Ansigtsoperationer – herunder rynkebehandling, øjenlågsoperationer, pandeløft, ansigtsløft, flyveører og større læber

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30´erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. Plastikkirurgi i ansigtsregionen og ikke-kirurgiske rynkebehandling med neurotoxin og Restylane/Juvederm er blevet tiltagende efterspurgt over de seneste år.

På vores klinik i Roskilde udfører vi forskellige ansigtsoperationer, herunder ansigstsløft / Facelift, øjenlågsoperationer, pandeløft og operation af flyveører samt større læber.

Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering ved en af vores erfarne plastikkirurger. Vi anbefaler derfor du booker tid til en forundersøgelse inden du tager beslutning om ansigtsløft / facelift, øjenlågsoperation, pandeløft, operation af flyveører eller større læber.