Tunge bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Read more

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

For store bryster medfører mange gener hos danske kvinder

I dag er der mange kvinder, der drømmer om at få lavet større bryster. Brystet er ofte en stor del af en kvindes identitet, og derfor er det ikke overraskende, at mange kvinder ikke er tilfredse med deres bryster. Men selvom der er mange, der gerne vil have lavet større bryster, så findes der også kvinder, hvor deres bryster omvendt er årsag til gentagende gener.

At have store bryster kan nemlig påvirke en kvindes dagligdag negativt på mange måder. Kvinder med meget store bryster kan ofte komme til at opleve en række gener i deres dagligdag, herunder:

 • Smerter i nakken
 • Smerter i ryggen
 • Smerter i skulderne
 • Smerter i og omkring brystet
 • Problemer med at motionere på grund af deres barm
 • Dybe mærker i skulderen efter at have haft bh på
 • Svamp under brysterne

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Hvorfor får nogle kvinder meget store bryster?

Der er flere grunde til, hvorfor nogle kvinder har meget store bryster, imens andre kvinder har små bryster. Den hyppigste årsag til at man kan udvikle en stor barm, er genetiske årsager.

Hvis din familie har genetiske anlæg for at udvikle en stor barm, er der en større sandsynlighed for, at du selv vil gøre det. En anden årsag, til at man kan få store bryster, skyldes overvægt. For hvert ekstra kilo en kvinde tager på over sin normalvægt, kan vægten af hvert bryst forøges med ca. 20 gram. Det svarer til 2% vægtøgning på brystet per 1 ekstra kilos kropsvægt.

De ekstra kilo vil derfor blandt andet blive aflejret på brysterne, hvilket vil være medvirkende faktorer til, at man kan opleve smerter i såvel skulderen samt nakken og ikke mindst ryggen.

denne side kan du læse mere hvornår ens bryster stopper med at vokse.

 

Sådan behandles for store bryster

For store bryster kan mindskes med en brystreducerede operation. En brystreducerende operation er en omfattende operation og dermed også en omfattende proces, som strækker sig over længere tid. Vi vil her guide dig igennem de forskellige trin i hele forløbet på Roskilde Privathospital.

 

Den indledede konsultation

Første skridt i en eventuel behandling er en indledende konsultation. Her har du mulighed for at møde vores kirurger, som skal behandle dig. Det er samtidig din mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, du måtte have. Sammen sørger vi for at få afstemt både dine og ikke mindst vores forventninger til et eventuelt resultat, samt at få diskuteret hvilken behandlingsmulighed, der er den bedste i netop dit tilfælde.

 

Behandlingsmuligheder ved for store bryster

Ved en brystreducerende operation fjerner man den overskydende hud og brystvæv fra patientens brystparti for at gøre det samlede brystparti mindre. På Roskilde Privathospital benytter vi os af to forskellige behandlingsmetoder til at operere patienternes brystparti mindre:

 • En metode der giver ar rundt langs brystvorte, midtlinje samt fold under bryst.
 • En metode der giver ar omkring brystvorten – her fortages der også et brystløft

De første metode er den mest almindelige og anvendte af de to metoder. Her får du som patient et ar omkring brystvorten, et ar fra brystvorten og ned langs midtlinjen og ned til folden under brystet, hvor der også vil komme et lille ar.

Den anden metode er mere elegant. Her kan man både kan reducere brystet – eventuelt i tilslutning til en fedtsugning – og senere løfte brystet med et ar, der oftest kun er lokaliseret rundt om brystvorten. Det er dog ikke alle, der egner sig til sidstnævnte metode. Oftest er denne metode begrænset til yngre kvinder uden karsprængninger på brystet og med elastisk hud. Dette vil man dog vurdere ved den indledende konsultation, som går forud for enhver behandling.

 

Selve operationsdagen

På selve operationsdagen skal du indfinde dig på vores klinik. Her vil du blive mødt af vores personale og ført til operationsrummet. Selve operationen vil foregå under fuld bedøvelse og vare 2-3 timer. Efter operationen vil du komme til dig selv. Umiddelbart efter behandlingen er det vigtigt, at du kommer på benene igen, og derfor vil vi sørge for, at du kan komme til at bevæge dig rundt. Du vil typisk være indlagt indtil den efterfølgende dag, hvorefter du kan tage hjem.

 

Efter operationen

I tiden efter operationen kan der forekomme smerter og hævelser i det behandlede område. Dette er helt normalt og vil aftage med tiden. Der er dog alligevel en række ting, som du skal være opmærksom på i tiden efter din operation. Man vil typisk føle ømhed i brystet, og misfarvning kan forekomme på det opererede sted. Brystet kan derudover være hævet i op til to måneder efter operationen.

Trådene fjernes af 2 omgange; efter 1 og 3 uger her på klinikken. Efter dine tråde er blevet fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Efter de første 6 måneder, er der mulighed for at gå til kontrol efter behov. Efter 6 måneder vil dit bryst være helet så godt, at du nu kan se det endelige resultat af din behandling.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation uanset, hvilken metode du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

  Website (required)