Faste bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Læs mere

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Hvorfor begynder brystet at hænge?

Som før nævnt så består en kvindes bryster af både muskler og fedt. I takt med at vi bliver ældre kan muskler bliver mindre og huden bliver mindre elastisk, hvilket kan bidrage til at brystet kommer til at hænge.

Derudover kan ændringer i hormonbalancen og store vægttab også medvirke til, at dit bryst kommer til at hænge. Kvinder oplever under en graviditet både at hormonbalancen i kroppen ændrer sig, samt et stort vægttab efter fødslen. Derfor er det for mange naturligt, at brystet bliver mindre fast og begynder at hænge efter en graviditet. Gentagende graviditeter kan derfor påvirke brystet yderligere hos kvinder.

 

Sådan får du fastere bryster?

Der er flere måder, hvorpå man kan opnå en fastere barm. Dette kan både gøres ved hjælp af motion og ikke mindst ved hjælp af brystkirurgi. I afsnittet nedenfor vil vi kort gennemgå de forskellige muligheder.

 

Træn og spis dig til en fastere barm

Hvis du føler at din barm er blevet mere slap eller at dine bryster er begyndt at hænge, så er det rent faktisk muligt at få strammet barmen op ved hjælp af både kostændringer og ikke mindst motion. Brystet er som sagt en muskel som kan trænes og strammes op, så den bliver mere markant og fremtrædende.

Gode øvelser som kan medvirke til at opstramme din barm inkluderer:

  • Svømning – særligt brystsvømning
  • Brede og dybe armbøjninger eller styrketræning

Derudover er motion i bred forstand, både i form af løb og cykling en god måde at få strammet hele kroppen op. Når en kvinde taber sig, vil kroppen typisk forbrænde fedt fra maven, lårene og ikke mindst brystet, hvor fedt typisk samler sig.

 

Få fastere bryster med brystkirurgi

Udover at træne sig til en fastere barm, så kan du også vælge at få foretage en brystforstørrende operation og eventuelt kombinere det med et brystløft. Ved en brystforstørrende operation kan man enten med dit eget fedt eller med implantater.

En brystforstørrende operation kan give øget volumen til dit bryst og implantater, uanset om de er dråbeformet eller runde, vil bidrage til at give dig en fast barm. Hvis du vælger at få foretaget en brystforstørrende operation med eget fedt, vil noget af fedtet gå tabt igen, hvorfor du vil miste noget af den ekstra volumen i brystet. I disse tilfælde skal behandlingen ofte gentages.

I nogle tilfælde kan det også give god mening at kombinere en brystforstørrende operation med et brystløft, hvis dine bryster hænger meget.

 

Hvilken metode skal man vælge?

Det væsentligste at tænke på, hvis man gerne vil have en fastere barm, er hvad ens udgangspunkt er. Føler du at din barm og dine bryster hænger rigtigt meget, eller at du har fået lange bryster, så kan en brystoperation være den bedste løsning, da en operation er den eneste permanente løsning.

Hvis du omvendt ’bare’ ønsker at få strammet en smule op, så kan motion være en fin løsning. Motionen eller styrketræningen vil selvfølgelig ikke kun gavne dit bryst, men også andre dele af din sundhed, herunder din mentale trivsel.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at få fastere bryster, så er du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du opnår de bedste resultater. Du kan også vælge at booke en gratis konsultation, hvis du vil høre mere om de forskellige behandlingsmuligheder vi har beskrevet ovenfor.

Uanset hvilke spørgsmål eller tvivl, du ligger inde med, står vi klar til at rådgive dig på bedste vis, så du får et tilfredsstillende resultat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)