Hudreduktion arme & lår

Få hudreduktion arme & lår på afbetaling. Læs mere

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G., maj 2021

Tak for god professionel pleje og operation

Fik udskiftet 20 år gamle bryst – implantater, fjernet kapseldannelse og indopereret nye og friske Mentor implantater for 12 dage siden.. Alt er indtil nu gået godt og i har virkelig givet mig en pragtfuld, professionel og positiv behandling præ/pro, og jeg vil virkelig anbefale jer alle i herskabsvillaen til andre. 😊

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette, december 2021

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tøv ikke med at vælge dette sted

Ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Fik lavet en brystforstørrende operation i torsdags, og jeg har kun gode ting at sige. Helt vildt sødt, professionelt, og omsorgsfuldt personale. Jeg var ret nervøs, og alligevel gav de sig bare tid og gjorde mig tryg. Resultatet er helt til UG. KÆMPE anbefaling!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, november 2021

Helt igennem et fantastisk sted

Jeg har fået lavet en BFO på Roskilde Privathospital, og der mødte jeg de sødeste, rareste og mest tryghedsskabende medarbejdere, nogensinde. Fra mit første møde med Javed, som tog sig utrolig god tid til at snakke, forklare og undersøge mig, følte jeg mig utrolig tryg, og da operationsdagen kom, var jeg ikke det fjerneste nervøs. Ann-Louise tog sig så godt af mig, både før og efter operationen og Javed har lavet et fantastisk stykke arbejde. De har holdt løbende kontakt, både samme aften som operationen, og dagen efter, hvilket jeg synes er utrolig dejligt, at man ikke føler sig “sluppet”, når man tager hjem derfra. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Liza, december 2021

Slap hud på lår

Huden på indersiden af lårene skal være meget slap, før man bør få foretaget dette indgreb. Hvis der kun er lette forandringer, kan man komme fra et problem til et andet, idet man i stedet for at have lidt slaphed vil få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort indgrebet er. I de letteste tilfælde kan man nøjes med et ar højt oppe på indersiden af låret, der følger lysken. I mere omfattende tilfælde kan det være nødvendigt med et ar, der går ned langs indersiden af lårene. Længden varierer efter sværhedsgrad.

 

Slap hud på arme

Ar lokaliseret på indersiden af overarmene har en generel tendens til at blive bredere end de fleste andre steder på kroppen. De vil derfor også være synlige, når man løfter armen. Derfor skal problemet være stort, inden man skrider til operation.

Huden på overarmene skal være meget slap, før man skal opereres og acceptere ar. Hvis der kun er lette forandringer, kan man gå fra at have et problem til et andet. I stedet for lidt slaphed vil man få ar, som vil være mere eller mindre synlige afhængig af, hvor stort et indgreb der er tale om. Arrene ses generelt kun, når man løfter armene, idet de er lokaliseret på indersiden. Længden varierer efter sværhedsgrad, og operationen foregår oftest i lokalbedøvelse.

 

Efter operation af slap hud

Du vil føle ømhed, og misfarvning vil forekomme på det opererede sted. Der er stor risiko for infektion, idet arrene ligger tæt på et område med mange bakterier, og hvor der er svedtendens. Anvend derfor løsthængende tøj efter operationen.

Du må tidligst dyrke gymnastik, sport og svømning 3 måneder efter operationen. Du kan tage solarium efter de sidste tråde er fjernet, men husk at beskytte arrene 6 måneder efter operationen – eller så længe de er røde. Vi anbefaler, at du undgår tobaksrygning 2 måneder før og efter operationen. Du bør komme til kontrol efter behov. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt mv. Bemærk, at den forventede varighed af behandlingsresultatet kan ødelægges ved overvægt.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale slap hud på lår (PDF) Infomateriale slap hud på arme (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Overarme, kort ar i armhulen Lokal Udskrives samme dag 15.000 kr.
Overarme, langt ar ned til albue (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 28.000 kr.
Lårløft, lille (inkl. fedtsugning) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Lårløft, stor (inkl. fedtsugning) Fuld Evt. indlæggelse 1 døgn 49.900 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation af denne art, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)