Runde brystimplantater

Få hjælp til finansiering af din behandling. Læs mere

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Valg af implantater med plastikkirurg Javed Akram

Hvad er runde brystimplantater?

Runde brystimplantater er silikoneimplantater, som anvendes ved brystforstørrende operationer. Runde brystimplantater er i dag de mest populære implantater herhjemme. Fordelen ved de runde implantater er, at de giver ekstra fylde i toppen af kvindes bryst.

Brystet bliver dermed også mere symmetrisk end det er fra naturens side, da kvinders bryst altid har en vis grad af asymmetri, samt har mere fylde i bunden af brystet. Mange kvinder vælger netop denne form for implantater, fordi de ønsker mere symmetri og mere volumen. Derudover giver den ekstra fylde i toppen af brystet også mulighed for at få en mere markant kavalergang.

Ulempen ved denne form for implantater er omvendt, at brysterne ikke kommer til at se lige så naturlige ud sammenlignet med, hvis man anvender anatomiske implantater, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Alternativer er der til runde brystimplantater

Selvom mange vælger runde brystimplantater, så er der stadig flere alternativer, du kan vælge imellem. Som vi startede med at sige, så er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når du skal have lavet en brystforstørrende operation, hvilken type implantat eller behandling du vil have.

Alternativerne til at bruge runde brystimplantater er:

  • Dråbeformede silikonebrystimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operationer uden implantater

 

Dråbeformede silikoneimplantater

Det primære alternativ til de runde brystimplantater er dråbeformede implantater. Disse kaldes også for anatomiske implantater.

Disse implantater ligner i højere grad en kvindes naturlige bryst. Det betyder, de giver ekstra fylde i bunden af brystet og ikke i toppen. Fordelen ved denne form for implantater er, at man ikke behøver meget brystvæv ofr at kunne få foretaget en behandling. Derudover kan det give et mere naturligt resultat i sidste ende.

 

Saltvandsimplantater

Et andet alternativ til runde silikoneimplantater er at bruge saltvandsimplantater. Saltvandsimplantater består af en silikonekop, der fyldes op med saltvand. Disse implantater kan give en mere naturlig fornemmelse end silikoneimplantater, og de kan nemmere tilpasses, så man får den størrelse og fylde, som man ønsker.

Ulempen ved disse implantater er, at de ikke holder lige så længe og lige så godt som silikoneimplantater. I tilfælde af brud på implantatet mister brystet sin fylde og bliver fladt. Men kroppen vil automatisk optage saltvandsvæsken og ikke medføre gener som for eksempel kapseldannelse.

 

Brystforstørrende operationer uden implantater

Et sidste alternativ du kan overveje, er at få foretaget din brystforstørrende operation uden brug af implantater. Mange kvinder bryder sig ikke om at få indopereret silikone, som er et fremmedlegeme, ind i kroppen, hvilket er helt forståeligt. I disse tilfælde kan man i stedet vælge at bruge sit eget fedt. Her transplanteres fedt fra andre steder på kroppen ind i brystet. Den eneste ulempe ved denne behandling er, at noget af fedtet vil gå tabt igen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange, hvis man ønsker at fastholde den samme fylde og volumen.

 

Vi bruger Mentorimplantater til vores behandlinger

På Roskilde Privathospital anvender vi primært Mentorimplantater som en del af vores brystforstørrende operationer med implantater.

Det særlige ved netop disse implantater, er at de både er CE-godkendt og FDA-godkendt. Derudover har disse implantater mere end 50 års historie bag sig. Disse to faktorer betyder, at Mentorimplantater er de mest gennemtestede brystimplantater på markedet. Det giver både os og vores patienter den højeste grad af tryghed. Risikoen for kapseldannelse er således kun 5%, når man anvender Mentorimplantater, hvilket er væsentligt mindre end det er tilfældet for andre producenter.

Men pris og kvalitet hænger også sammen. Vi ved, at Mentorimplantater er blandt de dyreste på markedet. Men set over hele din levetid, er det en meget lille ekstrapris at betale for at få et flot, langvarigt og naturligt resultat.

Vi er eksperter i alle former for brystoperationer

Vi arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Priser

Brystoperationer

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for
kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)