3D visualisering – se brystforstørrelse før og efter

Forundersøgelse med 3D scanning - hvordan virker det?

Vores 3D simulering foregår ved hjælp af et software program, der genererer et virtuelt billede af dit bryst, som kan manipuleres for at vise forskellige implantatstørrelser og -former. Dette giver os muligheden for at vise dig, hvordan dine bryster vil ændre sig efter operationen.

  1. Hos Roskilde Privathospital starter vi altid med at drøfte dine ønsker til det endelige resultat til konsultationen
  2. Kirurgen tager et billede af dig, hvorfra der genereres en 3D visualisering
  3. Derfra vil du, i samarbejde med kirurgen, tilpasse 3D modellen ved at justere størrelsen, formen osv., så du kan se, hvordan de forskellige bryststørrelser vil komme til at se ud på din krop. Du får altså helt klare billeder af f.eks. din brystforstørrende operation før og efter. Til forundersøgelsen kan du se dig selv i 3D f.eks med runde eller dråbeformede implantater, forskellige størrelse i milliliter, høj profil, BFO i kombination med et brystløft og meget mere. 
  4. Det sidste trin, er den endelige 3D visualisering, hvor du og kirurgen bliver enige om den procedure, der passer bedst til din krop. Her får du altså en mere nøjagtig repræsentation af, hvordan dine bryster kommer til at se ud efter operationen.

3D-visualisering er gratis, når du booker en forundersøgelse.

Du kan få mere viden om 3D scanning af bryster i videoen ‘Cilies forundersøgelse med 3D’ længere nede på siden. 

Du kan også altid ringe til os og høre mere på +45 4632 5005

Cilies forundersøgelse med 3D

Sammenlign 3d-billedet med resultatet

Fordele ved før og efter billeder af brystforstørrelse med 3D simulering

Der er flere grunde til, at 3D simulering af din krop er værdifuldt at få inden operationen:

 

1.Du får et realistisk billede, som du kan forholde dig til

3D simulering giver dig mulighed for at se et realistisk billede af, hvordan din krop vil se ud efter operationen, alt afhængigt af implantaternes størrelse, form og type. Dette hjælper dig med at visualisere og forstå, hvordan resultatet helt konkret vil se ud og det giver dig en realistisk forventning til resultatet. Brystløft eller brystreduktioner før og efter kan også visualiseres i vores software program. 

2. Det bliver nemmere at formidle dine konkrete ønsker

Med 3D simulering kan du og kirurgen bedre kommunikere om dine ønsker og forventninger. Ved at se før og efter billeder med forskellige implantatertyper og størrelser, kan du give kirurgen helt konkret feedback, så I sammen kan komme endnu tættere på dine ønsker og behov. Vores kirurg kommer nemlig til at justere 3D-billedet, mens du er til konsultationen. 

3. Du får mere præcis rådgivning, planlægning og udførsel: 3D simulering kan også hjælpe kirurgen med at planlægge og udføre operationen endnu mere præcist. Kirurgen får nemlig værdifuld indblik i dine ønsker, hvilket gør det muligt at tilpasse operationen til mindste detalje, herunder finde frem til bedst mulige løsninger, som både opfylder dine æstetiske ønsker, men også minimerer risikoen for misforståelser undervejs.

4. Du får et bedre beslutningsgrundlag: Med 3D visualisering af dine nye bryster, kan du også træffe en mere informeret beslutning om størrelsen og formen på dine bryster. Du kan se, hvordan de forskellige implantater vil påvirke din krop og træffe en beslutning, der passer bedst til dine ønsker og kropstype. Her kan du få svar på, hvilke implantater er bedst for mig? Er der en tydelig forskel på fx dråbeformede implantater versus runde implantater? Skal jeg have et brystløft eller en BFO med eget fedt. 

5. Det er med til at danne en fælles forståelse: Ved at drøfte brystforstørrelse før og efter, kan vi forebygge misforståelser og få en fælles forståelse af, hvilket resultat, du ønsker dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)