Silikonebryster

Få hjælp til finansiering af din behandling Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Hvordan kan du få gavn af silikonebryster?

Der er i dag flere grunde til, at danske kvinder ønsker at få lavet silikonebryster. Kvinders bevæggrunde hænger i mange tilfælde sammen med deres alder. Hos yngre kvinder er det ofte et ønske om at få større bryster. Mange unge kvinder føler i dag, at deres bryster er for små i forhold til, hvad de selv ønsker. Brystet er en stor del af mange kvinders identitet og selvforståelse, og derfor et det naturligt, at man ønsker at få en barm, som passer til ens krop.

Hos lidt ældre kvinder ser vi ofte et ønske om at få genskabt fylden i brystet efter en graviditet eller efter at have ammet sine børn. En graviditet kan påvirke fylden i dit bryst, da det betyder, at dine bryster udvider sig. Her kan vi ved hjælp af silikoneimplantater genskabe fylden i dine bryster, så du får det samme udseende, som før du blev gravid.

Sidst men ikke mindst er det også mange kvinder, der ønsker at få skabt mere symmetriske bryster ved hjælp af silikonebryster. En kvindes bryst er fra naturens side ikke helt symmetrisk, hvilket vil sige, at det ene bryst altid er større end det andet. Her kan en brystforstørrende operation med silikone medvirke til at skabe en mere naturlig symmetri.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Hvordan foregår selve operationen?

En brystforstørrende operation med silikoneimplantater er en del af et langt forløb. På Roskilde Privathospital guider vi dig sikkert og trygt igennem alle de mange stadier fra den indledende konsultation til selve operationen samt de efterfølgende kontroller. I det kommende afsnit kan du danne dig et overblik over, hvordan en brystforstørrende operation forløber hos os.

 

Den indledende konsultation

En brystforstørrende operation med silikone er en lang proces, der altid starter med en indledende konsultation. Ved denne konsultation vil du møde en af vores kirurger.

Vores kirurger vil her høre mere om dine forventninger til en eventuel operation. Ud fra samtalen vil vores kirurg kunne vurdere, hvad der vil passe bedst til din kropstype, så du får det bedste resultatet. Vi vil her fremlægge en grundig gennemgang af dine muligheder samt kortlægge de eventuelle risici, der altid er forbundet med en operation. Endelig spørger kirurgen til dit helbred for at sikre, at du er egnet til at få foretaget operationen. Ifølge loven skal du have 7 dages betænkningstid før, at du kan give dit samtykke til en operation og blive opereret.

 

Valg af implanter

Efter den indledende konsultation vil vores kirurg som sagt have en god forståelse for, hvilket slags implantat, der skal bruges for, at du kan få det ønskere resultat.

På Roskilde Privathospital anvender vi kun de bedste og mest sikre implantater på markedet. Vi benytter primært implantater af mærket Mentor. Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af såkaldt ’skærefast silikone’. I modsætning til andre silikoneimplantater, så kan disse ikke lække væske fra silikonen ud i kroppen ved eventuelle stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, og du vil altså ende ud med et blødt og naturligt bryst. Ved disse silikoneimplantater er risikoen for kapseldannelse også væsentligt mindre end ved andre implantater. Udover det klassiske runde implantat, så tilbyder vi også anatomiske silikoneimplantater, som giver et mere naturligt resultat.

 

Indlæggelse af implantater

Man kan i dag både vælge at placere et silikoneimplantat over eller under en kvindes brystmuskel. Vi vælger oftest at placere dem under brystmusklen, da det har en lang række gavnlige effekter for vores patienter. Ved at placere et silikoneimplantat under brystmusklen kan man både mindske risikoen for infektioner samtidig med, at man skaber et flottere og mere naturligt resultat hos kvinder, der har en lille mængde af brystvæv.

Selve implantatet indlægges ved, at der dannes en åbning i folden under brystet. Når man laver indlægget via brystvorten, undgår man, at der skæres igennem brystets kirtelvæv, hvilket kan hæmme kvindens fremtidige mulighed for at amme. Du skal derfor ikke bekymre dig om ikke at kunne amme dit kommende barn i fremtiden, når du bliver behandlet hos os. Vores fremgangsmåde sikrer ydermere, at dine ar kommer til at være så lidt synlige som overhovedet muligt.

Er der nogle bivirkninger ved operationen?
Efter operationen vil du i de næste måneder kunne opleve en række bivirkninger. Disse inkluderer blandt andet:

  • Smerter omkring det opererede område
  • Hel eller delvis følelsesløshed omkring det opererede område
  • Hævelser omkring brystet

Alle disse symptomer er dog almindelige efter operationen. Følelsesløsheden opstår fordi, at man under operationen arbejder inden omkring nerverne i brystet. Både smerterne og den delvise følelsesløshed vil typisk aftage.

I de første dage efter operationen vil du få udleveret medicin til at lindre smerter og gener. Her vil du både få udleveret smertelindrende og muskelafslappende medicin. Du vil også blive indkaldt til en opfølgende kontrol hos os inden for de første 14 dage efter operationen. I mellemtiden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til dine symptomer eller din behandling. Efter tre måneder vil du ydermere blive indkaldt til en sidste kontrol. Efter denne periode vil dine gener være aftaget, og dit bryst vil være helet så meget, at det nu er muligt at bedømme det endelige resultat.

 

Hvor hurtigt kan jeg være tilbage på arbejde?

Hvis man har et stillesiddende arbejde såsom et kontorarbejde, kan man være tilbage på sit arbejde efter 1-2 uger. Hvis man omvendt har et fysisk aktivt eller på anden måde fysisk krævende arbejde, anbefales det, at man venter 3-6 uger, før man går på arbejde igen.

OBS! Du skal undgå at løfte armene højt over hovedet, og du skal tilmed undgå tunge løft. Du må maks. løfte 2kg. i alt de første 4 uger, og maks. 1 kg. per arm. Du må gå ture, når du har lyst. Cykelture er tilladt efter 1- 2 uger. Efter 3-4 uger kan du dyrke sport med hensyntagen til ømhed. Du må svømme 2-3 uger efter operationen – dog skal operationssår være helet dvs. ingen synlige sårskorper.

 

Risici og bivirkninger ved at få lavet silikonebryster

I forbindelse med at du får foretaget en operation, er der en stor eller lille risiko for at bivirkninger kan opstå. Der findes både almindelige bivirkninger, og mere sjældne bivirkninger. Uanset hvilke type af brystforstørrende behandling du får, kan der opstå bivirkninger. Her er en behandling med implantater, der giver silikonebryster ingen undtagelse.

 

Bivirkninger

Blandt de mere almindelige bivirkninger findes ar, føleforstyrrelser omkring brystet og brystvorten, og følelige brystimplantater.

 

Ar

Når operationsområdet er helet efter behandlingen, der arvæv forekomme. Dog placerer vores specialister i brystforstørrende operationer altid arret så det er mindst muligt synligt, uanset om du for lavet silikonebryster eller får et saltvandsimplantat.

 

Føleforstyrrelser

Føleforstyrrelser i og omkring det behandlede områder er meget almindeligt, når området heler efter behandlingen. Nedsat føleevne kan forekomme omkring brysterne og ved brystvorterne. I takt med at kroppen hele vil føleevne komme tilbage stille og roligt. Kun i få tilfælde er den nedsatte føleevne permanent.

 

Brystimplantatet kan føles

Nogle patienter kan føle implantatet efter de har fået lavet silikonebryster. Dette skyldes i langt de fleste tilfælde at der før operationen var en lille mængde brystkirtelvæv. Derfor er det ofte patienter med små bryster før operationen, der kan mærke implantaterne efter operationen.

 

Sjældne bivirkninger

De mere sjældne bivirkninger, der forbindes med brystforstørrende operationer med brystimplantater, omfatter kapseldannelse, blødning efter behandlingen, infektion i operationsområdet og hævede lymfekirtler.

Blødning og infektioner forekommer hos under 1% af patienter, der får foretaget en brystforstørrelse. Kapseldannelse opstår hos mellem 5% og 7% af patienter. Hævede lymfekirtler og brystimplantater har man fornyelig fundet en mulig sammenhæng med. Risikoen for at dine lymfekirtler hæver efter en brystforstørrende behandling med et implantat er ekstremt lille.

Resultatet af sjældne bivirkninger opstår er i mange tilfælde at implantatet fjernes via en ny operation.

Sjældne bivirkninger:

  • Kapseldannelse
  • Efterblødning
  • Infektion
  • Hævede lymfekirtler

 

Gør det ondt at få lavet silikonebryster?

En brystforstørrende operation, der giver silikonebryster, er et større indgreb i kroppen. Dette betyder at ubehag ikke helt kan undgås efter brystbehandlingen med brystimplantater. De fleste patienter oplever noget ubehag efter operationen. Derfor vil vores kompetente specialister rådgive dig i, hvordan ubehaget kan mindskes efter behandlingen.

 

Hvor lang tid holder silikonebryster?

Silikoneimplantater har en lang holdbarhed og nogle implantatproducenter har livstidsgaranti på deres implantater. Du kan derfor forvente at implantaterne i dine silikonebryster, vil holde omkring 10 år.

Valg af implantater med plastikkirurg Javed Akram

Dette skal du undgå i tiden efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting og specielt systematiske løft i form af gymnastik, fitnesstræning, vægtløftning og flytning. Det er altså primært bevægelser med armene oppe over hovedet, som du bør undgå i to måneder efter operationen. Dette er for at skåne arrene omkring brystet. Derudover bør du anvende bh både om dagen og om natten i de første tre måneder efter operationen. Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol eller at gå i solarium til efter de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operation – i hvert fald så længe de er røde. Hvis du har været igennem en brystforstørrende operation, så bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at det som udgangspunkt skal undgås, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre, eller da man kan risikere at strække i dem.

 

Hvad koster det at få lavet silikonebryster?

På Roskilde Privathospital koster en brystforstørrende operation med silikoneimplantater fra 32.000 kr. Prisen kan dog variere meget alt efter, hvilke implantater der anvendes, og hvor store implantaterne skal være.

Årsagen til de store prisforskelle afhænger hovedsageligt af, hvilken behandlingsmetode og hvilke silikoneimplantater, der anvendes. På Roskilde Privathospital anvender vi som før nævnt primært Mentor-implantater, da disse giver det mest naturlige og bedste resultat. Denne høje kvalitet afspejler sig også i prisen på implantaterne. Dog er der en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet. På Roskilde Privathospital ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for, at vores patienter kan få et godt liv efter behandlingen med et så naturligt og holdbart resultat som muligt. Ved at bruge de bedste implantater på markedet er vi med til at sikre, at din behandling kommer til at medføre et absolut minimum af gener og kommer til at give et flot resultat fremadrettet.

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Finansiering af silikonebryster

På Roskilde Privathospital vil vi gerne hjælpe dig til at få råd til din behandling, også hvis du ikke har pengene lige nu og her. Vi er godt klar over at en brystforstørrende operation koster mange penge, men vi ved også af personlig erfaring, hvor vigtigt det er for mange at få foretaget deres behandling. Du har derfor mulighed for at få en særlig afdragsordning, da vi tilbyder finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en tid til en konsultation

Hvis du går med et ønske om at få større bryster, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du har spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)