Forside Vidensunivers > Bryst > Dråbeformede implantater

Dråbeformede implantater

Hvad er dråbeformede implantater?

Dråbeformede implantater er silikoneimplantater, som bruges ved brystforstørrende operationer. Disse kaldes også for ’anatomiske implantater’. Det karakteristiske ved disse implantater er, at de er formet som en dråbe. Det vil sige, at de giver ekstra fylde i bunden af brystet og langt mindre i toppen. Disse implantater efterligner i høj grad den naturlige form på en kvindes bryst, der for de flestes vedkommende har ekstra fylde i bunden.

Anatomiske brystimplantater er heller ikke – i modsætning til runde implantater – symmetriske, hvilket heller ikke er tilfældet for naturlige bryster, da kvinders bryster altid har en vis grad af asymmetri.

Den store fordel ved disse implantater er, at man kan opnå det mest naturlige resultat. Da de anatomiske implantater efterligner kvindens naturlige bryst, betyder det også, at man ikke behøver at have meget brystvæv for at kunne få lavet større bryster. Ulempen ved de dråbeformede implantater er omvendt, at implantatet kan komme til at dreje sig med tiden, hvilket skal korrigeres. Hvis du ydermere drømmer om at få mere struttende bryster, så kan du også opnå mere klare resultater med f.eks. runde implantater.


Alternativer til dråbeformede brystimplantater

Selvom de dråbeformede implantater er yderst populære, så findes der stadig andre alternativer, hvis ikke du føler, at disse kan give dine bryster det bedste resultat. Overordnet har du tre muligheder at vælge imellem udover anatomiske implantater.

  • Runde silikonebrystimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operationer uden implantater


Runde silikoneimplantater

Det primære alternativ til dråbeformede brystimplantater er de runde brystimplantater. Forskellen er særligt, at de runde implantater kan give et mere struttende bryst, samt at de giver mere fylde for oven i brystet. Rigtigt mange kvinder vil gerne have denne ekstra fylde i brystet, selvom det for nogle kan komme til at se mindre naturligt ud.


Saltvandsimplantater

Et andet alternativ til dråbeformede implantater er saltvandsimplantater.

Saltvandsimplantater er silikonelommer, der fyldes med vand. Fordelen ved disse implantater er, at man kan give implantaterne den størrelse og fylde man ønsker og derudover kan de komme til at føles mere naturlige end silikoneimplantater. Ulempen ved dem er dog, at de lettere kan slides op og skal udskiftes oftere end silikoneimplantater.


Brystforstørrende operationer uden implantater

Et tredje alternativ, du kan overveje, er at få foretaget din brystforstørrende operation uden brug af implantater. Du har også mulighed for at få foretaget brystforstørrende operationer med dit eget fedt.

Fordelen ved denne behandling er, at du ikke skal have et fremmedlegeme ind i kroppen. Ulempen er, at en del af fedtet, der transplanteres til brystet, vil gå tabt igen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange, hvis man ønsker at bevare den samme form og fylde.

Vi bruger de bedste implantater på markedet

På Roskilde Privathospital anvender vi både runde brystimplantater og anatomiske brystimplantater. Uanset hvilket implantat du vælger, så bruger vi implantater fra producenten Mentor. Mentor har mere end 50 års historie bag sig og er både CE-godkendt og FDA-godkendt. Det betyder, at disse implantater er gennemtestede, så vi som kirurger er bekendte med produkternes holdbarhed og deres risici for ruptur.

Mentorimplantater er verdens bedste implantater, fordi de er så gennemtestet. Risikoen for kapseldannelse er således kun 5%, hvilket er en meget marginal risiko. På grund af sin høje kvalitet, så er Mentorimplantater også blandt de dyreste på markedet. Men vi er helt overbeviste om, at de er pengene værd – og mere til.

Andre implantater er muligvis billigere, men de har ikke været testet lige så længe og i samme omfang som Mentor implantater. Vi er derfor helt overbeviste om, at vi med disse implantater både kan skabe det bedste og mest naturlige resultat, samt give vores patienter den største tryghed.

Vi er eksperter i brystforstørrende operationer

Vi arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den bedste rådgivning inden for vores område.