Runde brystimplantater

Runde brystimplantater Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Hvad er runde brystimplantater?

Runde brystimplantater er silikoneimplantater, som anvendes ved brystforstørrende operationer. Runde brystimplantater er i dag de mest populære implantater herhjemme. Fordelen ved de runde implantater er, at de giver ekstra fylde i toppen af kvindes bryst.

Brystet bliver dermed også mere symmetrisk end det er fra naturens side, da kvinders bryst altid har en vis grad af asymmetri, samt har mere fylde i bunden af brystet. Mange kvinder vælger netop denne form for implantater, fordi de ønsker mere symmetri og mere volumen. Derudover giver den ekstra fylde i toppen af brystet også mulighed for at få en mere markant kavalergang.

Ulempen ved denne form for implantater er omvendt, at de ikke kommer til at se lige så naturlige ud sammenlignet med, hvis man anvender anatomiske implantater, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Alternativer er der til runde brystimplantater

Selvom mange vælger runde brystimplantater, så er der stadig flere alternativer, du kan vælge imellem. Som vi startede med at sige, så er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når du skal have lavet en brystforstørrende operation, hvilken type implantat eller behandling du vil have.

Alternativerne til at bruge runde brystimplantater er:

  • Dråbeformede silikonebrystimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operationer uden implantater

 

Dråbeformede silikoneimplantater

Det primære alternativ til de runde brystimplantater er dråbeformede implantater. Disse kaldes også for anatomiske implantater.

Disse implantater ligner i højere grad en kvindes naturlige bryst. Det betyder, de giver ekstra fylde i bunden af brystet og ikke i toppen. Fordelen ved denne form for implantater er, at man ikke behøver meget brystvæv ofr at kunne få foretaget en behandling. Derudover kan det give et mere naturligt resultat i sidste ende.

 

Saltvandsimplantater

Et andet alternativ til runde silikoneimplantater er at bruge saltvandsimplantater. Saltvandsimplantater består af en silikonekop, der fyldes op med saltvand. Disse implantater kan give en mere naturlig fornemmelse end silikoneimplantater, og de kan nemmere tilpasses, så man får den størrelse og fylde, som man ønsker.

Ulempen ved disse implantater er, at de ikke holder lige så længe og lige så godt som silikoneimplantater. I tilfælde af brud på implantatet mister brystet sin fylde og bliver fladt. Men kroppen vil automatisk optage saltvandsvæsken og ikke medføre gener som for eksempel kapseldannelse.

 

Brystforstørrende operationer uden implantater

Et sidste alternativ du kan overveje, er at få foretaget din brystforstørrende operation uden brug af implantater. Mange kvinder bryder sig ikke om at få indopereret silikone, som er et fremmedlegeme, ind i kroppen, hvilket er helt forståeligt. I disse tilfælde kan man i stedet vælge at bruge sit eget fedt. Her transplanteres fedt fra andre steder på kroppen ind i brystet. Den eneste ulempe ved denne behandling er, at noget af fedtet vil gå tabt igen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange, hvis man ønsker at fastholde den samme fylde og volumen.

 

Vi bruger Mentorimplantater til vores behandlinger

På Roskilde Privathospital anvender vi primært Mentorimplantater som en del af vores brystforstørrende operationer med implantater.

Det særlige ved netop disse implantater, er at de både er CE-godkendt og FDA-godkendt. Derudover har disse implantater mere end 50 års historie bag sig. Disse to faktorer betyder, at Mentorimplantater er de mest gennemtestede brystimplantater på markedet. Det giver både os og vores patienter den højeste grad af tryghed. Risikoen for kapseldannelse er således kun 5%, når man anvender Mentorimplantater, hvilket er væsentligt mindre end det er tilfældet for andre producenter.

Men pris og kvalitet hænger også sammen. Vi ved, at Mentorimplantater er blandt de dyreste på markedet. Men set over hele din levetid, er det en meget lille ekstrapris at betale for at få et flot, langvarigt og naturligt resultat.

VI er eksperter i alle former for brystoperationer

Vi arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystoperationer

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 37.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
Udskiftning af implantater 32.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)