Dråbeformede brystimplantater

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Wauw

Jeg fik foretaget en BFO den 7 Juli af Javed.
Tak er kun et fattigt ord men absolut det mest betydningsfulde ord jeg kan give til hele teamet som var med mig på Roskilde Privathospital – Af hjertet tak for det smukkeste smukkeste resultat samt den mest omsorgsfulde og fantastiske oplevelse.🌸
De varmeste anbefalinger herfra. 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Malene, juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Hvad er dråbeformede implantater?

Dråbeformede implantater er silikoneimplantater, som bruges ved brystforstørrende operationer. Disse kaldes også for ’anatomiske implantater’. Det karakteristiske ved disse implantater er, at de er formet som en dråbe. Det vil sige, at de giver ekstra fylde i bunden af brystet og langt mindre i toppen. Disse implantater efterligner i høj grad den naturlige form på en kvindes bryst, der for de flestes vedkommende har ekstra fylde i bunden.

Anatomiske brystimplantater er heller ikke – i modsætning til runde implantater – symmetriske, hvilket heller ikke er tilfældet for naturlige bryster, da kvinders bryster altid har en vis grad af asymmetri.

Den store fordel ved disse implantater er, at man kan opnå det mest naturlige resultat. Da de anatomiske implantater efterligner kvindens naturlige bryst, betyder det også, at man ikke behøver at have meget brystvæv for at kunne få lavet større bryster. Ulempen ved de dråbeformede implantater er omvendt, at implantatet kan komme til at dreje sig med tiden, hvilket skal korrigeres. Hvis du ydermere drømmer om at få mere struttende bryster, så kan du også opnå mere klare resultater med f.eks. runde implantater.

 

Alternativer til dråbeformede brystimplantater

Selvom de dråbeformede implantater er yderst populære, så findes der stadig andre alternativer, hvis ikke du føler, at disse kan give dig det bedste resultat. Overordnet har du tre muligheder at vælge imellem udover anatomiske implantater.

  • Runde silikonebrystimplantater
  • Saltvandsimplantater
  • Brystforstørrende operationer uden implantater

 

Runde silikoneimplantater

Det primære alternativ til dråbeformede brystimplantater er de runde brystimplantater. Forskellen er særligt, at de runde implantater kan give et mere struttende bryst, samt at de giver mere fylde for oven i brystet. Rigtigt mange kvinder vil gerne have denne ekstra fylde i brystet, selvom det for nogle kan komme til at se mindre naturligt ud.

 

Saltvandsimplantater

Et andet alternativ til dråbeformede implantater er saltvandsimplantater.

Saltvandsimplantater er silikonelommer, der fyldes med vand. Fordelen ved disse implantater er, at man kan give implantaterne den størrelse og fylde man ønsker og derudover kan de komme til at føles mere naturlige end silikoneimplantater. Ulempen ved dem er dog, at de lettere kan slides op og skal udskiftes oftere end silikoneimplantater.

 

Brystforstørrende operationer uden implantater

Et tredje alternativ, du kan overveje, er at få foretaget din brystforstørrende operation uden brug af implantater. Du har også mulighed for at få foretaget brystforstørrende operationer med dit eget fedt.

Fordelen ved denne behandling er, at du ikke skal have et fremmedlegeme ind i kroppen. Ulempen er, at en del af fedtet, der transplanteres til brystet, vil gå tabt igen, hvorfor behandlingen ofte skal gentages flere gange, hvis man ønsker at bevare den samme form og fylde.

 

Vi bruger de bedste implantater på markedet

På Roskilde Privathospital anvender vi både runde brystimplantater og anatomiske brystimplantater. Uanset hvilket implantat du vælger, så bruger vi implantater fra producenten Mentor. Mentor har mere end 50 års historie bag sig og er både CE-godkendt og FDA-godkendt. Det betyder, at disse implantater er gennemtestede, så vi som kirurger er bekendte med produkternes holdbarhed og deres risici for ruptur.

Mentorimplantater er verdens bedste implantater, fordi de er så gennemtestet. Risikoen for kapseldannelse er således kun 5%, hvilket er en meget marginal risiko. På grund af sin høje kvalitet, så er Mentorimplantater også blandt de dyreste på markedet. Men vi er helt overbeviste om, at de er pengene værd – og mere til.

Andre implantater er muligvis billigere, men de har ikke været testet lige så længe og i samme omfang som Mentor implantater. Vi er derfor helt overbeviste om, at vi med disse implantater både kan skabe det bedste og mest naturlige resultat, samt give vores patienter den største tryghed.

VI er eksperter i alle former for brystoperationer

Vi arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den bedste rådgivning inden for vores område.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 37.000 Kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Evt efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)