Hudreduktion arme & lår

Få hudreduktion arme & lår på afbetaling. Læs mere

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Slap hud på lår

Huden på indersiden af lårene skal være meget slap, før man bør få foretaget dette indgreb. Hvis der kun er lette forandringer, kan man komme fra et problem til et andet, idet man i stedet for at have lidt slaphed vil få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort indgrebet er. I de letteste tilfælde kan man nøjes med et ar højt oppe på indersiden af låret, der følger lysken. I mere omfattende tilfælde kan det være nødvendigt med et ar, der går ned langs indersiden af lårene. Længden varierer efter sværhedsgrad.

 

Slap hud på arme

Ar lokaliseret på indersiden af overarmene har en generel tendens til at blive bredere end de fleste andre steder på kroppen. De vil derfor også være synlige, når man løfter armen. Derfor skal problemet være stort, inden man skrider til operation.

Huden på overarmene skal være meget slap, før man skal opereres og acceptere ar. Hvis der kun er lette forandringer, kan man gå fra at have et problem til et andet. I stedet for lidt slaphed vil man få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort et indgreb der er tale om. Arrene ses generelt kun, når man løfter armene, idet de er lokaliseret på indersiden. Længden varierer efter sværhedsgrad, og operationen foregår oftest i lokalbedøvelse.

 

Efter operation af slap hud

Du vil føle ømhed, og misfarvning vil forekomme på det opererede sted. Der er stor risiko for infektion, idet arrene ligger tæt på et område med mange bakterier, og hvor der er svedtendens. Anvend derfor løsthængende tøj efter operationen.

Du må tidligst dyrke gymnastik, sport og svømning 3 måneder efter operationen. Du kan tage solarium efter de sidste tråde er fjernet, men husk at beskytte arrene 6 måneder efter operationen – eller så længe de er røde. Vi anbefaler, at du undgår tobaksrygning 2 måneder før og efter operationen. Du bør komme til kontrol efter behov. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt mv. Bemærk, at den forventede varighed af behandlingsresultatet kan ødelægges ved overvægt.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale slap hud på lår (PDF) Infomateriale slap hud på arme (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Overarme, kort ar i armhulen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning) Fuld Evt. indlæggelse 1 døgn 49.900 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation af denne art, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)