Silikonebryster

Få en brystreducerende operation på afbetaling. Læs mere

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds

Har fået BFO og er ubetinget tilfreds med hele oplevelsen lige fra første opkald til klinikken, forundersøgelsen, selve operationen og servicen bagefter. Jeg er blevet opereret af Janne Horn og hun er så forstående, imødekommende, grundig, venlig og tager sig så god tid til det hele. Jeg har anbefalet Janne/privathospitalet til alle jeg har snakket med angående min BFO og vil virkelig råde folk til at vælge dette sted!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Jeanette A.

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted, Anna Jørgensen og Janne Horn er top professionelle, kun det bedste resultat er godt nok for dem. Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Hvordan kan du få gavn af silikonebryster?

Der er i dag flere grunde til, hvorfor danske kvinder ønsker at få lavet silikonebryster.

Danske kvinders holdning afspejler i mange tilfælde deres alder. Hos yngre piger er der ofte et ønske om at få større bryster. Mange unge kvinder føler i dag, at deres bryster er for små i forhold til, hvad de selv ønsker sig. Brystet er en stor del af mange kvinders identitet og selvforståelse, og derfor et det naturligt, at man ønsker at få en barm, som passer til ens krop.

Hos lidt ældre kvinder ser vi ofte et ønske om at få genskabt fylde i brystet efter deres graviditet eller efter at have ammet deres børn. En graviditet kan påvirke fylden i dit bryst, da det betyder, at dine bryster udvider sig.  Her kan vi ved hjælp af silikoneimplantater genskabe fylden i dine bryster, så du får det samme udsende, som før du blev gravid.

Sidst men ikke mindst, er det også mange kvinder, der ønsker at få skabt mere symmetriske bryster ved hjælp af silikonebryster. En kvindes bryst er fra naturens side ikke helt symmetrisk, hvilket vil sige, at det ene bryst altid er større end det andet. Her kan en brystforstørrende operation med silikone medvirke til at skabe en mere naturlig symmetri.

 

Hvordan foregår selve operationen?

En brystforstørrende operation med silikoneimplantater er en del af et langt forløb. Hos Roskildeprivathospital guider vi dig sikkert og trygt igennem alle de mange stadier fra den indledende konsultation til selve operationen samt de efterfølgende kontroller.

I det kommende afsnit, kan du danne dig et overblik over, hvordan en brystforstørrende operation forløber hos os.

 

Den indledende konsultation

En brystforstørrende operation med silikone er en lang proces, der altid starter med en indledende konsultation. Ved denne konsultation vil du både møde vores kirurger samt vores narkoselæge.

Vores kirurger vil her høre mere om dine forventninger til en eventuel operation. Ud fra vores samtale med dig vil vores kirurg kunne vurdere, hvad der vil passe bedst til din kropstype, så du får det bedste resultatet.

Vi vil her fremlægge en grundig gennemgang af dine muligheder samt kortlægge de eventuelle risici, der altid er ved en operation. Endelig spørger kirurgen til dit helbred for at sikre, du er egnet til at få foretaget operationen.

Ifølge loven skal du have 7 dages betænkningstid før, at du kan give dit samtykke til en operation og blive opereret.

 

Valg af implanter

Efter den indledende konsultation vil vores kirurg som sagt have en god forståelse for, hvilket slags implantater, der skal bruges for at du kan få det bedste resultat.

Hos Roskilde Privathospital, anvender vi kun de er det bedste og mest sikre implantater på markedet. Disse kaldes Mentor-implantater.

Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af såkaldt ’fast silikone’. I modsætning til andre silikoneimplantater, så kan disse ikke lække væske fra silikonen ud i kroppen ved eventuelle stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, og kan skabe et blødt og naturligt bryst. Ved disse silikoneimplantater er risikoen for kapseldannelse også væsentligt mindre, end ved andre implantater.

Udover det klassiske runde implantat, så tilbyder vi også anatomiske silikoneimplantater, som giver et mere naturligt resultat.

 

Indlæggelse af implantater

Man kan i dag både vælge at placere et silikoneimplantat over eller under brystmusklen på kvinden

Vi vælger oftest at placere dem under brystmusklen, da det har en lang række gavnlige effekter for vores patienter. Ved at placere et silikoneimplantat under brystmusklen kan man både mindske risikoen for infektioner samtidig med, at man skaber et flottere og mere naturligt resultat hos kvinder, der har en lille mængde brystvæv.

Selve implantatet indlægges ved at der dannes en zigzagformet åbning og ar igennem selve brystvorten eller i folden under brystet.

Når man lave indlægget via brystvorten, undgår man, at der skæres igennem brystets kirtelvæv, hvilket kan hæmme kvindens fremtidige mulighed for at amme.

Du skal derfor ikke bekymre dig om ikke at kunne amme dit kommende barn i fremtiden, når du bliver behandlet hos os. Vores fremgangsmåde sikrer ydermere, at dine ar kommer til at være så lidt synlige som overhovedet muligt.

Er der nogle bivirkninger ved operationen?

Efter operationen vil de i de næste måneder kunne opleve en række bivirkninger.

Disse inkluderer blandt andet:

  • Smerter omkring det opererede område
  • Hel eller delvis følelsesløshed omkring det opererede område
  • Hævelser omkring brystet

Alle disse symptomer er dog naturlige efter operationen. Følelsesløsheden opstår fordi, at man under operationen arbejder inden omkring nerverne i brystet. Både smerterne og den delvise følelsesløshed vil dog aftage.

I de første dage efter operationen vil du få udleveret medicin til at lindre dine gener. Her vil du både få udleveret både smertelindrende og muskelafslappende medicin.

Du vil også blive indkaldt til en opfølgende kontrol hos os inden for de første 14 dage efter operationen.

I mellemtiden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til dine symptomer eller din behandling.

Efter tre måneder vil du ydermere blive indkaldt til en sidste kontrol. Efter denne periode vil dine gener være aftaget og dit bryst vil være helet så meget, at det nu er muligt at sige mere om og bedømme det endelige resultat.

 

Hvor hurtigt kan jeg være tilbage på arbejde?

Hvis man har et stillesiddende arbejde, såsom et kontorarbejde, kan man være tilbage på sit arbejde efter 1-2 uger. Hvis man omvendt har et fysisk aktivt, eller på anden måde fysisk krævende arbejde, anbefales det, at man venter 3-6 uger før man går på arbejde igen. Hvis man dyrker motion som at løbe, svømme eller cykle, anbefales det ligeledes, at man venter 6 uger, så ens bryst kan få ro til at komme sig.

 

Dette skal du undgå i tiden efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting og specielt systematiske løft i form af gymnastik, fitnesstræning, vægtløftning og flytning. Det er altså primært bevægelser med armene oppe over hovedet, som du bør undgå i to måneder efter operationen. Dette er for at skåne arrene omkring brystet. Derudover bør du anvende bh både om dagen og om natten i de første tre måneder efter operationen. Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol eller at gå i solarium til efter de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Hvis du har været igennem en brystreducerende operation, så bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at det som udgangspunkt skal undgås, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre eller strække i dem.

 

Hvad koster det at få lavet silikonebryster?

Hos Roskilde Privathospital koster en brystforstørrende operation med silikoneimplantater fra 32.000 kr. Prisen kan dog variere meget alt efter, hvilke implantater, der anvendes og hvor store implantaterne skal være.

Årsagen til de store prisforskelle afhænger hovedsageligt af, hvilken behandlingsmetode og hvilke silikoneimplantater, der anvendes. Hos Roskilde Privathospital anvender vi som før nævnt kun Mentor-implantater, da disse giver det mest naturlige resultat.

Denne øgede kvalitet afspejler sig også i prisen på implantaterne. Dog er der en klar sammenhæng imellem pris og kvalitet. Hos Roskilde Privathospital ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for at vores patienter kan få et godt liv efter behandlingen med et så naturligt resultat som muligt. Ved at bruge de bedste implantater på markedet er vi med til at sikre, at din behandling kommer til at medføre et absolut minimum af gener og kommer til at give et flot resultat fremadrettet.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, Cohesive 1, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Cohesive 2 og anatomiske implantater
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 4.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block) 8.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort) 15.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af silikonebryster

Hos Roskildeprivathospital vil vi også gerne hjælpe dig til at få råd til din behandling, også hvis du ikke har pengene lige nu. Vi er godt klar over at en brystforstørrende operation koster mange penge, men vi ved også af personlig erfaring, hvor vigtigt det er for mange at få foretaget deres behandling. Du har derfor mulighed for at få en særlig afdragsordning. Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.
 

Kontakt os i dag og book en konsultation

Hvis du går med et ønske om at få større bryster, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)