Saltvandsimplantater

Saltvandsimplantater Læs mere

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Hvad er saltvandsimplantater?

Saltvandimplantater er en af de muligheder man kan anvende, når man skal have lavet større bryster. Saltvandimplantater består lidt misvindende af en tynd silikoneskal, som man efterfølgende fylder op med vand, indtil man har den størrelse og fylde man ønsker, hvorefter implantatet lægges ind under brystet på kvinden.

 

Fordele og ulemper ved saltvandsimplantater

Selvom saltvandsimplantater ikke er lige så populære herhjemme som silikoneimplantater, så er der stadig en række fordele ved disse implantaterne. Der er dog også en række ulemper, som man skal have for øje. Vi vil kort opsummere nogle af de væsentligste fordele og ulemper ved disse brystimplantater. 

 

 Fordele ved saltvandsimplantater:

Den største fordel ved saltvandsimplantater er, at de er nemmere at forme, hvilket kan medvirke til at give et mere naturligt og flot udsende. Silikonebryster kan både være runde og dråbeformet, og alt efter, hvilken kropsbygning man har, kan dette få brysterne til at se mere struttende og unaturlige ud. Saltvandsimplantater kan også føles mere varme end silikoneimplantater.

En anden fordel ved saltvandsimplantater er, at de i tilfælde af revner eller slitage ikke medfører de samme gener som silikoneimplantater. Hvis implantatet skulle revne, så siver saltvandet ud i kroppen og optages naturligt, hvilket ikke medfører fysiske gener – udover at dit bryst vil miste fylde. Saltvandet vil blive udskilt via din urin. Der er også mange, som af gode grunde ikke ønsker at få et fremmedlegeme af silikone ind i kroppen, hvorfor saltvandsimplantater kan føles som et mere trygt valg. En tredje fordel er også at man nemmere kan få foretaget scanninger af brystet såsom mammografier, hvis man skal screenes for brystkræft eller andre sygdomme.

 

Ulemper ved saltvandimplantater:

Den største ulempe ved saltvandsimplantater – og den primære grund til at mage hellere vil anvende silikoneimplantater er, at de lettere mister fylde. Implantaterne har lettere ved at revne end silikoneimplantater. Når det sker, så mister dit brystparti uundgåeligt noget af sin naturlige fylde og facon. Hvis du dyrker meget sport, så øges risikoen for, at dit saltvandsimplantat taber volumen og fylde, da høj aktivitet medfører øget bevægelses i implantatet.

En anden ulempe ved saltvandsimplantater er at de kan skabe små folder eller rynker i kanterne. Dette vil oftest kunne være et problem, hvis de anvendes på meget slanke kvinder, der har meget lidt brystvæv. I disse tilfælde anbefaler vi dog silikoneimplantater. Risikoen for dette kan dog minimeres hvis man vælger at indsætte implantaterne sættes ind bagved brystmusklen i stedet for foran på brystmusklen. Et saltvandsimplantat kan dog ikke som et silikoneimplantat medføre en kapseldannelse.

En tredje ulempe er, at dit saltvandsimplantat skal udskiftes oftere end et silikoneimplantat – forudsat at det ikke går i stykker. Et saltvandsimplantat kan dog godt holde i 10-15 år, så det er ikke noget du skal være bange for, nødvendigvis kommer meget pludseligt. Det er dog både nemmere og hurtigere at udskifte et saltvandsimplantat end et silikoneimplantat.

 

Alternativerne til saltvandsimplantater

Udover saltvandsimplantater, så findes der også to andre metoder, hvorved man kan få lavet større bryster. De to alternativer er henholdsvis at få lavet større bryster ved hjælp af silikoneimplantater eller med ens eget fedt.

 

Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater

Som tidligere nævnt så er silikoneimplantater i dag mere populære end saltvandsimplantater. Det skyldes primært, at disse implantater holder længere end saltvandsimplantaterne. Selve behandlingen er dog et større indgreb end en tilsvarende behandling med saltvandsimplantater. Hos Roskilde Privathospital anvender vi de bedste silikoneimplantater på markedet i form af Mentorimplantater. Mentorimplantater er både CE-godkendt og FDA-godkendt, samt har mere end 50 år på bagen. Risikoen for komplikationer såsom kapseldannelse er meget lav og veldokumenteret. Du kan læse meget mere om, hvorfor vi bruger Mentorimplantater på denne side.

 

Brystforstørrende operationer med eget fedt

Et andet alternativ til slatvandsimplantater er at buge sit eget fedt. Mange ønsker ikke at få et fremmedlegeme ind i kroppen, hvilket vi har fuld forståelse for. Dog er der den ulempe ved at bruge ens eget fedt, at ens fedtceller kommer til at gå til grunde, hvilket gør, at man mister en del af den ekstra fylde igen. Det kan betyde at behandlingen skal gentages flere gange for at man får det resultat som man kunne ønske sig.

Vi er eksperter i brystforstørrende operationer

Hos Roskilde Privathospital udfører vi hvert år et stort antal brystforstørrende operationer samt fjernelser af gamle brystimplantater. Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores område, og vi arbejder altid for, at vores kunder skal kunne få det bedst mulige resultat.

En stor del af vores arbejde ligger derfor i at rådgive vores patienter på bedste vis. Vi er derfor heller ikke de eneste herhjemme, der har valgt at bruge Mentorimplantater til vores behandlinger. De fleste privathospitaler i Danmark anvender i dag netop dette mærke – netop fordi, der er bred enighed om inden for branchen, at det er disse implantater, der giver de bedste og sikreste resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, Cohesive 1, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Cohesive 2 og anatomiske implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort) 20.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fjernelse af implantater 10.000 kr.
Evt efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystforstørrende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)