Små bryster

Få hjælp til finansiering af din behandling. Læs mere

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Finansiering

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Hvad bestemmer størrelsen på dine bryster?

Størrelsen på dine bryster bestemmes overordnet af dine gener og påvirkes særligt af hormonerne i din krop. International forskning inden for dette område har fundet en forbindelse imellem syv bestemte gener og en kvindes bryststørrelse.

Størrelsen på dine bryster er derfor noget som du har arvet.  Men selvom vores gener er afgørende for at bestemme om du vil få store eller små bryster, så påvirkes størrelsen på dine bryster også af hormonerne og dermed hormonbalancen i din krop. Særligt østrogen spiller en afgørende rolle i forbindelse med at udvikle dine bryster.

Hormoner, såsom østrogen, dannes ud fra fedt og derfor oplever piger, der er meget tynde eller spinkle ofte, at deres bryster ikke udvikler sig ligeså hurtigt som andre pigers bryster. Dette ses særligt hos helt unge piger i aldersgruppen 14-16 år. Derudover kan et hormon som Prolactin også medvirke til at øge størrelsen på dine bryster. Prolactin er et særligt hormon, som hjælper kvinder med at producere mælk og når en kvinde skal amme, vil hendes bryster blive større.

 

Hvad kan jeg gøre hvis jeg føler at mine bryster er for små?

Hvis du føler, at du har for små bryster, i forhold til, hvad du godt kunne tænke dig, så er der flere ting, som du kan gøre for at få større bryster.

 

Overordnet er der fire måder, hvorpå du kan opnå at få større bryster

  • Ved at indtage flere kalorier
  • Ved at bruge push-up bher
  • Ved at styrketræne så du styrker dine barm naturligt
  • Ved hjælp af en brystforstørrende operation

 

Indtag flere kalorier

Hvis du er meget ung, det vil sige imellem 14-18 år, så er et ikke unaturligt, at dine bryster ikke er fuldt udviklede endnu. Puberteten kan have en forskellig varighed fra person til person, og derfor kan der gå længere tid, før dine bryster er fuldt udviklet. Men hvis du gerne forsøge at påvirke udviklingen af dine bryster, så kan du overveje at indtage flere kalorier.

Som sagt så dannes hormoner ud fra fedt, så hvis du er meget tynd eller har en spinkel kropsbygning, så kan du forsøge at indtage flere kalorier for at tage flere kilo på. På den måde vil din krop have lettere ved at danne mere østrogen. Her bør du dog ikke foretage nogle drastiske ændringer af din kost, men blot indtage flere kalorier. Så hvis du kun er vant til at spise en portion til morgenmad, middagsmad eller aftensmad, så kan du overveje at spise en ekstra portion i løbet af dagen.

Vi vil ikke anbefale dig at spise store mængder slik, chokolade, eller at indtage alkohol for at øge din vægt, da dette vil være til stor skade for din krop. Hvis du er vant til at dyrke meget intens motion flere gange om ugen, kan du også overveje at træne lidt mindre for at sænke din forbrænding og dit stofskifte en smule. Der er en række fødevarer, som man ved hjælper til at danne mere østrogen. Disse fødevarer består blandt andet af abrikoser, bønner, æg og hørfrø.

 

Brug push up bher

En anden løsning som du kan benytte dig af, er at bruge push-up bher. Push-up bher gør ikke dine bryster større, men de får dine bryster til at se større ud. Det er helt naturligt at man gerne vil have sine bryster til at se større ud, og denne løsning er en simpel og ikke-permanent løsning, som kan hjælpe dig i din dagligdag til at få et udseende, som du kan være tilfreds med.

 

Træn dig til større bryster

En tredje løsning som du kan overveje at benytte dig af, er træning. Hvis du føler at du har flade bryster og godt kunne tænke dig at have mere markerede bryster, kan du benytte dig af en lang række træningsøvelser, som på sigt kan øge størrelsen på din barm og dermed dine bryster. Her kan du overveje at gøre brug af øvelser som eksempelvis armbøjninger og bænkpres, der træner musklerne i dit bryst. Hvis du er en spinkel kropsbygning, bør du også sørge for at indtage rigeligt med kalorier som vi nævnte før.

 

Få foretaget en brystforstørrende operation

En fjerde og sidste løsning, som kan hjælpe dig med at få større bryster, er en brystforstørrende operation. Hos Roskilde Privathospital har vi mere end 30 års erfaring med at lave brystforstørrende operation både med  silikoneimplantater og med dit eget fedt.

Vores brystforstørrende operationer med silikoneimplantater efterlader næsten ingen synlige ar, da de i modsætning til andre steder anbringes via et zig-zag formet ar gennem brystvorten. Ved mange andre danske klinikker placeres arret under selve brystet. Hos Roskilde Privathospital bruger vi udelukkende silikoneimplantater fra Mentor, da disse er de mest gennemtestede på markedet. Dette giver både dig som patient den højeste grad af sikkerhed og os en tryghed og vished omkring, hvilket resultat vi kan skabe.

Ved en brystforstørrende operation med dit eget fedt, suger man i stedet fedt ud fra andre steder på din krop, hvorefter man sprøjter det ind i brysterne. Her tager man typisk fedtet fra lårene, maven eller balderne.

 

Hvilken metode skal du vælge?

I modsætningen til de øvrige forslag, så er en brystforstørrende operation den eneste permanente løsning, du kan benytte dig af.

Derfor er det også vigtigt at du gør dig en række overvejelser om, hvorvidt dette er den rigtige løsning. Men hvis du er fyldt 18 år og fortsat er utilfreds med størrelsen eller formen på dine bryster, så kan en brystforstørrende operation være den bedste løsning for dig.

 

Kontakt os i dag og book en konsultation

Hos Roskilde Privathospital har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe og vejlede vores patienter til at få den bedste behandling. Hvis du selv har nogle spørgsmål, som du ikke har kunnet finde svar på andre steder, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

Website (required)