Behandling af tunge øjne og tunge øjenlåg

Få din behandling for tunge øjenlåg på afbetaling. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Hvorfor får man tunge øjenlåg?

Tunge øjenlåg er en tilstand, som rammer et stort antal danske mænd og kvinder hvert år. At have tunge øjenlåg kan både medføre gener for synet og have en stor kosmetisk indvirkning på en persons udsende, på samme måde som poser under øjnene kan have. Mange, der rammes af tunge øjne, oplever, at de kommer til at se ældre, mere trætte ud og får et tvært udseende, hvilket kan have stor indvirkning på ens selvopfattelse.

Der er flere forskellige årsager til, hvorfor tunge øjenlåg opstår. De mest hyppige årsager er:

  • Du er arveligt disponeret for at få tunge øjenlåg
  • Dine muskler omkring øjenlåget bliver slappe
  • Naturlig aldring
  • Nedsunkne øjenbryn

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Du er arveligt disponeret for at få tunge øjenlåg

En af de mere sjældne årsager til tunge øjenlåg er, at man er genetisk disponeret for at få det. Hvis en eller begge dine forældre har eller har haft tunge øjenlåg, er der en risiko for, at du også får det.

 

Dine muskler omkring øjenlåget er blevet slap

En anden og langt mere hyppig årsag til tunge øjne er, at den muskel der holder øjenlåget åbent er blevet slapt og dermed ikke kan holde øjenlåget på plads, hvorfor det synker ned.

 

Naturlig aldrig kan frembringe tunge øjenlåg

En tredje og nok den mest hyppige årsag til at man får tunge øjenlåg, er aldring. Når vi bliver ældre, mister huden kollagen, som holder den fast og stram. I takt med at huden mister sin fasthed, kan huden komme til at hænge ned over øjet. Der kommer simpelthen til at være for meget hud omkring øjenlåget.

 

Nedsunkne øjenbryn kan medføre tunge øjne

En fjerde og sidste årsag, som er værd at fremhæve ved tunge øjenlåg, er nedsunkne øjenbryn. Øjenbrynene kan synke ned i takt med at huden også bliver mindre fast og stram i dette område. Dette kan også medvirke til at mere hud trykkes ned på øjnene, hvilket gør, at ens ansigt ser trættere ud.

 

Behandling af tunge øjne

Ligesom der er flere årsager til, at man kan have tunge øjne, så er der også flere behandlingsmuligheder. Hvilken behandling der er den bedste for dig, afhænger både af hvorfor dine øjenlåg hænger, samt hvor meget det påvirker dig. Hos Roskilde Privathospital tilbyder vi flere af disse behandlinger.

Ved en eventuel forkonsultation vil vi kunne finde frem til den bedste behandling i dit tilfælde.

De mest udbredte behandler af tunge øjenlåg er:

  • En øjenlågsoperation
  • Et pande- eller øjenbrynsløft

 

Øjenlågsoperation mod tunge øjne

En af de mest almindelige behandlinger i tilfælde af tunge øjenlåg er en traditionel øjenlågsoperation. Ved denne operation ligges et lille snit i hudfolden over øjet.

Overflødig hud og måske muskulatur og fedtvæv bliver derefter fjernet for at modvirke tunge, hængende øjenlåg. Selve operationen foregår i lokalbedøvelse og kan både udføres enkeltvis eller i kombination med andre behandlinger. Denne metode, hvor overskydende væv og fedt fjernes, benyttes også til at behandle poser under øjnene med en nedre øjenlågsoperation.

 

Pande- eller øjenbrynsløft mod tunge øjenlåg

En anden behandlingsmulighed ved tunge øjenlåg er at lave et pande- eller øjenbrynsløft. Ved et endoskopisk pandeløft anvendes den såkaldte kikkertmetode. Fordelene ved denne metode er, at arrene bliver få og minimale, og der er færre problemer med evt. føleforstyrrelser. Operationen påvirker rynkerne mellem øjenbrynene og pandemusklen. Snittene bliver skjult i håret, og operationen genopretter balancen mellem musklerne og løfter øjenbrynene. Vi anbefaler, ar du medbringer et tørklæde eller et sjal til denne operation.

 

Vi hjælper dig med at finde den bedste behandling

Vi ved det kan være svært at vide, hvilken behandling man skal vælge. Derfor anbefaler vi, at du booker en konsultation hos os, så vi kan finde den bedste behandling til dig. Ved konsultationen kan vi komme med vores bud på, hvad du kan forvente dig af en eventuel behandling. Det er meget vigtigt for os at være ærlige overfor vores patienter, da der er altid, er risici forbundet med kosmetiske operationer. Vi vil også gennemgå de enkelte behandlinger, så du er klædt så godt på som muligt til at komme videre i dit forløb.

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 11.000 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 25.000 kr.
Nedre øjenlåg med fedttransplantation Lokal Udskrives samme dag 19.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation mod tunge øjenlåg, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en operation af tunge øjenlåg, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)