Hudreduktion arme & lår

Få hudreduktion arme & lår på afbetaling. Læs mere

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Slap hud på lår

Huden på indersiden af lårene skal være meget slap, før man bør få foretaget dette indgreb. Hvis der kun er lette forandringer, kan man komme fra et problem til et andet, idet man i stedet for at have lidt slaphed vil få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort indgrebet er. I de letteste tilfælde kan man nøjes med et ar højt oppe på indersiden af låret, der følger lysken. I mere omfattende tilfælde kan det være nødvendigt med et ar, der går ned langs indersiden af lårene. Længden varierer efter sværhedsgrad.

 

Slap hud på arme

Ar lokaliseret på indersiden af overarmene har en generel tendens til at blive bredere end de fleste andre steder på kroppen. De vil derfor også være synlige, når man løfter armen. Derfor skal problemet være stort, inden man skrider til operation.

Huden på overarmene skal være meget slap, før man skal opereres og acceptere ar. Hvis der kun er lette forandringer, kan man gå fra at have et problem til et andet. I stedet for lidt slaphed vil man få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort et indgreb der er tale om. Arrene ses generelt kun, når man løfter armene, idet de er lokaliseret på indersiden. Længden varierer efter sværhedsgrad, og operationen foregår oftest i lokalbedøvelse.

 

Efter operation af slap hud

Du vil føle ømhed, og misfarvning vil forekomme på det opererede sted. Der er stor risiko for infektion, idet arrene ligger tæt på et område med mange bakterier, og hvor der er svedtendens. Anvend derfor løsthængende tøj efter operationen.

Du må tidligst dyrke gymnastik, sport og svømning 3 måneder efter operationen. Du kan tage solarium efter de sidste tråde er fjernet, men husk at beskytte arrene 6 måneder efter operationen – eller så længe de er røde. Vi anbefaler, at du undgår tobaksrygning 2 måneder før og efter operationen. Du bør komme til kontrol efter behov. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt mv. Bemærk, at den forventede varighed af behandlingsresultatet kan ødelægges ved overvægt.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Overarme, kort ar i armhulen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning) Fuld Evt. indlæggelse 1 døgn 49.900 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation af denne art, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)