Brystoperationer

Få foretaget en brystoperation på afbetaling. Fra 899 kr. rentefrit / mdr. Read more

Brystoperationer

Hos Roskilde Privathospital er vi specialiseret i alle former for brystoperationer. Vi har over 30 års erfaring inden for dette felt og er et af de førende privat-hospitaler på både Sjælland og i resten af Danmark, hvad angår brystforstørrende operationer.

Der er i dag mange årsager til, hvorfor man ønsker at få foretaget en brystoperation. Det kan være, at man af naturlige årsager enten har for store eller for små bryster. Det kan også være, at man har fået et barn og har mistet en del af fylden i brystet efter at have ammet. Uanset hvilke årsager der ligger bag dit ønske om at få foretaget en brystkorrigerende operation, så er vores mål altid at skabe et harmonisk og naturligt udseende for alle vores patienter.

Modtag de 8 oftest stillede spørgsmål

Roskilde Privathospital er Danmarks førende inden for brystoperationer

Hos Roskilde Privathospital har vi samlet set mere end 30 års erfaring med alle former for plastikkirurgi – med særligt fokus på brystoperationer. Vores team af kirurger har arbejdet i branchen i mange år – både i det offentlige og det private – og er blandt de mest erfarne i Danmark.  Deres erfaring spiller en afgørende rolle for, at vi hver dag kan skabe de bedste resultater for alle vores kunder.

Vi tilbyder i dag de fleste typer brystoperationer til både mænd og kvinder herunder:

 

Din tryghed er vores vigtigste prioritet.

Fælles for alle vores behandlinger er, at vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for vores patienter. Derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe et smukt og naturligt resultat – hver eneste gang. Derudover lægger vi utrolig stor vægt på at give vores patienter den bedste vejledning gennem hele forløbet.

Ved vores indledende konsultationer sørger vi altid for at klæde dig så godt på som muligt forud for en eventuel behandling. Sammen sørger vi for at finde den rette behandling til dig samtidig med, at vi forklarer dig de mange stadier, som du muligvis vil skulle gennemgå. Vi sørger altid for, at du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have, så du er helt sikker på, hvad du kan forvente dig af en behandling hos os. Det samme gør sig gældende i tiden efter din behandling. Der kan gå noget tid før effekten af din behandling vil kunne ses, og i denne fase vil vi både hjælpe og vejlede dig, så fasen bliver så behagelig som overhovedet muligt.

Vi bruger kun det bedste udstyr på markedet. For at vi kan skabe de bedste resultater for vores kunder, anvender vi udelukkende de bedste behandlingsmetoder på markedet. Det betyder, at vi ikke er blandt de billigste på markedet, men vi kan garantere dig for, at vi er blandt de allerbedste. Der er en klar sammenhæng mellem kvalitet og pris, når det kommer til brystoperationer, og her går vi ikke på kompromis. Til brystforstørrende operationer med silikone anvender vi således de unikke Mentor-implantater af allerhøjeste kvalitet, da disse giver det mest naturlige resultat både på kort sigt og særligt på lang sigt. Vi ønsker, at vores patienter skal kunne leve det bedst mulige liv også mange år efter, at de er blevet behandlet hos os.

Læs mere om de almene forholdsregler, som du skal være opmærksom på inden operationen.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)