Tunge bryster

Få foretaget en brystforstørrende operation på afbetaling. Fra 903 kr. rentefrit / mdr. Læs mere

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

For store bryster medfører mange gener hos danske kvinder

I dag er der mange kvinder, der drømmer om at få lavet større bryster. Brystet er ofte en stor del af en kvindes identitet, og derfor er det ikke overraskende, at mange kvinder ikke er tilfredse med deres bryster. Men selvom der er mange, der gerne vil have lavet større bryster, så findes der også kvinder, hvor deres bryster omvendt er årsag til gentagende gener.

At have store bryster kan nemlig påvirke en kvindes dagligdag negativt på mange måder.

Kvinder med meget store bryster kan ofte komme til at opleve en række gener i deres dagligdag, herunder:

  • Smerter i nakken
  • Smerter i ryggen
  • Smerter i skulderne
  • Smerter i og omkring brystet
  • Problemer med at motionere på grund af deres barm
  • Dybe mærker i skulderen efter at have haft bh på
  • Svamp under brysterne

Hvorfor får nogle kvinder meget store bryster?

Der er flere grunde til, hvorfor nogle kvinder har meget store bryster, imens andre kvinder har små bryster. Den hyppigste årsag til at man kan udvikle et stort barn, er genetiske årsager.

Hvis din familie har genetiske anlæg for at udvikle en stor barm, er der en større sandsynlighed for, at du selv vil gøre det. En anden årsag til at man kan få store bryster, skyldes overvægt. For hvert ekstra kilo en kvinde tager på over sin normalvægt, kan vægten af hvert bryst forøges med ca. 20 gram. Det svarer til 2% vægtøgning på brystet per 1 ekstra kilos kropsvægt.

De ekstra kilo vil derfor blandt andet blive aflejret på brysterne, hvilket vil være medvirkende faktorer til at man kan opleve smerter i såvel skulderen samt nakken og ikke mindst ryggen.

Sådan behandles for store bryster

For store bryster kan mindskes med en brystreducerede operation.

En brystreducerende operation er en omfattende operation og dermed også en omfattende proces, som strækker sig over længere tid. Vi vil her guide dig igennem de forskellige trin i hele forløbet hos Roskilde Privathospital.

Den indledede konsultation

Første skridt i en eventuel behandling er en indledende konsultation. Her har du mulighed for at møde vores kirurger, som skal behandle dig. Det er samtidig din mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, du måtte have. Sammen sørger vi for at få afstemt både dine og ikke mindst vores forventninger til et eventuelt resultat, samt at få diskuteret hvilken behandlingsmulighed, der er den bedste i netop dit tilfælde.

Behandlingsmuligheder ved for store bryster

Ved en brystreducerende operation fjerner man den overskydende hud og brystvæv fra patientens brystparti for at gøre det samlede brystparti mindre. Hos Roskilde Privathospital benytter vi os af to forskellige behandlingsmetoder til at operere patienternes brystparti mindre:

  • En metode der giver ar rundt langs brystvorte, midtlinje samt fold under bryst.
  • En metode der giver ar omkring brystvorten – her fortages der også et brystløft

De første metode er den mest almindelige og anvendte af de to metoder. Her får du som patient et ar omkring brystvorten, et ar fra brystvorten og ned langs midtlinjen og ned til folden under brystet, hvor der også vil komme et lille ar.

Den anden metode er mere elegant. Her kan man både kan reducere brystet – eventuelt i tilslutning til en fedtsugning – og senere løfte brystet med et ar, der oftest kun er lokaliseret rundt om brystvorten. Det er dog ikke alle, der egner sig til sidstnævnte metode. Oftest er denne metode begrænset til yngre kvinder uden karsprængninger på brystet og med elastisk hud. Dette vil man dog vurdere ved den indledende konsultation, som går forud for enhver behandling.

Selve operationsdagen

På selve operationsdagen skal du indfinde dig på vores klinik. Her vil du blive mødt af vores personale og ført til operationsrummet. Selve operationen vil foregå under fuld bedøvelse og vare 2-3 timer. Efter operationen vil du komme til dig selv. Umiddelbart efter behandlingen er det vigtigt, at du kommer på benene igen, og derfor vil vi sørge for, at du kan komme til at bevæge dig rundt. Du vil typisk være indlagt indtil den efterfølgende dag, hvorefter du kan tage hjem.

Efter operationen

I tiden efter operationen kan der forekomme smerter og hævelser i det behandlede område. Dette er helt normalt og vil aftage med tiden. Der er dog alligevel en række ting, som du skal være opmærksom på i tiden efter din operation. Man vil typisk føle ømhed i brystet, og misfarvning kan forekomme på det opererede sted. Brystet kan derudover være hævet i op til to måneder efter operationen.

Trådene fjernes af 2 omgange; efter 1 og 3 uger her på klinikken. Efter dine tråde er blevet fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Efter de første 6 måneder, er der mulighed for at gå til kontrol efter behov. Efter 6 måneder vil dit bryst være helet så godt, at du nu kan se det endelige resultat af din behandling.

 

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystreduktion, lille (Lollipop) Fuld Udskrives samme dag 29.000 kr.
Brystreduktion, stor (Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 39.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation uanset, hvilken metode du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)

Anmeldelse
Date
Service
Brystforstørrende Operation
Bedømmelse