Små bryster

Få en brystreducerende operation på afbetaling. Fra 903 kr. rentefrit / mdr. Læs mere

Jeg kan varmt anbefale dette sted

(..) Man får en yderst god og personlig behandling, man kan oveni købet sende en sms når som helst hvis man har spørgsmål efter operationen. Man er 100 % i trygge hænder her.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Søs K.

Verdens største TAK herfra!!!

Jeg vil gerne give Roskilde Privathospital mine VARMESTE anbefalinger. Alle medarbejdere – uden undtagelser – har været fuldstændig fantastiske op til og under mit forløb i går. Jeg var så hammer nervøs inden operationen, og har ringet et utal af gange med alle mulige spørgsmål for at få lidt ro i hovedet. Sekretærerne har været SÅ søde og tålmodige med mig. Tusind tak for jer, og også et kæmpe tak til anæstesisygeplejersken for at forberede mig mentalt og få mig til at føle mig helt tryg, da jeg lagde mig op på briksen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla

Perfekt oplevelse hos Roskilde

Perfekt oplevelse hos Roskilde Privathospital. Jeg fik lavet bryster for 3 mdr. siden og har fået den bedste behandling hele vejen igennem. De er så dygtige til at vejlede og guide en igennem det hele. Har følt mig 100% tryg med alt hvad der skulle ske. De er imødekommende, omsorgsfulde, profesionelle og mega dygtige kirurger. Jeg kunne ikke ønske mig et flottere resultat eller bedre behandling. Vil klart anbefale stedet til andre.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Natascha H.

Hvad bestemmer størrelsen på dine bryster?

Størrelsen på dine bryster bestemmes overordnet af dine gener og påvirkes særligt af hormonerne i din krop. International forskning inden for dette område har fundet en forbindelse imellem syv bestemte gener og en kvindes bryststørrelse.

Størrelsen på dine bryster er derfor noget som du har arvet.  Men selvom vores gener er afgørende for at bestemme om du vil få store eller små bryster, så påvirkes størrelsen på dine bryster også af hormonerne og dermed hormonbalancen i din krop. Særligt østrogen spiller en afgørende rolle i forbindelse med at udvikle dine bryster.

Hormoner, såsom østrogen, dannes ud fra fedt og derfor oplever piger, der er meget tynde eller spinkle ofte, at deres bryster ikke udvikler sig ligeså hurtigt som andre pigers bryster. Dette ses særligt hos helt unge piger i aldersgruppen 14-16 år. Derudover kan et hormon som Prolactin også medvirke til at øge størrelsen på dine bryster.

Prolactin er et særligt hormon, som hjælper kvinder med at producere mælk og når en kvinde skal amme, vil hendes bryster blive større.

 

Hvad kan jeg gøre hvis jeg føler at mine bryster er for små?

Hvis du føler, at du har for små bryster, i forhold til, hvad du godt kunne tænke dig, så er der flere ting, som du kan gøre for at få større bryster.

 

Overordnet er der fire måder, hvorpå du kan opnå at få større bryster

  • Ved at indtage flere kalorier
  • Ved at bruge push-up bher
  • Ved at styrketræne så du styrker dine barm naturligt
  • Ved hjælp af en brystforstørrende operation

 

Indtag flere kalorier

Hvis du er meget ung, det vil sige imellem 14-18 år, så er et ikke unaturligt, at dine bryster ikke er fuldt udviklede endnu.

Puberteten kan have en forskellig varighed fra person til person, og derfor kan der gå længere tid, før dine bryster er fuldt udviklet. Men hvis du gerne forsøge at påvirke udviklingen af dine bryster, så kan du overveje at indtage flere kalorier.

Som sagt så dannes hormoner ud fra fedt, så hvis du er meget tynd eller har en spinkel kropsbygning, så kan du forsøge at indtage flere kalorier for at tage flere kilo på. På den måde vil din krop have lettere ved at danne mere østrogen.

Her bør du dog ikke foretage nogle drastiske ændringer af din kost, men blot indtage flere kalorier. Så hvis du kun er vant til at spise en portion til morgenmad, middagsmad eller aftensmad, så kan du overveje at spise en ekstra portion i løbet af dagen.

Vi vil ikke anbefale dig at spise store mængder slik, chokolade, eller at indtage alkohol for at øge din vægt, da dette vil være til stor skade for din krop.

Hvis du er vant til at dyrke meget intens motion flere gange om ugen, kan du også overveje at træne lidt mindre for at sænke din forbrænding og dit stofskifte en smule.

Der er en række fødevarer, som man ved hjælper til at danne mere østrogen. Disse fødevarer består blandt andet af abrikoser, bønner, æg og hørfrø.

 

Brug push up bher

En anden løsning som du kan benytte dig af, er at bruge push-up bher. Push-up bher gør ikke dine bryster større, men de får dine bryster til at se større ud.

Det er helt naturligt at man gerne vil have sine bryster til at se større ud, og denne løsning er en simpel og ikke-permanent løsning, som kan hjælpe dig i din dagligdag til at få et udseende, som du kan være tilfreds med.

 

Træn dig til større bryster

En tredje løsning som du kan overveje at benytte dig af, er træning. Hvis du føler at du har flade bryster og godt kunne tænke dig at have mere markerede bryster, kan du benytte dig af en lang række træningsøvelser, som på sigt kan øge størrelsen på din barm og dermed dine bryster. Her kan du overveje at gøre brug af øvelser som eksempelvis armbøjninger og bænkpres, der træner musklerne i dit bryst. Hvis du er en spinkel kropsbygning, bør du også sørge for at indtage rigeligt med kalorier som vi nævnte før.

 

Få foretaget en brystforstørrende operation

En fjerde og sidste løsning, som kan hjælpe dig med at få større bryster, er en brystforstørrende operation. Hos Roskilde Privathospital har vi mere end 30 års erfaring med at lave brystforstørrende operation både med  silikoneimplantater og med dit eget fedt.

Vores brystforstørrende operationer med silikoneimplantater efterlader næsten ingen synlige ar, da de i modsætning til andre steder anbringes via et zig-zag formet ar gennem brystvorten. Ved mange andre danske klinikker placeres arret under selve brystet. Hos Roskilde Privathospital bruger vi udelukkende silikoneimplantater fra Mentor, da disse er de mest gennemtestede på markedet. Dette giver både dig som patient den højeste grad af sikkerhed og os en tryghed og vished omkring, hvilket resultat vi kan skabe.

Ved en brystforstørrende operation med dit eget fedt, suger man i stedet fedt ud fra andre steder på din krop, hvorefter man sprøjter det ind i brysterne. Her tager man typisk fedtet fra lårene, maven eller balderne.

 

Hvilken metode skal du vælge?

I modsætningen til de øvrige forslag, så er en brystforstørrende operation den eneste permanente løsning, du kan benytte dig af.

Derfor er det også vigtigt at du gør dig en række overvejelser om, hvorvidt dette er den rigtige løsning. Men hvis du er fyldt 18 år og fortsat er utilfreds med størrelsen eller formen på dine bryster, så kan en brystforstørrende operation være den bedste løsning for dig.

 

Kontakt os i dag og book en konsultation

Hos Roskilde Privathospital har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe og vejlede vores patienter til at få den bedste behandling. Hvis du selv har nogle spørgsmål, som du ikke har kunnet finde svar på andre steder, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet. Obs! Vi tilbyder gratis forundersøgelser frem til 1. august 2021.

Website (required)