Flade bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Read more

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Plastikkirurg Marie Louise von Sperling fortæller om
forløbet ved en brystforstørrelse på Roskilde Privathospital

Hvorfor har nogle kvinder flade bryster?

Der kan være flere grunde til, hvorfor nogle kvinder har mere flade bryster end andre. Størrelsen på en kvindes bryst – og dermed også volumen, er først og fremmest bestemt at den enkelte persons genetik. Der er særligt det kvindelige kønshormon østrogen, der har indflydelse på, hvornår en kvinde begynder at udvikle bryster. Der vil derfor også være stor forskel fra kvinde til kvinde i forhold til, hvor meget brystvæv den enkelte kvinde har.

Dog oplever nogle kvinder også med alderen, at deres bryst bliver mindre fyldigt og dermed mister det noget volumen. Her er amning et meget godt eksempel på noget, der kan påvirke en kvindes bryst. Både alder og amning kan medføre at ens bryster mister fylde og dermed kan de i nogle tilfælde komme til at hænge imens andre oplever, at deres bryst bliver fladere.

 

Behandlingsmuligheder ved flade bryster

Hvis du ønsker at få lavet mere markante og større bryster, så er der flere forskellige behandlingsformer at vælge imellem. Dit valg af behandling kan have stor indvirkning på det endelige resultat. Vores dygtige kirurger har dog stor erfaring og kan ud fra din krop og dine ønsker hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

 

Brystforstørrende operation med implantater

Den første måde, hvorpå du kan få en mere fremtrædende barm, er ved hjælp af en brystforstørrende operation med implantater. Fordelen ved at anvende brystimplantater er, at du kan få et mere fremtrædende bryst.

Ved disse behandlinger kan du vælge imellem flere forskellige brystimplantater. Overordnet kan du vælge imellem silikoneimplantater og saltvandsimplantater. Silikoneimplantater findes i to former, dråbeformede implantater og runde implantater. De dråbeformede implantater er lavet til at efterligne et naturligt bryst, der har mest fylde i bunden og mindre øverst på brystet. De runde brystimplantater giver dog en mere fremtrædende barm.

Saltvandsimplantater er omvendt implantater, der er fyldt med væske. Dette gør, at brysterne kan se mere naturlige ud. Dog er der en lidt større risiko for, at der går hul på implantaterne end ved silikoneimplantater. Dette er dog ikke noget, der får betydning for dit helbred – men dit bryst vil i disse tilfælde miste form. Her på Roskilde Privathospital anvender vi primært implantater af mærket Mentor, da disse implantater er de mest gennemtestede på markedet. De er både godkendt af de europæiske og amerikanske sundhedsmyndigheder, hvilket understreger, hvor sikre disse er.

 

Brystforstørrende operation med eget fedt

Et alternativ til en brystoperation med implantater er en brystforstørrende operation, hvor man i stedet bruger dit eget fedt. Dette vil typisk være overskydende fedt fra f.eks. maven, balder og lår. Her laves der en fedtsugning af lår eller et andet sted på kroppen forud for den brystforstørrende operation. Fordelen ved denne behandling er, at man ikke skal have et fremmedlegeme ind i kroppen.

Dog nedbryder kroppen også noget af den indskudte fedt igen, hvilket gør, at brystet kan tabe form eller volumen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange for at få den ønskede effekt.

 

Mange vælger at kombinere en BFO med et brystløft

I mange tilfælde vælger vi at kombinere en brystforstørrende operation med et brystløft, hvis patienten har meget lange, men flade bryster. Et brystløft bidrager til at skabe et flot og naturligt resultat.

Få et naturligt resultat med Roskilde Privathospital

På Roskilde Privathospital har vi samlet set mere end 30 års erfaring med brystkirurgi. Vores mange års erfaring gør os i stand til at yde noget af de bedste rådgivninger i Danmark, så vi kan sikre, at vores patienter får et resultat, som de kan være glade og tilfredse med mange år fremover.

Alle mennesker er forskellige, og det er deres krop i høj grad også. Derfor er der aldrig to personer, der er helt ens. Men uanset hvad dine ønsker er, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at indfri dem, og sikre, at du vil være glad og tilfreds med din krop i fremtiden. Vi vil også guide dig igennem hele behandlingsforløbet, så du er klædt så godt på som overhovedet muligt.

Pris på brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

 

Brystforstørrelse, eget fedt

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 39.500 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 29.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at få en mere strittende og markant barm, så er du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til operationen eller ønsker at booke en indledende konsultation. Uanset hvilke spørgsmål eller tvivl, du ligger inde med, står vi klar til at rådgive dig på bedste vis, så du får et tilfredsstillende resultat. Derudover vejleder vores kirurger dig altid med udgangspunkt i netop dine ønsker og din nuværende situation.

Er du i stedet interesseret i at se vores priser, kan du tjekke vores prisliste, hvor du finder priserne på vores brystoperationer.

 

Få hjælp til finansiering af din behandling

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)