Hvornår stopper ens bryster med at vokse?

Få din behandling på afbetaling. Læs mere

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Alle bryster og kroppe er forskellige

Lad os først og fremmest slå det fast, at der findes ikke to barme eller to sæt bryster, som er ens. Derfor kan vi desværre heller ikke give et endegyldigt svar på, hvornår dine bryster stopper med at vokse. Vi kan til gengæld komme med en række fysiologiske og hormonelle årsager til, hvorfor og hvornår de fleste kvinder begynder at udvikle bryster, og hvornår denne udvikling ophører igen.

Flere piger og kvinder er kede af deres bryster, og det kan både være i forhold til, at de ikke er særligt store, eller at de ikke vokser lige meget. Det er f.eks. ikke ualmindeligt, at det ene bryst er større, eller at det ene bryst går mere til siden. Langt de fleste vil dog opleve, at brysterne med alderen og tiden retter sig ud.

Det er stort set umuligt at få identiske og symmetriske bryster fra naturens side, da bryster er asymmetriske. Og har du et brændende ønske om det, så kan brystforstørrende operationer være en mulighed. Det kræver dog grundige overvejelser, hvor du vejer fordele og ulemper op mod hinanden. Kvinder får dog ikke kun brystforstørrende operationer af æstetiske årsager; det kan også være en nødvendighed, hvis der er meget stor forskel på brysterne. Det gør det nemlig til en udfordring at købe bh’er og tøj, der støtter og sidder flot.

 

Hvornår går du fra flad til fyldig barm?

For langt de fleste kvinders vedkommende gælder det, at deres bryster begynder at vokse i puberteten. Det er omtrent samme tidspunkt, som den første menstruation også melder sin ankomst. Når den ankommer, er det kvindelige kønshormon østrogen nemlig med til at sparke gang i udviklingen og vokseværket. Det er også i denne periode, at flere piger vil opleve, at de for alvor begynder at skyde i vejret rent højdemæssigt.

Dine bryster begynder altså at vokse, når du puberteten melder sin ankomst, og det er typisk i 8-14-års alderen, og det er først, når du rammer 20 års-alderen, at dine bryster har nået deres endelige størrelse. Når det så er sagt, vil nogle kvinder opleve, at deres bryster vokser hurtigt i begyndelsen, mens andre vil opleve, at det først er i slutningen af puberteten, at brysternes vækst tager fart.

På samme måde kan nogle bryster også godt vokse yderligere efter 20-års alderen, og andres brystudvikling kan også sætte ind flere år efter, de har fået menstruation.

 

Utilfreds med dine bryster? 2 metoder til at få større bryster

Flere undersøgelser viser, at en stor del af danske piger og kvinder i 18-35-års alderen er utilfredse med deres bryster. Brysternes form, facon og størrelse spiller nemlig bare en stor rolle – både i forhold til udseende og ikke mindst selvtillid. Hvis du er utilfredse med dine bryster, kan det føre til lavt selvværd og på længere sigt psykiske problemer.

Det er aldrig rart at føle sig utilpas i egen krop, hvad end det skyldes brysternes form, facon og størrelse eller andre aspekter ved kroppen. Der findes heldigvis en række ting, du kan gøre for at opnå større, fyldigere og mere faste bryster, som vi gennemgår nedenfor.

Plastikkirurg Marie Louise von Sperling fortæller om
forløbet ved en brystforstørrelse på Roskilde Privathospital

Få større bryster med kirurgi

Dette er én af de mest anvendte og populære metoder til at få de bryster, du altid har drømt om. Du kan både vælge at få brystimplantater, brystforstørrelse med eget fedt, brystløft uden implantater eller silikonebryster. Hvad der matcher din krop og dine former bedst, ved kun du og kirurgen, og derfor er det altid vigtigt, at du prioriterer en grundig, indledende konsultation og forundersøgelse, hvor kirurgen kan præsentere dig for en række muligheder, så I i fællesskab kan finde den, der passer bedst til dig.

Et kirurgisk indgreb kræver dog grundige overvejelser, og hos Roskilde Privathospital er du garanteret kyndig og professionel vejledning og behandling med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for brystforstørrende operationer, anbefaler vi, at du booker en forundersøgelse hos os. Her vil vi nemlig gennemgå dine løsninger og problematikker, så vi i fællesskab kan finde frem til et resultat, der både matcher din krop og dine præferencer.

 

Træn dig til større bryster

Træning har utroligt mange positive sideeffekter, og hvis du vælger at træne dine brystmuskler intensivt, så kan du faktisk få et bryst, der syner større. Derudover giver brysttræning også et løft, da din brystmuskel bliver større. Det er dog vigtigt, at du både husker at træne bryst, skuldre og ryg, så du ikke udelukkende træner bryst. Når du træner hele overkroppen, får du nemlig en langt bedre og flottere holdning.

Det er dog vigtigt for os at gøre opmærksom på, at du naturligvis ikke får større bryster ved at træne brystmusklen intensivt. Brysttræning bidrager derimod til, at dine bryster syner større, hvilket flere kvinder stræber efter.

 

Priser

Brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for
kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystforstørende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)