Om Roskilde Privathospital

Roskilde Privathospital har eksisteret siden 1994 og har til huse i en gennemrenoveret herskabsvilla. Her bydes patienten velkommen i hyggelige omgivelser, hvor vi har prioriteret den højeste sikkerhed. Vores kirurger tilbyder operationer inden for følgende specialer: Ortopædkirurgi indenfor den offentlige sygesikring, plastikkirurgi, gynækologi, mave-tarmkirurgi, urinvejskirurgi og ikke-kosmetisk øjenkirurgi.

Roskilde Privathospital har tidligere gennemgået akkreditering i henhold til den danske kvalitetsmodel uden anmærkninger, hvilket betyder højeste kvalitet inden for læge-og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed, og at man lever op til sine værdier. Akkrediteringen skal senere genoptages, indtil da følger vi uændrede principper.

Vi er førende inden for brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandling.

Vores værdier er: Kvalitet, Etik, Engagement & Omhu.

Roskilde Privathospital ejes og drives af speciallægerne Jens Peder & Anna Jørgensen.

Kontaktoplysninger:

Telefonnr.: 46325005