Om Roskildeprivathospital.dk

Roskilde Privathospital har eksisteret siden 1994 og har til huse i en gennemrenoveret herskabsvilla. Her bydes patienten velkommen i hyggelige omgivelser, hvor vi har prioriteret den højeste sikkerhed.   Vores kirurger tilbyder operationer inden for følgende specialer:   Plastikkirurgi, gynækologi, mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, urinvejskirurgi og ikke-kosmetisk øjenkirurgi. Roskilde Privathospital   er akkrediteret i henhold til den danske
kvalitetsmodel   uden anmærkninger, hvilket betyder højeste kvalitet inden for læge-og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed, og at man lever op til sine værdier.

Vi er førende inden for brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandling.

Vores værdier er: Kvalitet, Etik, Engagement & Omhu.

Roskilde Privathospital ejes og drives af speciallægerne Jens Peder & Anna Jørgensen.

Kontaktoplysninger:

Telefonnr.: 46325005