteværelse, der ligger i forlængelse af operationsgangen. Her vil plastikkirurgen tilse dig, tage førbilleder og til slut tegne med tusch i det område, der skal behandles. Når operationsstuen melder klar, vil du blive hentet og ført ind på operationsstuen, hvor du vil blive lagt i fuld bedøvelse. Selve operationen vil foregå under fuld bedøvelse og vare 3-4 timer.

Når operationen er overstået, vil en af vores opvågningssygeplejersker tage sig godt af dig og føre dig ind på opvågningsstuen. Her vil du blive grundigt informeret om det videre forløb, få smertestillende medicin og blive passet godt på. Du vil typisk være indlagt indtil den efterfølgende dag, hvorefter du kan tage hjem. I nogle tilfælde vil du blive udskrevet samme dag og være  klar til at tage hjem efter ca. 3 timer. Hvorvidt du vil blive udskrevet samme dag eller blive indlagt natten over afhænger af operationens omfang, og det vil være noget, du aftaler med klinikken inden operationen. Vi sender aldrig patienter ud af døren, medmindre det er lægeligt forsvarligt – vores højeste prioritering er nemlig vores patienters sikkerhed. Dagen efter din operation vil vi ringe dig op og tjekke op på, at alt er, som det skal være.

 

Efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Umiddelbart efter behandlingen er det vigtigt, at du kommer på benene igen og bevæger dig rundt stille og roligt for at forebygge blodpropper. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting i 2 måneder  for at skåne arrene omkring brystet. Du bør tilmed undgå bevægelser med armene oppe over hovedet. Derudover skal du anvende den udleverede bh dag og nat i 3 uger efter operationen. Herefter yderligere 3 uger om dagen. Du kan med fordel anvende bh’en i op til tre måneder efter operationen for at støtte brystet.

Har du fået foretaget en maveplastik skal du tilmed anvende det udleverede mavebælte både dag og nat i 3 uger efter operationen for at undgå væskeansamling og blødning og for at støtte maven. Særligt den første uge skal bæltet være godt stramt. Herefter yderligere 2-3 mdr. om dagen. Hvis dine mavemuskler er blevet syet sammen i forbindelse med operationen, anbefales det at anvende bæltet i 3 mdr.

Har du også fået foretaget en fedtsugning af et eller flere områder, så skal du anvende den udleverede bandage både dag og nat i 3 uger efter operationen for at lægge et tryk på operationsområdet og mindske hævelsen. Herefter yderligere 3 timer om dagen. Bandagen må du tage af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes.

Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol til efter, de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operationen – i hvert fald så længe de er røde. Du bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at man som udgangspunkt skal undgå, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre, eller da man kan risikere at strække i dem.

 

Hvad koster en mommy makeover?

Prisen på en mommy makeover varierer alt efter, hvilke indgreb du skal have foretaget for at få det ønskede resultat. Du kan finde de vejledende priser længere nede på siden. Den endelige pris vil plastikkirurgen give dig til forundersøgelsen.

 

Valg af brystimplantater

Priser

Mommy makeover

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6 % til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + lille maveskindsoperation  Fuld Udskrives samme dag 53.000 Kr.
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + stor maveskindsoperation  Fuld Indlægges 1 døgn 69.000 Kr.
Brystløft, stort (Ankerar) + lille maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 59.000 Kr.
Brystløft, stort (Ankerar) + stor maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 75.000 Kr.
Stor brystreduktion + stor maveskindsoperation Fuld Indlægges 1 døgn 79.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave  10.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave + hofter 19.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en mommy makeover. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en mommy makeover, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)