Mentorimplantater

Få mentorimplantater på afbetaling. Læs mere

SÅ tilfreds

Jeg har for et par dage siden fået en brystreduktion på Roskilde Privathospital og hele oplevelsen var intet mindre end fantastisk! Jeg blev budt velkomem af de sødeste sygeplejersker og taget SÅ varmt imod at jeg følte mig 100% tryg. Javed gjorde derudover et fantastisk arbejde med selve operationen og jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Tusind tak ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Emilie L., juli 2021

10 stjerner

Jeg kan kun varmt anbefale Roskilde Privathospital. Jeg har fået lavet et lille maveløft og allerede nu, en uge efter, kan jeg se det flotte resultat. Det er grænseoverskridende og enormt sårbart at overlade sig selv til ” fremmede”. MEN alle på hospitalet er så søde og professionelle at al angst hurtigt var væk. Og da min operation faldt på min fødselsdag, blev jeg fejret med blomster og sang. Jeg har flere ting på min liste over at få min krop tilbage efter børn og jeg vil uden tvivl vende tilbage. Kæmpe tak til alle der gjorde en svær dag til en fest.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Christina G, maj 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg fik lavet MMO D.13.7.21 hos Roskilde Privathospital af Christian Sneistrup. Lige fra start til slut følte jeg mig 100 % tryg. Alle var så søde, venlige og professionelle. Selve klinikken er utrolig behagelig at være på, da det føles meget hjemligt, hyggeligt og slet ikke sygehusagtigt. En kæmpe tak til den søde sygeplejerske der var der om aften, natten og morgen, hun var guld værd, man følte at hun KUN var der for min skyld. TAK.
Jeg vil til enhver tid vælge og anbefale jer. ❤

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Carina, juli 2021

Hvilke brystimplantater kan man vælge?

Når man skal have lavet en brystforstørrende operation, kan man vælge at anvende implantater eller ens eget fedt for at få flotte bryster med masser af fylde. I dag vælger langt de fleste at anvende et implantat. Der findes i dag forskellige slags brystimplantater. Disse kan opdeles i henholdsvis saltvandsimplantater og silikoneimplantater.

Saltvandimplantater:

Saltvandsimplantater er implantater, der er omkranset af et tyndt lag silikone som herefter fyldes op med vand. Det er vandet, som er med til at give både formen og fylden i brystet. Saltvandsimplantater kan være lettere at forme end silikoneimplantater, men de har også den ulempe, at de nemmere taber fylde og fasthed som tiden går.

 

Silikoneimplantater:

Alternativet til saltvandsimplantater er omvendt silikoneimplantater. Silikoneimplantater kan komme i flere forskellige størrelser og fastheder. Fastheden er ofte afgørende for, hvilket resultat, man kan opnå. Derudover er en af de primære fordele ved silikoneimplantater, at de ikke bliver slidt lige så nemt, som det er tilfældet med saltvandsimplantater. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at få silikone ind i kroppen, da der er tale om et fremmedlegeme. Silikoneimplantater kan også gå i stykker og medføre bivirkninger såsom kapseldannelse. Silikoneimplantater fremstilles i dag af flere producenter, og det er netop producenten man skal undersøge, hvis man ønsker at få lavet større bryster med silikoneimplantater.

 

Mentorimplantater er de bedste brystimplantater på markedet

Her hos Roskilde Privathospital benytter vi udelukkende kvalitetsimplantater, som kan give dig et godt og holdbart resultat. Vi benytter implantater fra mærket Mentor, som på baggrund af 50 års erfaring har udviklet brystimplantater i høj kvalitet. Mentors implantater er både CE-godkendte samt FDA-godkendte, hvilket vil sige, at du får nogle af de absolut bedste implantater, der findes på markedet.

CE-godkendelse betyder i bund og grund, at en række mindstekrav til produktionen er opfyldt, men FDA-godkendelse sikrer i høj grad, at du får et virkelig godt produkt. FDA er det amerikansk kontrolorgan, som godkender medicin og medicinsk udstyr. Det betyder, at producenterne skal leve op til nogle meget, meget strenge krav for at kunne blive godkendt til det amerikanske marked. Derfor er der i dag også kun to øvrige producenter af brystimplantater, som har denne godkendelse, og den ene er Mentor, som netop er det mærke, vi anvender til vores behandlinger.

 

Mentor er de mest gennemtestede implantater på markedet

Siden Mentor har mere end 50 år på bagen, samt er CE-godkendt og FDA-godkendt, så betyder det også, at Mentorimplantater er nogle af de mest gennemtestede brystimplantater på markedet i dag.

Og netop dette faktum, erfaring og testning, er de to elementer, som vi og mange andre plastikkirurgiske klinikker og privathospitaler støtter os til. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at vores patienter får en god og behagelig oplevelse, samt et flot resultat til følge, både når de forlader operationsstuen og i fremtiden. Helt konkret betyder det, at vi kender alle risici ved at bruge Mentorimplantater. VI ved hvor stor sandsynlighed, der er for, at implantatet går i stykker, samt hvad risikoen er for f.eks. kapseldannelse.

Og det er det, der er meget positivt ved netop Mentorimplantater. Risikoen er således kun 5%. Det er en meget lille risiko. Det faktum at disse produkter er så gennemtestede betyder også, at de er blandt de dyreste implantater på markedet. Men vi er helt overbeviste om, at du får hvad du betaler for, når du bruger Mentorimplantater.

Øvrige implantater fra andre producenter er ofte billigere, men det skyldes netop, at disse produkter ofte ikke er lige så gennemtestede og ikke har lige så mange år på bagen. Det betyder ikke, at de ikke kan bruges eller at de er dårlige. Men vi vælger at holde os til videnskaben og indtil der foreligger en producent af brystimplantater, der kan præstere mere imponerede resultater end Mentor, så holder vi os til dem.

 

Hvad gør Mentor-implantater så gode?

Mentorimplantater er fremstillet i skærefast silikone, hvilket vil sige, at de ikke kan ”løbe ud”, hvis der skulle ske et brud på et implantat. Det havde man før i tiden mange problemer med, men det behøver du ikke at bekymre dig for med denne type implantater.

Mentorimplantater findes i flere grader af fasthed kaldet Cohesive I, II og III. Cohesive II og III er skærefaste implantater, hvilket medfører en væsentlig lavere risiko for brud og kapseldannelse. Det giver også implantaterne en meget længere holdbarhed. Typisk holder Cohevisve III implantater i hele 25 år.

 

Livstidsgaranti på implantater fra Mentor

Der er livstidsgaranti på implantater fra Mentor, hvilket vil sige, at ved lækage erstatter de implantatet, så du kan få et nyt i. I de første 10 år efter den oprindelige brystoperation giver de desuden tilskud til operationen, hvis der skulle gå noget galt med et brystimplantat. Det er din garanti for et holdbart resultat.

 

Vi er eksperter i brystforstørrende operationer

Hos Roskilde Privathospital udfører vi hvert år et stort antal brystforstørrende operationer samt fjernelser af gamle brystimplantater.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores område, og vi arbejder altid for, at vores kunder skal kunne få det bedst mulige resultat. En stor del af vores arbejde ligger derfor i at rådgive vores patienter på bedste vis. Vi er derfor heller ikke de eneste herhjemme, der har valgt at bruge Mentorimplantater til vores behandlinger. De fleste privathospitaler i Danmark anvender i dag netop dette mærke – netop fordi, der er bred enighed om inden for branchen, at det er disse implantater, der giver de bedste og sikreste resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Priser

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, Cohesive 1, inkl. 5 års kapselforsikring Fuld Udskrives samme dag 32.000 Kr.
– Tillæg: Cohesive 2 og anatomiske implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse/ hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (round block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (lollipop, lille) 12.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (ankerar, stort) 20.000 kr.
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fjernelse af implantater 10.000 kr.
Evt efterfølgende 2. behandling Fuld Udskrives samme dag 30.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Udover at vi gerne vil kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling, så ønsker vi også at tilbyde de bedste priser på markedet. Vi er dog klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres.

Vi ved også af erfaring at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en brystreducerende operation, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vores erfarne eksperter kan hurtigt hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)