Lange bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling Læs mere

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Hvorfor får nogle kvinder lange bryster

Der kan være mange grunde til, hvorfor kvinder har eller får lange bryster. Fælles for mange er det dog ligesom med kvinder, der oplever at have for små bryster eller for store bryster, at det påvirker deres hverdag og deres selvværd negativt.

Bryster en stor del af enhver kvindes identitet, hvorfor mange søger svar på, hvordan de kan få et bryst, som de kan være glade for og tilfredse med.

Der er flere årsager til, hvorfor nogle kvinder har lange bryster. Nogle af de mest udbredte årsager er:

  • Alder
  • Genetik
  • Livsstil
  • Graviditet

 

Aldersbetingende årsager

En af de primære grunde til, at nogle oplever at få lange bryster, er alder. Når man bliver ældre, sker det et progressivt tab i elasticiteten i brystets hudfibre, hvilket gør, at brysterne har større risiko for at komme til at hænge med tiden.

 

Genetiske årsager

En anden årsag der spiller sammen med den første årsag, er ens genetiske udgangspunkt. Kvinder med store bryster har større risiko for at komme til at få hængende bryster med tiden. Det kan dog også ske for kvinder med små bryster, hvis brystet i høj grad mister sin elasticitet.

En kvindes bryster er dog i høj grad dikteret af genetiske faktorer. Bryster er i høj grad noget vi ’arver’ fra vores forældre, selvom man med træning kan få større bryster. Brysterne holder for de flestes vedkommende op med at vokse i 20-års alderen.

 

Livsstilsmæssige årsager

En tredje årsag, der kan påvirke dine bryster, er din livsstil. Overvægt og et stort vægttab kan begge medføre, at ens bryster kommer til at hænge. En højere vægt belaster ens bryst og påvirker elasticiteten.

Et stort vægttab kan omvendt medføre, at man får en masse slap hud, som gør, at ens bryst kommer til at hænge. Andre livsstilsmæssige faktorer, der kan påvirke ens bryst, er rygning og en dårlig kropsholdning. Dårlig kropsholdning bidrager til at skubbe brysterne ud af deres naturlige position og rygning påvirker tabet af elasticitet i brystet.

 

Lange bryster efter graviditet

En fjerde hyppig årsag til, at man kan opleve hængende eller lange bryster, er graviditet og den efterfølgende amning. Under graviditeten tager man både på i vægt og mælkeproduktionen øger brysternes størrelse. Efter man har ammet, vil der både være mindre kirtel- og fedtvæv tilbage i brystet, hvilket kan medvirke til, at brystet ikke kan opretholde sin form.

 

Hængende bryster kan have en stor indvirkning på kvinder

Ligesom det er tilfældet for andre brystrelaterede gener, så kan hængende bryster og lange bryster have en stor indvirkning på den enkelte. Lange bryster kan både optræde hos mænd og kvinder. Fælles for begge køn er, at hængende bryster kan have en stor indvirkning på både det mentale og det fysiske helbred.

Både mænd og kvinder kan have svært ved at affinde sig med, at deres brystparti ikke er som de ønsker det skal være. Og mange ønsker helt naturligt at have en krop, som de føler sig tilpas i. For kvinder kan det at have lange bryster også have negative fysiske konsekvenser. Kvinder med meget store bryster har den største risiko for at komme til at få lange bryster. Meget tunge bryster kan medføre flere komplikationer såsom rygsmerter og ubehag i hverdagen.

 

Behandling af lange bryster

Der findes heldigvis flere måder at behandle hængende bryster på. Hængende bryster behandles oftest med et brystløft, hvorved du kommer til at få den barm, som du kunne tænke dig. Brystløft laves dog ofte i kombination med andre behandlinger alt efter, hvad ens udgangspunkt og ønsker er.

 

Brystløft med brystreduktion

Hvis du i forvejen har meget store og hængende bryster, så vil vi i de fleste tilfælde anbefale dig at få lavet et kombineret brystløft med en brystreduktion. Ved denne behandling kan vi lindre de gener, som du måtte opleve som følge af at have meget store bryster, samtidig med at du får et nyt brystparti, som ikke kommer til at hænge, men som kommer til at føles rundt, fast og naturligt.

 

Brystløft med brystforstørrelse

Hvis du i stedet har fået lange bryster som en konsekvens af at have ammet, kan det være nødvendigt at kombinere dit brystløft med en efterfølgende brystforstørrende operation for at skabe den barm, som du måtte ønske dig.

Til disse behandlinger anvender vi silikoneimplantater af mærket Mentor. Disse implantater givet et flot og naturligt resultat, en lang holdbarhed på 10-25 år, samt har minimal risiko for efterfølgende gener som ruptur eller kapseldannelse. Når du bliver behandlet ved os, vil vi altid foretage brystløftet efter selve brystforstørrelsen, da en brystforstørrende operation i sig selv løfter brystet.

 

Vi er eksperter i alle former for brystoperationer

Hos Roskilde Privathospital arbejder vi altid for at skabe de bedste og mest naturlige resultater for vores patienter. Vi har mere end 25 års erfaring med brystoperationer og er blandt Danmarks absolut førende inden for området.

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores patienter de bedste omgivelser, implantater og ikke mindst den bedste rådgivning. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er, og hvis vi ikke mener, at du egner dig til den ene eller den anden behandling, så får du det at vide. Vi vil aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den bedste rådgivning inden for vores område.

 

Hvad koster et brystløft?

Da der er forskellige metoder til at foretage et brystløft, og det desuden ofte skal kombineres med andre indgreb, svinger priserne også meget. Vores priser ligger mellem 18.000 – 40.000 kr. Derudover kan der komme en række tillæg, hvis dette ønskes eller anses som en nødvendighed for at skabe det bedste resultat.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystreducerende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

Brystløft / brystreduktion

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer tillæges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Hvis du aflyser din operation senere end 7 dage før operationen, skal der betales et honorar på 5.000 kr. til at dække vores udgifter. I tilfælde af sygdom og såfremt du kan påvise en lægeerklæring, skal du ikke betale aflysningsgebyret.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, lille (Round Block) Lokal Udskrives samme dag 18.000 kr.
Brystløft, lille (Lollipop) Lokal Udskrives samme dag 20.000 kr.
Brystløft, stor (stort Ankerar) Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Brystreduktion Fuld Udskrives samme dag 46.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)