Hvornår stopper ens bryster med at vokse?

Få din behandling på afbetaling. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Alle bryster og kroppe er forskellige

Lad os først og fremmest slå det fast, at der findes ikke to barme eller to sæt bryster, som er ens. Derfor kan vi desværre heller ikke give et endegyldigt svar på, hvornår dine bryster stopper med at vokse. Vi kan til gengæld komme med en række fysiologiske og hormonelle årsager til, hvorfor og hvornår de fleste kvinder begynder at udvikle bryster, og hvornår denne udvikling ophører igen.

Flere piger og kvinder er kede af deres bryster, og det kan både være i forhold til, at de ikke er særligt store, eller at de ikke vokser lige meget. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at det ene bryst er større, eller at det ene bryst går mere til siden. Langt de fleste vil dog opleve, at brysterne med alderen og tiden retter sig ud.

Det er stort set umuligt at få identiske og symmetriske bryster fra naturens side, da bryster er asymmetriske. Og har du et brændende ønske om det, så kan brystforstørrende operationer være en mulighed. Det kræver dog grundige overvejelser, hvor du vejer fordele og ulemper op mod hinanden. Kvinder får dog ikke kun brystforstørrende operationer af æstetiske årsager; det kan også være en nødvendighed, hvis der er meget stor forskel på brysterne. Det gør det nemlig til en udfordring at købe bh’er og tøj, der støtter og sidder flot.

 

Hvornår går du fra flad til fyldig barm?

For langt de fleste kvinders vedkommende gælder det, at deres bryster begynder at vokse i puberteten. Det er omtrent samme tidspunkt, som den første menstruation også melder sin ankomst. Når den ankommer, er det kvindelige kønshormon østrogen nemlig med til at sparke gang i udviklingen og vokseværket. Det er også i denne periode, at flere piger vil opleve, at de for alvor begynder at skyde i vejret rent højdemæssigt.

Dine bryster begynder altså at vokse, når du puberteten melder sin ankomst, og det er typisk i 8-14-års alderen, og det er først, når du rammer 20 års-alderen, at dine bryster har nået deres endelige størrelse. Når det så er sagt, vil nogle kvinder opleve, at deres bryster vokser hurtigt i begyndelsen, mens andre vil opleve, at det først er i slutningen af puberteten, at brysternes vækst tager fart.

På samme måde kan nogle bryster også godt vokse yderligere efter 20-års alderen, og andres brystudvikling kan også sætte ind flere år efter, de har fået menstruation.

 

Utilfreds med dine bryster? 2 metoder til at få større bryster

Flere undersøgelser viser, at en stor del af danske piger og kvinder i 18-35-års alderen er utilfredse med deres bryster. Brysternes form, facon og størrelse spiller nemlig bare en stor rolle – både i forhold til udseende og ikke mindst selvtillid. Hvis du er utilfredse med dine bryster, kan det føre til lavt selvværd og på længere sigt psykiske problemer.

Det er aldrig rart at føle sig utilpas i egen krop, hvad end det skyldes brysternes form, facon og størrelse eller andre aspekter ved kroppen. Der findes heldigvis en række ting, du kan gøre for at opnå større, fyldigere og mere faste bryster, som vi gennemgår nedenfor.

 

Plastikkirurg Marie Louise von Sperling fortæller om
forløbet ved en brystforstørrelse på Roskilde Privathospital

Få større bryster med kirurgi

Dette er én af de mest anvendte og populære metoder til at få de bryster, du altid har drømt om. Du kan både vælge at få brystimplantater, brystforstørrelse med eget fedt, brystløft uden implantater eller silikonebryster. Hvad der matcher din krop og dine former bedst, ved kun du og kirurgen, og derfor er det altid vigtigt, at du prioriterer en grundig, indledende konsultation og forundersøgelse, hvor kirurgen kan præsentere dig for en række muligheder, så I i fællesskab kan finde den, der passer bedst til dig.

Et kirurgisk indgreb kræver dog grundige overvejelser, og hos Roskilde Privathospital er du garanteret kyndig og professionel vejledning og behandling med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for brystforstørrende operationer, anbefaler vi, at du booker en forundersøgelse hos os. Her vil vi nemlig gennemgå dine løsninger og problematikker, så vi i fællesskab kan finde frem til et resultat, der både matcher din krop og dine præferencer.

 

Træn dig til større bryster

Træning har utroligt mange positive sideeffekter, og hvis du vælger at træne dine brystmuskler intensivt, så kan du faktisk få et bryst, der syner større. Derudover giver brysttræning også et løft, da din brystmuskel bliver større. Det er dog vigtigt, at du både husker at træne bryst, skuldre og ryg, så du ikke udelukkende træner bryst. Når du træner hele overkroppen, får du nemlig en langt bedre og flottere holdning.

Det er dog vigtigt for os at gøre opmærksom på, at du naturligvis ikke får større bryster ved at træne brystmusklen intensivt. Brysttræning bidrager derimod til, at dine bryster syner større, hvilket flere kvinder stræber efter.

 

Priser på brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystforstørende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)