Større bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Read more

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Kan varmt anbefale Roskilde…

Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Plastikkirurg Anne Stellander fortæller om hvilke faser i livet, hvor man typisk får en brystforstørrende operation

 

Finansiering

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Hvad bestemmer størrelsen på dine bryster?

Selvom flere undersøgelser har gentagende gange vist, at kun en lille del af danske kvinder er tilfredse med størrelsen eller formen på deres bryster, så er det vigtigt at slå fast, at størrelsen på dine bryster grundlæggende bestemmes af dine gener. Størrelsen på en kvindes bryst bestemmes mere konkret af 7 specifikke gener i kvindens krop. Derudover påvirkes størrelsens på ens bryst også af mængden af det kvindelige kønshormon østrogen.

Hvordan får man større bryster?
Men selvom man er født med bryster af en vis størrelse, så er det ikke sikkert, at man selv er tilfreds. Vi ved af erfaring, hvor stor en rolle en kvindes bryst spiller i forhold til ens selvopfattelse, og derfor er det ikke mærkeligt, at der i dag er mange danske kvinder, som godt kunne tænke sig at få lavet større bryster.

Den gode nyhed er, at det bestemt er muligt at få større bryster, hvis man ønsker det. Overordnet er der fire måder, hvorpå du kan opnå dette

  • Ved hjælp af en brystforstørrende operation
  • Ved at indtage flere kalorier
  • Ved at bruge push-up bh’er
  • Ved at styrketræne så du styrker dine brystmuskler naturligt

 

Få lavet større bryster med en brystforstørrende operation

En af de mest brugte metoder til at få større bryster er en brystforstørrende operation. Dette kan både gøres vha. silikoneimplantater og med dit eget fedt. I tilfælde hvor der anvendes silikoneimplanter anbringes disse via et zig-zag formet ar gennem brystvorten, hvilket kan bruges til at sikre, at du får den rette størrelse på dine bryster. Derudover efterlader det ingen synlige ar og giver et flot og naturligt resultat.

En anden løsning er at bruge dit eget fedt. Her suger man med en meget tynd kanyle fedt ud af din krop og ind i dine bryster. Her suger man typisk fedt fra din mave, dine lår eller dine balder. Denne behandling er mere skånsom, men man skal også være opmærksom på, at en del af fedtet vil gå tabt i tiden efter behandlingen, hvorimod en behandling med silikoneimplantater giver et permanent resultat. Hos Roskilde Privathospital er vi eksperter i denne form for behandlinger og har hjulpet tusindvis af kvinder med at få de bryster, som de drømmer om. Du kan læse meget mere om vores behandling på denne side.

 

Få større bryster ved at indtage flere kalorier

En anden løsning, som du kan bruge for at få større bryster, er at indtage flere kalorier. Dette er særligt en god ide, hvis du har en meget spinkel kropsbygning, eller hvis du endnu ikke er fyldt 18 år. Mange helt unge piger føler, at de har meget små bryster – og dette kan være helt naturligt.

I puberteten stimuleres brystets udvikling særligt af hormonerne i vores krop. Og da hormoner dannes ud fra fedt, kan det hjælpe at indtage flere kalorier, hvis man i forvejen er meget tynd. Her skal man dog ikke foretage nogle drastiske ændringer af sine kostvaner. I stedet kan man overveje at indtage en ekstra portion mad til morgenmad, frokost eller aftensmad. Du kan også overveje at indtager flere fødevarer, som bidrager til at øge mængden af østrogen i din krop. Fødevarer der bidrager til at øge mængden af østrogen i kroppen hos kvinder, inkluderer blandt andet abrikoser, bønner, æg og hørfrø.

 

Brug push-up bh’er til at få større bryster

En tredje løsning, som du kan benytte dig af, er at bruge push-up bh’er. En push-up bh er en særlig bh, der er designet til at løfte dit brystparti, så du får en tydelig markeret kavalergang, hvilket får dine bryster til at se større ud. Derudover kan en push-up bh også have den positive effekt, at det får din barm til at virke mere rund og kurvet. Nogle push-up bh’er har særlige indlæg, der indeholder små mængder olie, som giver en mere naturlig følelse.

Det er dog vigtigt at understrege, at det at bruge push-up bh’er ikke gør dine bryster større. Det får dem kun til at se større ud.

 

Træn dine brystmuskler for at få større bryster naturligt

En fjerde og sidste løsning du kan benytte dig af, hvis du gerne vil have større bryster, er at træne mere. Det ér muligt at træne sig til en større barm, ligesom det er tilfældet for mænd, der gerne vil have en større brystkasse. Hvis du ønsker at træne dig til en større barm, er der en række øvelser du kan gøre brug af. Du kan for eksempel overveje at lave armbøjninger hver dag, enten på gulvet eller op ad en væg. Du kan også overveje at bruge almindelig vægttræning og træne bænkpres eller andre former for øvelser, som styrker dit bryst.

Sidst men ikke mindst kan du overveje at massere dine bryster hver dag. Ved at gøre dette kan du bidrage til at øge mængden af hormonet prolactin, der medvirker til at øge størrelsen på dine bryster. Prolactin er det samme hormon, som gør det muligt for kvinder at producere mælk. Ved at gøre alle disse ting, kan du over tid øge størrelsen på dine bryster naturligt.

 

Hvilken metode skal du vælge?

Som vi har forklaret, så er der flere muligheder, som du kan tage i brug, hvis du ønsker at øge størrelsen på din barm. I sidste ende er det op til dig selv at afgøre, hvilken løsning der passer bedst til dig. En brystforstørrende operation er dog kun relevant for dig, hvis du er fyldt over 18 år. Hvis du derimod er yngre end 18 år, vil vi anbefale dig at tilpasse din kost og eventuelt at bruge en push-up bh.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)