Behandling af tunge øjne og tunge øjenlåg

Få din behandling for tunge øjne og tunge øjenlåg på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Hvorfor får man tunge øjenlåg?

Tunge øjenlåg er en tilstand, som rammer et stort antal danske mænd og kvinder hvert år. At have tunge øjenlåg kan både medføre gener for synet og have en stor kosmetisk indvirkning på en persons udsende, på samme måde som poser under øjnene kan have. Mange, der rammes af tunge øjne, oplever, at de kommer til at se ældre, mere trætte ud og får et tvært udseende, hvilket kan have stor indvirkning på ens selvopfattelse.

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor tunge øjenlåg opstår. De mest hyppige årsager er:

  • Du er arveligt disponeret for at få tunge øjenlåg
  • Dine muskler omkring øjenlåget bliver slappe
  • Naturlig aldring
  • Nedsunkne øjenbryn

 

Du er arveligt disponeret for at få tunge øjenlåg

En af de mere sjældne årsager til tunge øjenlåg er, at man er genetisk disponeret for at få det. Hvis en eller begge dine forældre har eller har haft tunge øjenlåg, er der en risiko for, at du også får det.

 

Dine muskler omkring øjenlåget er blevet slap

En anden og langt mere hyppig årsag til tunge øjne er, at den muskel der holder øjenlåget åbent er blevet slapt og dermed ikke kan holde øjenlåget på plads, hvorfor det synker ned.

 

Naturlig aldrig kan frembringe tunge øjenlåg

En tredje og nok den mest hyppige årsag til at man får tunge øjenlåg, er aldring. Når vi bliver ældre, mister huden kollagen, som holder den fast og stram. I takt med at huden mister sin fasthed, kan huden komme til at hænge ned over øjet. Der kommer simpelthen til at være for meget hud omkring øjenlåget.

 

Nedsunkne øjenbryn kan medføre tunge øjne

En fjerde og sidste årsag, som er værd at fremhæve ved tunge øjenlåg, er nedsunkne øjenbryn. Øjenbrynene kan synke ned i takt med at huden også bliver mindre fast og stram i dette område. Dette kan også medvirke til at mere hud trykkes ned på øjnene.

 

Behandling af tunge øjne

Ligesom der er flere årsager til, at man kan have tunge øjne, så er der også flere behandlingsmuligheder. Hvilken behandling der er den bedste for dig, afhænger både af hvorfor dine øjenlåg hænger, samt hvor meget det påvirker dig. Hos Roskilde Privathospital tilbyder vi flere af disse behandlinger.

Ved en eventuel forkonsultation vil vi kunne finde frem til den bedste behandling i dit tilfælde.

De mest udbredte behandler af tunge øjenlåg er:

  • En øjenlågsoperation
  • Et pande- eller øjenbrynsløft
  • En Botoxbehandling i omkring brynene

 

Øjenlågsoperation mod tunge øjne

En af de mest almindelige behandlinger i tilfælde af tunge øjenlåg er en traditionel øjenlågsoperation. Ved denne operation ligges et lille snit i hudfolden over øjet.

Overflødig hud og måske muskulatur og fedtvæv bliver derefter fjernet for at modvirke tunge, hængende øjenlåg. Selve operationen foregår i lokalbedøvelse og kan både udføres enkeltvis eller i kombination med andre behandlinger. Denne metode, hvor overskydende væv og fedt fjernes, benyttes også til at behandle poser under øjnene med en nedre øjenlågsoperation.

 

Pande- eller øjenbrynsløft mod tunge øjenlåg

En anden behandlingsmulighed ved tunge øjenlåg er at lave et pande- eller øjenbrynsløft. Ved et endoskopisk pandeløft anvendes den såkaldte kikkertmetode. Fordelene ved denne metode er, at arrene bliver få og minimale, og der er færre problemer med evt. føleforstyrrelser. Operationen påvirker rynkerne mellem øjenbrynene og pandemusklen. Snittene bliver skjult i håret, og operationen genopretter balancen mellem musklerne og løfter øjenbrynene. Vi anbefaler, ar du medbringer et tørklæde eller et sjal til denne operation.

 

Botoxbehandlinger omkring brynene kan modvirke tunge øjne

En sidste behandlingsmulighed du kan overveje, hvis dine tunge øjne skyldes nedsunkne øjenbryn, er en behandling med Botox. Botoxbehandlinger bruges til at lamme de mimiske muskler i et bestemt område på kroppen, så huden ikke kan trække sig sammen, hvilket modvirker rynker og fuger.

Botoxbehandlinger kan i disse tilfælde bruges til at løfte øjenbrynene, hvilket åbner øjet mere, så man får et friskere og mere ungdommeligt udseende. Fordelen ved denne behandling er, at den er mindre indgribende end både et pandeløft og en øjenlågsoperation. Dog er der her ikke tale om en permanent løsning og behandlingen skal derfor gentages med jævne mellemrum for at bevare det samme udseende.

 

Vi hjælper dig med at finde den bedste behandling

Vi ved det kan være svært at vide, hvilken behandling man skal vælge. Derfor anbefaler vi, at du booker en konsultation hos os, så vi kan finde den bedste behandling til dig. Ved konsultationen kan vi komme med vores bud på, hvad du kan forvente dig af en eventuel behandling. Det er meget vigtigt for os at være ærlige overfor vores patienter, da der er altid, er risici forbundet med kosmetiske operationer. Vi vil også gennemgå de enkelte behandlinger, så du er klædt så godt på som muligt til at komme videre i dit forløb.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 Kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 22.400 Kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation mod tunge øjenlåg, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en operation af tunge øjenlåg, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)