Dråbeformede brystimplantater

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Hvad er dråbeformede implantater?

Dråbeformede implantater er silikoneimplantater, som bruges ved brystforstørrende operationer. Disse kaldes også for ’anatomiske implantater’. Det karakteristiske ved disse implantater er, at de er formet som en dråbe. Det vil sige, at de giver ekstra fylde i bunden af brystet og langt mindre i toppen. Disse implantater efterligner i høj grad den naturlige form på en kvindes bryst, der for de flestes vedkommende har ekstra fylde i bunden.

Anatomiske brystimplantater er heller ikke – i modsætning til runde implantater – symmetriske, hvilket heller ikke er tilfældet for naturlige bryster, da kvinders bryster altid har en vis grad af asymmetri.

Den store fordel ved disse implantater er, at man kan opnå det mest naturlige resultat. Da de anatomiske implantater efterligner kvindens naturlige bryst, betyder det også, at man ikke behøver at have meget brystvæv for at kunne få lavet større bryster. Ulempen ved de dråbeformede implantater er omvendt, at implantatet kan komme til at dreje sig med tiden, hvilket skal korrigeres. Hvis du ydermere drømmer om at få mere struttende bryster, så kan du også opnå mere klare resultater med f.eks. runde implantater.

 

Alternativer til dråbeformede brystimplantater

Selvom de dråbeformede implantater er yderst populære, så findes der stadig andre alternativer, hvis ikke du føler, at disse kan give dine bryster det bedste resultat. Overordnet har du tre muligheder at vælge imellem udover anatomiske implantater.

  • Runde silikonebrystimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operationer uden implantater

 

Runde silikoneimplantater

Det primære alternativ til dråbeformede brystimplantater er de runde brystimplantater. Forskellen er særligt, at de runde implantater kan give et mere struttende bryst, samt at de giver mere fylde for oven i brystet. Rigtigt mange kvinder vil gerne have denne ekstra fylde i brystet, selvom det for nogle kan komme til at se mindre naturligt ud.

 

Saltvandsimplantater

Et andet alternativ til dråbeformede implantater er saltvandsimplantater.

Saltvandsimplantater er silikonelommer, der fyldes med vand. Fordelen ved disse implantater er, at man kan give implantaterne den størrelse og fylde man ønsker og derudover kan de komme til at føles mere naturlige end silikoneimplantater. Ulempen ved dem er dog, at de lettere kan slides op og skal udskiftes oftere end silikoneimplantater.

 

Brystforstørrende operationer uden implantater

Et tredje alternativ, du kan overveje, er at få foretaget din brystforstørrende operation uden brug af implantater. Du har også mulighed for at få foretaget brystforstørrende operationer med dit eget fedt.

Fordelen ved denne behandling er, at du ikke skal have et fremmedlegeme ind i kroppen. Ulempen er, at en del af fedtet, der transplanteres til brystet, vil gå tabt igen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange, hvis man ønsker at bevare den samme form og fylde.

 

Vi bruger de bedste implantater på markedet

På Roskilde Privathospital anvender vi både runde brystimplantater og anatomiske brystimplantater. Uanset hvilket implantat du vælger, så bruger vi implantater fra producenten Mentor. Mentor har mere end 50 års historie bag sig og er både CE-godkendt og FDA-godkendt. Det betyder, at disse implantater er gennemtestede, så vi som kirurger er bekendte med produkternes holdbarhed og deres risici for ruptur.

Mentorimplantater er verdens bedste implantater, fordi de er så gennemtestet. Risikoen for kapseldannelse er således kun 5%, hvilket er en meget marginal risiko. På grund af sin høje kvalitet, så er Mentorimplantater også blandt de dyreste på markedet. Men vi er helt overbeviste om, at de er pengene værd – og mere til.

Andre implantater er muligvis billigere, men de har ikke været testet lige så længe og i samme omfang som Mentor implantater. Vi er derfor helt overbeviste om, at vi med disse implantater både kan skabe det bedste og mest naturlige resultat, samt give vores patienter den største tryghed.

VI er eksperter i alle former for brystoperationer

Vi arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den bedste rådgivning inden for vores område.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – større end 500 ml. eller ved Cohesiv II 5.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, 1 side 10.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/hul på implantat, begge sider 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 44.000 kr.
Evt. efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 32.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

 

Få hjælp til finansiering af din behandling

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)