Nedre øjenlågsoperation

Få foretaget en nedre øjenlågsoperation på afbetaling. Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Hvorfor begynder huden under det nedre øjenlåg at hænge?

Generelt set kan hængende nedre øjenlåg – også kaldet poser under øjnene – skyldes både genetik og livsstil. F.eks. kan en vægtforøgelse og rygning være medvirkende faktorer til, at nogle udvikler hængende hud under øjnene. Hængende nedre øjenlåg kan også skyldes, at muskulaturen og vævet omkring øjnene med tiden mister sin elasticitet og bliver mere slapt. Derfor vil fedtvævet under øjnene træde mere frem, da den slappe hud ikke længere holder det på plads.

 

En operation af det nedre øjenlåg er løsningen

Døjer du med nedre øjenlåg, hvor huden er blevet slap, kan en opstrammende operation af det nedre øjenlåg være løsningen.

Fælles for mange af de patienter, der kommer til os for at få behandlet deres hængende øjenlåg, er at de tidligere har forsøgt sig med mindre behandlinger i form af eksempelvis Botox, Fillers eller opstrammende ansigtscremer, uden at opnå det ønskede resultat. Patienterne synes i mange tilfælde, at de hængende øjenlåg får dem til at se trætte og uoplagte ud, og de ønsker derfor at ændre dette. De ser nu en nedre øjenlågsoperation, som det næste skridt i forsøget på at komme det overskydende hud under øjnene til livs.

På Roskilde Privathospital har vi mange års erfaring med at afhjælpe hængende nedre øjenlåg og tunge øjenlåg, og give vores patienter et mere friskt og oplagt udtryk omkring øjnene. Ønsker du at få foretaget din behandling hos os, er prisen for en nedre øjenlågsoperation 13.000 kr. Du kan se hele vores prisliste længere nede på siden.

 

Behandlingsforløb

Når du bliver behandlet med en nedre øjenlågsoperation på Roskilde Privathospital, er det vigtig for os, at du kender til hele dit behandlingsforløb og behandlingens risici, inden du påbegynder behandlingen. Derfor har vi i det følgende samlet et overblik over, hvordan du kan forvente at dit forløb hos os vil se ud.

 

Indledende konsultation

Dit behandlingsforløb påbegyndes med en uforpligtende indledende konsultation, hvor du sammen med en af vores specialister vil gennemgå og planlægge dit behandlingsforløb.

Under konsultationen vil det blive fastlagt, hvor omfattende netop din behandling vil være for at opnå et resultat, du vil blive glad for. Her vil det også blive aftalt, om din behandling af det nedre øjenlåg skal kombineres med en anden behandling for at opnå det ønskede resultat. Ønsker du at kombinere din behandling med en behandling af det øvre øjenlåg, vil prisen for en nedre samt øvre øjenlågsoperation være 22.400 kr. Nogle patienter vælger også at kombinere deres behandling med en rynkebehandling, der udglatter rynkerne i øjenkrogen.

Du vil endvidere få muligheden for at stille alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende dit forløb hos os. I løbet af konsultationen vil du også møde vores team af kirurger og sygeplejersker.

 

Selve operationen

Når dagen kommer, hvor du skal have foretaget din nedre øjenlågsoperation, vil den blive foretaget på en af vores operationsstuer på hospitalet i Roskilde. Du bør ikke have makeup på eller anvende dagcreme på operationsdagen. Selve behandlingen for poser under øjnene har en varighed af cirka en time.

Behandlingen starter med, at kirurgen lægger lokalbedøvelse i området omkring øjnene, der skal behandles. Som udgangspunkt foretages denne type af behandling i lokalbedøvelse, men i særlige tilfælde kan behandlingen blive foretaget i fuld bedøvelse. Dette vil blive aftalt i løbet af den indledende konsultation.

Under operationen fjernes overskydende hud og fedt under øjet ved, at kirurgen lægger et fint snit langs undersiden af øjenvipperne på det nedre øjenlåg eller på indersiden af det nedre øjenlåg. Herefter kan vævet strammes op og syes sammen med en tynd tråd, så det hængende nedre øjenlåg fjernes.

 

Efter operationen

Efter din behandling for hængende nedre øjenlåg, vil du blive forsynet med en kølende ispose, når du køres ind på en af vores sengestuer. Isposen skal modvirke hævelse og væskeansamlinger. Efter ca. to timer kan du tage hjem. Her anbefaler vi, at du har en ledsager med dig, der kan følge dig hjem. Vi anbefaler ikke at køre bil lige efter din behandling.

Når du kommer hjem, er det vigtigt, at du holder dig i ro i dagene efter din øjenlågsoperation. Du bør også fortsætte med at komme en ispose på det behandlede område.

Stingene i operationsområdet skal fjernes på vores klinik efter 3-7 dage. Du kan bruge makeup i ansigtet efter 12-14 dage. Efter tre måneder skal du komme til kontrol hos en af vores kirurger, så vi sikrer, at resultatet er blevet som ønsket. Resultatet af behandlingen og varigheden vil variere fra patient til patient. Resultatets holdbarhed kan mindskes af genetiske forhold, vævsforhold og livsstil, herunder specielt rygning og vægtforøgelse.

 

Risici ved behandling af det nedre øjenlåg

Generelt er en nedre øjenlågsoperation forbundet med få risici og bivirkninger. Bivirkningerne omfatter tørre øjne og nedsat føleevne ved øjenvipperne. Dette vil fortage sig i takt med, at området omkring øjnene heler og vil som regel være forsvundet efter nogle uger.

På Roskilde Privathospital prioriterer vi, at du kender til risiciene ved din behandling. Derfor gennemgås disse ved den indledende konsultation. Vi anbefaler, at du også læser om risiciene på vores side for patientinfo, inden du får foretaget en behandling af hængende nedre øjenlåg hos os.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Nedre øjenlågsoperation Lokal Udskrives samme dag 13.000 Kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 22.400 Kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation. Derfor tilbyder vi finansiering af prisen på din nedre øjenlågsoperation i samarbejde med Sparxpres. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning, så de kun afdrager et beskedent beløb hver måned. Med vores finansieringsordning har vi gjort det let for dig at få den behandling, du drømmer om.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)