Faste bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Read more

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Hvorfor begynder brystet at hænge?

Som før nævnt så består en kvindes bryster af både muskler og fedt. I takt med at vi bliver ældre kan muskler bliver mindre og huden bliver mindre elastisk, hvilket kan bidrage til at brystet kommer til at hænge.

Derudover kan ændringer i hormonbalancen og store vægttab også medvirke til, at dit bryst kommer til at hænge. Kvinder oplever under en graviditet både at hormonbalancen i kroppen ændrer sig, samt et stort vægttab efter fødslen. Derfor er det for mange naturligt, at brystet bliver mindre fast og begynder at hænge efter en graviditet. Gentagende graviditeter kan derfor påvirke brystet yderligere hos kvinder.

 

Sådan får du fastere bryster?

Der er flere måder, hvorpå man kan opnå en fastere barm. Dette kan både gøres ved hjælp af motion og ikke mindst ved hjælp af brystkirurgi. I afsnittet nedenfor vil vi kort gennemgå de forskellige muligheder.

 

Træn og spis dig til en fastere barm

Hvis du føler at din barm er blevet mere slap eller at dine bryster er begyndt at hænge, så er det rent faktisk muligt at få strammet barmen op ved hjælp af både kostændringer og ikke mindst motion. Brystet er som sagt en muskel som kan trænes og strammes op, så den bliver mere markant og fremtrædende.

Gode øvelser som kan medvirke til at opstramme din barm inkluderer:

  • Svømning – særligt brystsvømning
  • Brede og dybe armbøjninger eller styrketræning

Derudover er motion i bred forstand, både i form af løb og cykling en god måde at få strammet hele kroppen op. Når en kvinde taber sig, vil kroppen typisk forbrænde fedt fra maven, lårene og ikke mindst brystet, hvor fedt typisk samler sig.

 

Få fastere bryster med brystkirurgi

Udover at træne sig til en fastere barm, så kan du også vælge at få foretage en brystforstørrende operation og eventuelt kombinere det med et brystløft. Ved en brystforstørrende operation kan man enten med dit eget fedt eller med implantater.

En brystforstørrende operation kan give øget volumen til dit bryst og implantater, uanset om de er dråbeformet eller runde, vil bidrage til at give dig en fast barm. Hvis du vælger at få foretaget en brystforstørrende operation med eget fedt, vil noget af fedtet gå tabt igen, hvorfor du vil miste noget af den ekstra volumen i brystet. I disse tilfælde skal behandlingen ofte gentages.

I nogle tilfælde kan det også give god mening at kombinere en brystforstørrende operation med et brystløft, hvis dine bryster hænger meget.

 

Hvilken metode skal man vælge?

Det væsentligste at tænke på, hvis man gerne vil have en fastere barm, er hvad ens udgangspunkt er. Føler du at din barm og dine bryster hænger rigtigt meget, eller at du har fået lange bryster, så kan en brystoperation være den bedste løsning, da en operation er den eneste permanente løsning.

Hvis du omvendt ’bare’ ønsker at få strammet en smule op, så kan motion være en fin løsning. Motionen eller styrketræningen vil selvfølgelig ikke kun gavne dit bryst, men også andre dele af din sundhed, herunder din mentale trivsel.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Priser på brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Brystforstørrelse

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

 

Brystforstørrelse, eget fedt

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 39.500 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 29.000 kr.

 

Brystløft / brystreduktion

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 14.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Brystløft, stor (stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
Brystløft, stor med flytning af væv Fuld Udskrives samme dag 38.000 kr.
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at få fastere bryster, så er du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du opnår de bedste resultater. Du kan også vælge at booke en gratis konsultation, hvis du vil høre mere om de forskellige behandlingsmuligheder vi har beskrevet ovenfor.

Uanset hvilke spørgsmål eller tvivl, du ligger inde med, står vi klar til at rådgive dig på bedste vis, så du får et tilfredsstillende resultat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)