Silikonebryster

Få en brystreducerende operation på afbetaling. Læs mere

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Hvordan kan du få gavn af silikonebryster?

Der er i dag flere grunde til, at danske kvinder ønsker at få lavet silikonebryster. Kvinders bevæggrunde hænger i mange tilfælde sammen med deres alder. Hos yngre kvinder er det ofte et ønske om at få større bryster. Mange unge kvinder føler i dag, at deres bryster er for små i forhold til, hvad de selv ønsker. Brystet er en stor del af mange kvinders identitet og selvforståelse, og derfor et det naturligt, at man ønsker at få en barm, som passer til ens krop.

Hos lidt ældre kvinder ser vi ofte et ønske om at få genskabt fylden i brystet efter en graviditet eller efter at have ammet sine børn. En graviditet kan påvirke fylden i dit bryst, da det betyder, at dine bryster udvider sig. Her kan vi ved hjælp af silikoneimplantater genskabe fylden i dine bryster, så du får det samme udseende, som før du blev gravid.

Sidst men ikke mindst er det også mange kvinder, der ønsker at få skabt mere symmetriske bryster ved hjælp af silikonebryster. En kvindes bryst er fra naturens side ikke helt symmetrisk, hvilket vil sige, at det ene bryst altid er større end det andet. Her kan en brystforstørrende operation med silikone medvirke til at skabe en mere naturlig symmetri.

 

Hvordan foregår selve operationen?

En brystforstørrende operation med silikoneimplantater er en del af et langt forløb. På Roskilde Privathospital guider vi dig sikkert og trygt igennem alle de mange stadier fra den indledende konsultation til selve operationen samt de efterfølgende kontroller. I det kommende afsnit kan du danne dig et overblik over, hvordan en brystforstørrende operation forløber hos os.

 

Den indledende konsultation

En brystforstørrende operation med silikone er en lang proces, der altid starter med en indledende konsultation. Ved denne konsultation vil du både møde vores kirurger samt vores narkoselæge.

Vores kirurger vil her høre mere om dine forventninger til en eventuel operation. Ud fra samtalen vil vores kirurg kunne vurdere, hvad der vil passe bedst til din kropstype, så du får det bedste resultatet. Vi vil her fremlægge en grundig gennemgang af dine muligheder samt kortlægge de eventuelle risici, der altid er forbundet med en operation. Endelig spørger kirurgen til dit helbred for at sikre, at du er egnet til at få foretaget operationen. Ifølge loven skal du have 7 dages betænkningstid før, at du kan give dit samtykke til en operation og blive opereret.

 

Valg af implanter

Efter den indledende konsultation vil vores kirurg som sagt have en god forståelse for, hvilket slags implantat, der skal bruges for, at du kan få det ønskere resultat.

På Roskilde Privathospital anvender vi kun de bedste og mest sikre implantater på markedet. Vi benytter primært implantater af mærket Mentor. Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af såkaldt ’skærefast silikone’. I modsætning til andre silikoneimplantater, så kan disse ikke lække væske fra silikonen ud i kroppen ved eventuelle stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, og du vil altså ende ud med et blødt og naturligt bryst. Ved disse silikoneimplantater er risikoen for kapseldannelse også væsentligt mindre end ved andre implantater. Udover det klassiske runde implantat, så tilbyder vi også anatomiske silikoneimplantater, som giver et mere naturligt resultat.

 

Indlæggelse af implantater

Man kan i dag både vælge at placere et silikoneimplantat over eller under en kvindes brystmuskel. Vi vælger oftest at placere dem under brystmusklen, da det har en lang række gavnlige effekter for vores patienter. Ved at placere et silikoneimplantat under brystmusklen kan man både mindske risikoen for infektioner samtidig med, at man skaber et flottere og mere naturligt resultat hos kvinder, der har en lille mængde af brystvæv.

Selve implantatet indlægges ved, at der dannes en åbning i folden under brystet. Når man laver indlægget via brystvorten, undgår man, at der skæres igennem brystets kirtelvæv, hvilket kan hæmme kvindens fremtidige mulighed for at amme. Du skal derfor ikke bekymre dig om ikke at kunne amme dit kommende barn i fremtiden, når du bliver behandlet hos os. Vores fremgangsmåde sikrer ydermere, at dine ar kommer til at være så lidt synlige som overhovedet muligt.

Er der nogle bivirkninger ved operationen?
Efter operationen vil du i de næste måneder kunne opleve en række bivirkninger. Disse inkluderer blandt andet:

  • Smerter omkring det opererede område
  • Hel eller delvis følelsesløshed omkring det opererede område
  • Hævelser omkring brystet

Alle disse symptomer er dog almindelige efter operationen. Følelsesløsheden opstår fordi, at man under operationen arbejder inden omkring nerverne i brystet. Både smerterne og den delvise følelsesløshed vil typisk aftage.

I de første dage efter operationen vil du få udleveret medicin til at lindre smerter og gener. Her vil du både få udleveret smertelindrende og muskelafslappende medicin. Du vil også blive indkaldt til en opfølgende kontrol hos os inden for de første 14 dage efter operationen. I mellemtiden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til dine symptomer eller din behandling. Efter tre måneder vil du ydermere blive indkaldt til en sidste kontrol. Efter denne periode vil dine gener være aftaget, og dit bryst vil være helet så meget, at det nu er muligt at bedømme det endelige resultat.

 

Hvor hurtigt kan jeg være tilbage på arbejde?

Hvis man har et stillesiddende arbejde såsom et kontorarbejde, kan man være tilbage på sit arbejde efter 1-2 uger. Hvis man omvendt har et fysisk aktivt eller på anden måde fysisk krævende arbejde, anbefales det, at man venter 3-6 uger, før man går på arbejde igen. Hvis man dyrker motion som at løbe, svømme eller cykle, anbefales det ligeledes, at man venter 6 uger, så ens bryst kan få ro til at komme sig.

 

Ofte stillede spørgsmål

Dette skal du undgå i tiden efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting og specielt systematiske løft i form af gymnastik, fitnesstræning, vægtløftning og flytning. Det er altså primært bevægelser med armene oppe over hovedet, som du bør undgå i to måneder efter operationen. Dette er for at skåne arrene omkring brystet. Derudover bør du anvende bh både om dagen og om natten i de første tre måneder efter operationen. Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol eller at gå i solarium til efter de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Hvis du har været igennem en brystforstørrende operation, så bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at det som udgangspunkt skal undgås, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre, eller da man kan risikere at strække i dem.

 

Hvad koster det at få lavet silikonebryster?

På Roskilde Privathospital koster en brystforstørrende operation med silikoneimplantater fra 32.000 kr. Prisen kan dog variere meget alt efter, hvilke implantater der anvendes, og hvor store implantaterne skal være.

Årsagen til de store prisforskelle afhænger hovedsageligt af, hvilken behandlingsmetode og hvilke silikoneimplantater, der anvendes. På Roskilde Privathospital anvender vi som før nævnt primært Mentor-implantater, da disse giver det mest naturlige og bedste resultat. Denne høje kvalitet afspejler sig også i prisen på implantaterne. Dog er der en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet. På Roskilde Privathospital ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for, at vores patienter kan få et godt liv efter behandlingen med et så naturligt og holdbart resultat som muligt. Ved at bruge de bedste implantater på markedet er vi med til at sikre, at din behandling kommer til at medføre et absolut minimum af gener og kommer til at give et flot resultat fremadrettet.

Priser

Brystoperationer

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 37.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
Udskiftning af implantater 32.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat 5.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af silikonebryster

På Roskilde Privathospital vil vi gerne hjælpe dig til at få råd til din behandling, også hvis du ikke har pengene lige nu og her. Vi er godt klar over at en brystforstørrende operation koster mange penge, men vi ved også af personlig erfaring, hvor vigtigt det er for mange at få foretaget deres behandling. Du har derfor mulighed for at få en særlig afdragsordning, da vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en tid til en konsultation

Hvis du går med et ønske om at få større bryster, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du har spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)