Hængende bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Hvorfor begynder ens bryster at hænge?

Som vi kort har nævnt, kan der være flere forskellige grunde til, at en kvinde begynder at få hængende bryster. Nogle af de hyppigste faktorer, der spiller ind, er:

  • Alder
  • Genetik
  • Livsstil
  • Amning

 

Med alderen kan du få hængende bryster

Efterhånden som du bliver ældre, sker der et progressivt tab i elasticiteten i huden. Det sker ikke blot på barmen, men over hele kroppen. Dette tab i elasticitet er grunden til, at mange kvinder – når de kommer lidt op i alderen – oplever, at huden bliver mere slap.

Når huden mister en del af sin spændstighed, kan du opleve at få rynker, og at din hud virker mindre fast. Derudover kan den tabte elasticitet betyde, at brysterne begynder at hænge mere.

 

Hængebryster grundet genetik

I mange kvinders tilfælde vil brysterne begynde at hænge med alderen. Det er imidlertid ikke blot din fødselsdato, der afgør, om du får hængebryster eller ej. Langt hen ad vejen spiller dit genetiske udgangspunkt en rolle i forhold til din barms udseende, og det gælder altså også, når det kommer til, hvorvidt dine bryster hænger eller ej.

Du kan ganske enkelt være mere eller mindre disponeret for hængebryster. Derudover har kvinder med en større barm som udgangspunkt større risiko for at få hængende bryster, fordi den øgede vægt belaster brystet.

 

Livsstilsmæssige årsager til, at brysterne begynder at hænge

Der er overordnet tre livsstilsmæssige årsager til, at du som kvinde kan opleve at få hængende bryster:

  • Rygning
  • Overvægt
  • Dårlig kropsholdning

Rygning påvirker elasticiteten i huden negativt. Huden taber naturligt en del af sin elasticitet med alderen, og ved rygning ”fremskyndes” denne proces. Foruden at rygning kan være, en del af, grunden til, at du får hængebryster, gælder det også, at din kropsholdning spiller en afgørende rolle, i forhold til hvordan din barm tager sig ud. En dårlig kropsholdning gør nemlig, at brysterne bliver tvunget ud af deres naturlige position på en måde, som kan få dem til at hænge mere.

Sidst, men ikke mindst, kan overvægt føre til lange bryster. Da brysterne hovedsageligt består af fedt, vil de som regel blive større ved overvægt. Som vi også var inde på tidligere, betyder en forhøjet vægt en forhøjet risiko for hængebryster. Ligesom overvægten i sig selv kan påvirke brysterne negativt, gælder det også, at et stort vægttab kan resultere i hængebryster. Taber du dig meget, vil du nemlig med stor sandsynlighed opleve at have en masse slap hud på barmen, som tillader brysterne at hænge. I og med der fjernes fedt fra brystet og resten af kroppen ved et vægttab, vil brysterne ganske enkelt have mindre fylde, imens huden på barmen i udgangspunktet forbliver den samme.

 

Brysterne kan hænge efter amning

Det er alment kendt, at mange kvinder oplever, at deres bryster hænger efter en graviditet. Under en graviditet tager man på, hvorfor brystet typisk får mere volumen. Samtidig sættes der gang i mælkeproduktionen i brystet, hvilket yderligere forøger brysternes størrelse. Når man stopper med at amme, forsvinder der både kirtel- og fedtvæv fra brystet, og det gør som regel, at brysterne ikke kan bevare deres form.

Behandlingsmuligheder ved hængebryster

Hængende bryster kan i dag behandles på flere måder. Ofte vælger vi at kombinere forskellige behandlinger for at få det bedste og mest naturlige resultat. Dette afhænger dog af dit personlige udgangspunkt og dine forventede ønsker til det færdige resultat.

Hængende bryster behandles primært med et brystløft. Denne behandling kan både suppleres af en brystforstørrende operation eller en brystreducerende operation alt efter den enkelte patients udgangspunkt. Brystforstørrende operationer kan både laves med dit eget fedt eller med implantater. Hos Roskilde Privathospital bruger vi MENTOR-implantater, da disse er de mest testede implantater på markedet, hvilket medfører et smukt, naturligt og ikke mindst sikkert resultat.

Når du booker en tid ved os, vil du altid blive indkaldt til en uforpligtende konsultation, hvor vi sammen kan finde den bedste behandling, der matcher dine behov. Her vil vi sammen gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder, og give dig vores bud på den bedste behandling. Mange af vores pateinter føler, at deres bryster ikke er pæne nok, og at de ikke passer til deres krop. Vores vigtigste opgave er derfor at skabe et smukt og naturligt resultat, som du vil være glad for mange år frem i tiden.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystløft / brystreduktion

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for
kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Brystløft, stor (stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 46.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)