Brystvortereduktion: Behandling af for store brystvorter

Brystvortereduktion: Behandling af for store brystvorter Læs mere

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Hvorfor har du store brystvorter?

For store brystvorter kan skyldes flere forskellige omstændigheder.

En hyppig årsag, til at nogle kvinder har for store brystvorter, er at de har været gravide og ammet. Under graviditeten og efter fødslen vokser brystet, så der er nok plads til at brystet kan producere tilstrækkeligt med mælk til det nyfødte barn. Derfor er det meget naturlig, når kvinder oplever, at huden omkring brystvorten og selve brystvorten vokser. Efter amningen oplever nogle kvinder, at brystvorten igen bliver mindre, mens andre at størrelsen på brystvorterne ikke bliver mindre.

En anden årsag til for store brystvorter er øget kropsvægt eller øget tyngde fra store bryster. Lige som ved graviditet og amning, kan øget kropsvægt og store bryster give for store brystvorter, fordi huden omkring brystvorten i længere tid eller i en periode er blevet strakt. Har du tabt dig meget, så dine bryster er blevet mindre, kan du også opleve at brystvorten, der forhen var symmetrisk i forhold til dit brysts størrelse, nu er blevet for stor.

Dine brystvorter behøver ikke kun at være for store, før du har brug for en brystvortereduktion. Nogle kvinder får også foretaget en reduktion, fordi det pigmenterede område ved brystvorten, er asymmetrisk eller, fordi området er betydeligt større end resten af brystet. Uanset årsagen kan en reduktion af dine brystvorter hos os hjælpe dig.

 

Få dine drømmebryster uden for store brystvorter

Med vores brystvortereduktion, kan du i samarbejde med vores kirurger og læger finde frem til hvordan netop dine drømmebryster ser ud. Uanset om du drømmer om at få formindsket det pigmenterede område omkring brystvorten, kaldet areola, få forkortet brystvorten eller ønsker mere ensartede brystvorter, så kan vi hjælpe dig.

Inden du beslutter dig for, om du vil behandles for store brystvorter, er det vigtigt, at du sætter dig ind i behandlingsforløbet og hvilke risici, der kan forekomme med sådan en operation. Nogle patienter, der får foretaget en brystvortereduktion, kombinerer behandlingen med et brystløft eller en reduktion af hele brystet for at få de bryster patienten drømmer om.

 

Før operationen: Indledende konsultation

Alle der ønsker en kosmetisk behandling skal tilbydes en indledende konsultation. Ved den indledende konsultation vil du få muligheden for at møde vores team af kirurger og sygeplejersker. Her finder vi i fællesskab frem til den rigtige behandling for dig, forventningsafstemmer dit behandlingsforløb og finder frem til, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det er også ved denne konsultation, at du kan stille alle dine spørgsmål forud for din behandling for dine store brystvorter.

Forud for behandlingen bør du også overveje, om du efter behandlingen har planer om at få børn og amme. Amning kan have stor indflydelse på varigheden af behandlingens resultat. Forklaringen på dette er, at brystet og brystvorter under graviditet og amning ændrer sig, så brystet og brystvorterne er klar til en ammende baby.

Derfor kan du for at sikre et mere langvarigt resultat med fordel påbegynde brystvortereduktionen, når du er færdig med amning.

 

Selve operationen

Selve operationen, der skal formindske dine brystvorter, foregår på en af vores operationsstuer. Din operation vil begynde med at kirurgen lægger lokalbedøvelse omkring området, der skal opereres. I få tilfælde foretages brystvortereduktionen i fuld bedøvelse efter aftale med kirurgen.

Der er flere forskellige operationsmetoder alt efter, om du ønsker at få reduceret størrelsen på brystvorten eller areola-området omkring brystvorten. Skal du have reduceret størrelsen på din brystvorte, vil vores kirurg som oftest skære det yderste del af brystvorten af og herefter sy såret sammen og afslutte med en forbinding af såret.

Hvis du samtidig ønsker at få reduceret areola-området, vil kirurgen lægge et fint snit langs kanten af areola hele vejen rundt om brystvorten. Herefter vil den overskydende del af areola bliver fjernet, så området omkring brystvorten får den ønskede størrelse. Til sidst vil såret blive syet sammen og forbundet med en komprimerende forbinding. Du vil blive udskrevet samme dag som operationen bliver foretaget, da en brystvortereduktion er et relativt lille og ukompliceret indgreb.

 

Efter brystvortereduktion

Når operationen er afsluttet, vil du i tiden efter løbende være i kontakt med vores personale. På den måde sikres at din oplevelse af operationen og tiden efter er så positiv som mulig.

Efter operationen vil kroppen påbegynde sin helingsproces. Ca. to uger efter din operation kan trådene fra operationen fjernes, og efter ca. 3 måneder vil det være muligt at se resultatet. I helingsperioden vil du opleve at området omkring dine brystvorter kan føles ømt og hævet i tiden efter operationen. Dette er naturligvis ikke farligt.

Selve operationen af for store brystvorter er generelt forbundet med mindre risici og gener sammenlignet med andre operationer. Operationsarret vil på sigt næsten blive usynligt fordi brystvortens pigmenterede område skjuler arret. Dit ar vil enten befinde sig i kanten af areola eller på selve brystvorten afhængigt af hvilken type brystvortereduktion du har fået. Efter operationen vil du, når såret er helet, ikke opleve tab af din følelsesevne i brystvorten og du vil stadig være i stand til at amme.

 

Hvad skal du være særligt opmærksom på efter behandlingen?

Vi anbefaler, at du ikke begynder at bruge creme på brystvorten og området omkring i tiden efter operationen. Først når såret er helet kan du begynde at bruge creme igen. Du bør også beskytte arrene mod sollys og sol fra solarium, indtil arrene ikke længere er røde eller lyserøde. På lang sigt giver dette det pæneste ar. Beskyttelsen kan være i form af tape over arret, tøj der dækker arret eller høj solfaktor.

Krævende træningsaktiviteter, såsom løb, anbefaler vi helt at undgå de første 6 uger. Fysisk aktivitet, som f.eks. gåture og cykelture, kan du gradvist begynde med efter operationen. Arbejde, der ikke er fysisk krævende, kan du fortsætte efter nogle få dage efter operationen, mens fysisk krævende arbejde først kan genoptages efter to uger eller efter anvisning fra vores læger.

 

En brystvortereduktion giver et langvarigt resultat

Når der er gået ca. et halvt år fra din operation, vil risikoen være mindsket betydeligt for, at dine brystvorter igen bliver for store. Forklaring på dette er, at huden, efter helingsprocessen og huden er vokset sammen, bedre kan modstå at blive strakt. Derfor kan du forvente, at din brystvortereduktion vil opnå et langvarigt resultat.

Dog kan varigheden af operationens resultat forkortes af amning og ved store ændringer i din vægt. Varigheden af operationen vil også blive påvirket af din individuelle aldring af kroppen. Aldringen vil derfor med tiden ændre operationens resultat.

Risici ved reduktion af brystvorter

Selvom en brystvortereduktion er en mindre operation, der generelt er forbundet med mindre risici og gener, så kan der opstå komplikationer. Disse kan være infektioner eller blodpropper, der kan opstå efter operationen uanset, hvor dygtige kirurgerne og sygeplejerskerne er. Komplikationer ved en reduktion af brystvorten sker dog kun i meget sjældne tilfælde.

Forud for reduktionen skal dit blodtryk være stabilt for, at operationen kan gennemføres. I løbet af operationen vil du få smertestillende medicin, der sikrer at du ikke oplever gener eller ubehag under operationen. Især i den første tid efter operationen bør du følge lægens anvisninger og vejledning, for at mindske risikoen for at komplikationer og ubehag kan forekomme. Som nyopereret er det derfor vigtigt, at du holder dig i ro, så kroppen får den nødvendige tid til at hele.

Vi prioriterer i høj grad, at du kender til risiciene, der er ved at få foretaget en brystvortereduktion, når du bliver behandlet på Roskilde Privathospital. Derfor kan du læse om risiciene, der kan forekomme ved en operation, og hvad du skal være opmærksom på under vores Patientinfo.

 

Pris og finansiering af din operation

Ønsker du større balance mellem størrelsen på dine bryster og størrelsen på dine brystvorter, så kan en brystvortereduktion på Roskilde Privathospital være det rigtige for dig. Med vores behandling kan vi mindske dine store brystvorter for 12.400 kr., så du kan få de bryster du går og drømmer om.

Hvis du også ønsker at kombinere din operation med et brystløft eller en brystreduktion, kan du i vores generelle prisliste finde flere informationer om vores behandlinger.

For at du så let som muligt kan blive behandlet for dine store brystvorter og du kan få dine drømmebryster, tilbyder vi alle vores patienter rentefri finansiering af deres behandling. Med finansiering gennem Roskilde Privathospital får du en personlig tilpasset finansieringsaftale, der passer til dine lånebehov. I samarbejde med vores lånepartner finder du derfor med garanti en aftale, der passer til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystvortereduktion Lokal Udskrives samme dag 12.400 Kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få foretaget en brystvortereduktion, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)