Nedre øjenlågsoperation

Få foretaget en nedre øjenlågsoperation på afbetaling. Læs mere

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Hvorfor begynder huden under det nedre øjenlåg at hænge?

Generelt set kan hængende nedre øjenlåg – også kaldet poser under øjnene – skyldes både genetik og livsstil. F.eks. kan en vægtforøgelse og rygning være medvirkende faktorer til, at nogle udvikler hængende hud under øjnene. Hængende nedre øjenlåg kan også skyldes, at muskulaturen og vævet omkring øjnene med tiden mister sin elasticitet og bliver mere slapt. Derfor vil fedtvævet under øjnene træde mere frem, da den slappe hud ikke længere holder det på plads.

 

En operation af det nedre øjenlåg er løsningen

Døjer du med nedre øjenlåg, hvor huden er blevet slap, kan en opstrammende operation af det nedre øjenlåg være løsningen.

Fælles for mange af de patienter, der kommer til os for at få behandlet deres hængende øjenlåg, er at de tidligere har forsøgt sig med mindre behandlinger i form af eksempelvis Botox, Fillers eller opstrammende ansigtscremer, uden at opnå det ønskede resultat. Patienterne synes i mange tilfælde, at de hængende øjenlåg får dem til at se trætte og uoplagte ud, og de ønsker derfor at ændre dette. De ser nu en nedre øjenlågsoperation, som det næste skridt i forsøget på at komme det overskydende hud under øjnene til livs.

På Roskilde Privathospital har vi mange års erfaring med at afhjælpe hængende nedre øjenlåg og tunge øjenlåg, og give vores patienter et mere friskt og oplagt udtryk omkring øjnene. Ønsker du at få foretaget din behandling hos os, er prisen for en nedre øjenlågsoperation 13.000 kr. Du kan se hele vores prisliste længere nede på siden.

 

Behandlingsforløb

Når du bliver behandlet med en nedre øjenlågsoperation på Roskilde Privathospital, er det vigtig for os, at du kender til hele dit behandlingsforløb og behandlingens risici, inden du påbegynder behandlingen. Derfor har vi i det følgende samlet et overblik over, hvordan du kan forvente at dit forløb hos os vil se ud.

 

Indledende konsultation

Dit behandlingsforløb påbegyndes med en uforpligtende indledende konsultation, hvor du sammen med en af vores specialister vil gennemgå og planlægge dit behandlingsforløb.

Under konsultationen vil det blive fastlagt, hvor omfattende netop din behandling vil være for at opnå et resultat, du vil blive glad for. Her vil det også blive aftalt, om din behandling af det nedre øjenlåg skal kombineres med en anden behandling for at opnå det ønskede resultat. Ønsker du at kombinere din behandling med en behandling af det øvre øjenlåg, vil prisen for en nedre samt øvre øjenlågsoperation være 22.400 kr.

Du vil endvidere få muligheden for at stille alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende dit forløb hos os. I løbet af konsultationen vil du også møde vores team af kirurger og sygeplejersker.

 

Selve operationen

Når dagen kommer, hvor du skal have foretaget din nedre øjenlågsoperation, vil den blive foretaget på en af vores operationsstuer på hospitalet i Roskilde. Du bør ikke have makeup på eller anvende dagcreme på operationsdagen. Selve behandlingen for poser under øjnene har en varighed af cirka en time.

Behandlingen starter med, at kirurgen lægger lokalbedøvelse i området omkring øjnene, der skal behandles. Som udgangspunkt foretages denne type af behandling i lokalbedøvelse, men i særlige tilfælde kan behandlingen blive foretaget i fuld bedøvelse. Dette vil blive aftalt i løbet af den indledende konsultation.

Under operationen fjernes overskydende hud og fedt under øjet ved, at kirurgen lægger et fint snit langs undersiden af øjenvipperne på det nedre øjenlåg eller på indersiden af det nedre øjenlåg. Herefter kan vævet strammes op og syes sammen med en tynd tråd, så det hængende nedre øjenlåg fjernes.

 

Efter operationen

Efter din behandling for hængende nedre øjenlåg, vil du blive forsynet med en kølende ispose, når du køres ind på en af vores sengestuer. Isposen skal modvirke hævelse og væskeansamlinger. Efter ca. to timer kan du tage hjem. Her anbefaler vi, at du har en ledsager med dig, der kan følge dig hjem. Vi anbefaler ikke at køre bil lige efter din behandling.

Når du kommer hjem, er det vigtigt, at du holder dig i ro i dagene efter din øjenlågsoperation. Du bør også fortsætte med at komme en ispose på det behandlede område.

Stingene i operationsområdet skal fjernes på vores klinik efter 3-7 dage. Du kan bruge makeup i ansigtet efter 12-14 dage. Efter tre måneder skal du komme til kontrol hos en af vores kirurger, så vi sikrer, at resultatet er blevet som ønsket. Resultatet af behandlingen og varigheden vil variere fra patient til patient. Resultatets holdbarhed kan mindskes af genetiske forhold, vævsforhold og livsstil, herunder specielt rygning og vægtforøgelse.

 

Risici ved behandling af det nedre øjenlåg

Generelt er en nedre øjenlågsoperation forbundet med få risici og bivirkninger. Bivirkningerne omfatter tørre øjne og nedsat føleevne ved øjenvipperne. Dette vil fortage sig i takt med, at området omkring øjnene heler og vil som regel være forsvundet efter nogle uger.

På Roskilde Privathospital prioriterer vi, at du kender til risiciene ved din behandling. Derfor gennemgås disse ved den indledende konsultation. Vi anbefaler, at du også læser om risiciene på vores side for patientinfo, inden du får foretaget en behandling af hængende nedre øjenlåg hos os.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Øjenlåg, øvre Lokal Udskrives samme dag 12.500 kr.
Poser under øjnene Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Øvre og nedre øjenlåg Lokal Udskrives samme dag 26.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en operation. Derfor tilbyder vi finansiering af prisen på din nedre øjenlågsoperation i samarbejde med Sparxpres. Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning, så de kun afdrager et beskedent beløb hver måned. Med vores finansieringsordning har vi gjort det let for dig at få den behandling, du drømmer om.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en nedre øjenlågsoperation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)