Større bryster

Få en brystreducerende operation på afbetaling. Fra 903 kr. rentefrit / mdr. Læs mere

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Udskiftning af brystimplantater pga. kapseldannelse

Jeg har for en uge siden fået skiftet mine bryst implantater pga. kapsel dannelse. Jeg blev opereret af den dygtige og behagelige kirurg Javed. Lige fra forundersøgelsen til operationen har jeg fået en fantastisk behandling, og følt jeg var i trygge hænder. Jeg giver den bedste anbefaling til Roskilde Privathospital.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Pia A, juni 2021

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

Hvad bestemmer størrelsen på dine bryster?

Selvom flere undersøgelser har gentagende gange vist, at kun en lille del af danske kvinder er tilfredse med størrelsen eller formen på deres bryster, så er det vigtigt at slå fast, at størrelsen på dine bryster grundlæggende bestemmes af dine gener. Størrelsen på en kvindes bryst bestemmes mere konkret af 7 specifikke gener i kvindens krop. Derudover påvirkes størrelsens på ens bryst også af mængden af det kvindelige kønshormon østrogen.

Hvordan får man større bryster?
Men selvom man er født med bryster af en vis størrelse, så er det ikke sikkert, at man selv er tilfreds. Vi ved af erfaring, hvor stor en rolle en kvindes bryst spiller i forhold til ens selvopfattelse, og derfor er det ikke mærkeligt, at der i dag er mange danske kvinder, som godt kunne tænke sig at få lavet større bryster.

Den gode nyhed er, at det bestemt er muligt at få større bryster, hvis man ønsker det. Overordnet er der fire måder, hvorpå du kan opnå dette

  • Ved hjælp af en brystforstørrende operation
  • Ved at indtage flere kalorier
  • Ved at bruge push-up bh’er
  • Ved at styrketræne så du styrker dine brystmuskler naturligt

 

Få lavet større bryster med en brystforstørrende operation

En af de mest brugte metoder til at få større bryster er en brystforstørrende operation. Dette kan både gøres vha. silikoneimplantater og med dit eget fedt. I tilfælde hvor der anvendes silikoneimplanter anbringes disse via et zig-zag formet ar gennem brystvorten, hvilket kan bruges til at sikre, at du får den rette størrelse på dine bryster. Derudover efterlader det ingen synlige ar og giver et flot og naturligt resultat.

En anden løsning er at bruge dit eget fedt. Her suger man med en meget tynd kanyle fedt ud af din krop og ind i dine bryster. Her suger man typisk fedt fra din mave, dine lår eller dine balder. Denne behandling er mere skånsom, men man skal også være opmærksom på, at en del af fedtet vil gå tabt i tiden efter behandlingen, hvorimod en behandling med silikoneimplantater giver et permanent resultat. Hos Roskilde Privathospital er vi eksperter i denne form for behandlinger og har hjulpet tusindvis af kvinder med at få de bryster, som de drømmer om. Du kan læse meget mere om vores behandling på denne side.

 

Få større bryster ved at indtage flere kalorier

En anden løsning, som du kan bruge for at få større bryster, er at indtage flere kalorier. Dette er særligt en god ide, hvis du har en meget spinkel kropsbygning, eller hvis du endnu ikke er fyldt 18 år. Mange helt unge piger føler, at de har meget små bryster – og dette kan være helt naturligt.

I puberteten stimuleres brystets udvikling særligt af hormonerne i vores krop. Og da hormoner dannes ud fra fedt, kan det hjælpe at indtage flere kalorier, hvis man i forvejen er meget tynd. Her skal man dog ikke foretage nogle drastiske ændringer af sine kostvaner. I stedet kan man overveje at indtage en ekstra portion mad til morgenmad, frokost eller aftensmad. Du kan også overveje at indtager flere fødevarer, som bidrager til at øge mængden af østrogen i din krop. Fødevarer der bidrager til at øge mængden af østrogen i kroppen hos kvinder, inkluderer blandt andet abrikoser, bønner, æg og hørfrø.

 

Brug push-up bh’er til at få større bryster

En tredje løsning, som du kan benytte dig af, er at bruge push-up bh’er. En push-up bh er en særlig bh, der er designet til at løfte dit brystparti, så du får en tydelig markeret kavalergang, hvilket får dine bryster til at se større ud. Derudover kan en push-up bh også have den positive effekt, at det får din barm til at virke mere rund og kurvet. Nogle push-up bh’er har særlige indlæg, der indeholder små mængder olie, som giver en mere naturlig følelse.

Det er dog vigtigt at understrege, at det at bruge push-up bh’er ikke gør dine bryster større. Det får dem kun til at se større ud.

 

Træn dine brystmuskler for at få større bryster naturligt

En fjerde og sidste løsning du kan benytte dig af, hvis du gerne vil have større bryster, er at træne mere. Det ér muligt at træne sig til en større barm, ligesom det er tilfældet for mænd, der gerne vil have en større brystkasse. Hvis du ønsker at træne dig til en større barm, er der en række øvelser du kan gøre brug af. Du kan for eksempel overveje at lave armbøjninger hver dag, enten på gulvet eller op ad en væg. Du kan også overveje at bruge almindelig vægttræning og træne bænkpres eller andre former for øvelser, som styrker dit bryst.

Sidst men ikke mindst kan du overveje at massere dine bryster hver dag. Ved at gøre dette kan du bidrage til at øge mængden af hormonet prolactin, der medvirker til at øge størrelsen på dine bryster. Prolactin er det samme hormon, som gør det muligt for kvinder at producere mælk. Ved at gøre alle disse ting, kan du over tid øge størrelsen på dine bryster naturligt.

 

Hvilken metode skal du vælge?

Som vi har forklaret, så er der flere muligheder, som du kan tage i brug, hvis du ønsker at øge størrelsen på din barm. I sidste ende er det op til dig selv at afgøre, hvilken løsning der passer bedst til dig. En brystforstørrende operation er dog kun relevant for dig, hvis du er fyldt over 18 år. Hvis du derimod er yngre end 18 år, vil vi anbefale dig at tilpasse din kost og eventuelt at bruge en push-up bh.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)