Mentorimplantater

Få mentorimplantater på afbetaling. Read more

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! 

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for, hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Hvilke brystimplantater kan man vælge?

Når man skal have lavet en brystforstørrende operation, kan man vælge at anvende implantater eller ens eget fedt for at få flotte bryster med masser af fylde. I dag vælger langt de fleste at anvende et implantat. Der findes i dag forskellige slags brystimplantater. Disse kan opdeles i henholdsvis saltvandsimplantater og silikoneimplantater.

 

Saltvandimplantater:

Saltvandsimplantater er implantater, der er omkranset af et tyndt lag silikone som herefter fyldes op med vand. Det er vandet, som er med til at give både formen og fylden i brystet. Saltvandsimplantater kan være lettere at forme end silikoneimplantater, men de har også den ulempe, at de nemmere taber fylde og fasthed som tiden går.

 

Silikoneimplantater:

Alternativet til saltvandsimplantater er omvendt silikoneimplantater. Silikoneimplantater kan komme i flere forskellige størrelser og fastheder. Fastheden er ofte afgørende for, hvilket resultat, man kan opnå. Derudover er en af de primære fordele ved silikoneimplantater, at de ikke bliver slidt lige så nemt, som det er tilfældet med saltvandsimplantater. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at få silikone ind i kroppen, da der er tale om et fremmedlegeme. Silikoneimplantater kan også gå i stykker og medføre bivirkninger såsom kapseldannelse. Silikoneimplantater fremstilles i dag af flere producenter, og det er netop producenten man skal undersøge, hvis man ønsker at få lavet større bryster med silikoneimplantater.

 

 

Mentorimplantater er de bedste brystimplantater på markedet

Her hos Roskilde Privathospital benytter vi udelukkende kvalitetsimplantater, som kan give dig et godt og holdbart resultat. Vi benytter implantater fra mærket Mentor, som på baggrund af 50 års erfaring har udviklet brystimplantater i høj kvalitet. Mentors implantater er både CE-godkendte samt FDA-godkendte, hvilket vil sige, at du får nogle af de absolut bedste implantater, der findes på markedet.

CE-godkendelse betyder i bund og grund, at en række mindstekrav til produktionen er opfyldt, men FDA-godkendelse sikrer i høj grad, at du får et virkelig godt produkt. FDA er det amerikansk kontrolorgan, som godkender medicin og medicinsk udstyr. Det betyder, at producenterne skal leve op til nogle meget, meget strenge krav for at kunne blive godkendt til det amerikanske marked. Derfor er der i dag også kun to øvrige producenter af brystimplantater, som har denne godkendelse, og den ene er Mentor, som netop er det mærke, vi anvender til vores behandlinger.

 

Mentor er de mest gennemtestede implantater på markedet

Siden Mentor har mere end 50 år på bagen, samt er CE-godkendt og FDA-godkendt, så betyder det også, at Mentorimplantater er nogle af de mest gennemtestede brystimplantater på markedet i dag.

Og netop dette faktum, erfaring og testning, er de to elementer, som vi og mange andre plastikkirurgiske klinikker og privathospitaler støtter os til. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at vores patienter får en god og behagelig oplevelse, samt et flot resultat til følge, både når de forlader operationsstuen og i fremtiden. Helt konkret betyder det, at vi kender alle risici ved at bruge Mentorimplantater. VI ved hvor stor sandsynlighed, der er for, at implantatet går i stykker, samt hvad risikoen er for f.eks. kapseldannelse.

Og det er det, der er meget positivt ved netop Mentorimplantater. Risikoen er således kun 5%. Det er en meget lille risiko. Det faktum at disse produkter er så gennemtestede betyder også, at de er blandt de dyreste implantater på markedet. Men vi er helt overbeviste om, at du får hvad du betaler for, når du bruger Mentorimplantater.

Øvrige implantater fra andre producenter er ofte billigere, men det skyldes netop, at disse produkter ofte ikke er lige så gennemtestede og ikke har lige så mange år på bagen. Det betyder ikke, at de ikke kan bruges eller at de er dårlige. Men vi vælger at holde os til videnskaben og indtil der foreligger en producent af brystimplantater, der kan præstere mere imponerede resultater end Mentor, så holder vi os til dem.

Skal du have udskiftet dine implantater? Så læs mere her.

 

Hvad gør Mentor-implantater så gode?

Mentorimplantater er fremstillet i skærefast silikone, hvilket vil sige, at de ikke kan ”løbe ud”, hvis der skulle ske et brud på et implantat. Det havde man før i tiden mange problemer med, men det behøver du ikke at bekymre dig for med denne type implantater.

Mentorimplantater findes i flere grader af fasthed kaldet Cohesive I, II og III. Cohesive II og III er skærefaste implantater, hvilket medfører en væsentlig lavere risiko for brud og kapseldannelse. Det giver også implantaterne en meget længere holdbarhed. Typisk holder Cohevisve III implantater i hele 25 år.

 

Livstidsgaranti på implantater fra Mentor

Der er livstidsgaranti på implantater fra Mentor, hvilket vil sige, at ved lækage erstatter de implantatet, så du kan få et nyt i. I de første 10 år efter den oprindelige brystoperation giver de desuden tilskud til operationen, hvis der skulle gå noget galt med et brystimplantat. Det er din garanti for et holdbart resultat. Læs mere om mentorimplantater her.

Valg af implantater med plastikkirurg Javed Akram

Vi er eksperter i brystforstørrende operationer

Hos Roskilde Privathospital udfører vi hvert år et stort antal brystforstørrende operationer samt fjernelser af gamle brystimplantater.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores område, og vi arbejder altid for, at vores kunder skal kunne få det bedst mulige resultat. En stor del af vores arbejde ligger derfor i at rådgive vores patienter på bedste vis. Vi er derfor heller ikke de eneste herhjemme, der har valgt at bruge Mentorimplantater til vores behandlinger. De fleste privathospitaler i Danmark anvender i dag netop dette mærke – netop fordi, der er bred enighed om inden for branchen, at det er disse implantater, der giver de bedste og sikreste resultater.

Priser på brystforstørrelse

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)